Indhold

Respekt for havene

Hvert år ender ca. 25.000 tons solcreme i havene, svarende til 1 liter i sekundet*. Omkring 10 % af verdens koraller menes at være direkte påvirket af UV-filtre**. Hvordan kan vi beskytte huden mod solens stråler uden at true det maritime økosystem? Eau Thermale Avène Laboratories forsøger at finde en løsning på problemet gennem sin miljømæssigt ansvarlige Skin Protect / Ocean Respect-erklæring. 

Kilder:
* Green Cross
**undersøgelse foretaget af det videnskabelige fakultet på det polytekniske universitet i Marche i Italien

av_solaires_oceans_1x1 1620x1620
av_solaires_ingredients-toxiques_plastique_ocean_1x1  1620x1620

Bevidsthed om virkningen af solfiltre

Over hele verden er havets levesteder truet af industriforurening og forurening fra landbaserede kilder, som udgør en stor del af havforureningen (landbrugsforurening, gødningsaffald, pesticider, ubehandlet affald og plastik osv.) Kosmetikindustrien er også blevet opmærksom på solfiltrenes indvirkning på det maritime økosystem og søger efter måder at løse dette problem på.

 

Eau Thermale Avène udvikler sine solbeskyttelsesprodukter med henblik på at minimere deres negative indvirkning på miljøet For Eau Thermale Avène indebærer dette både et stærkt engagement og konkrete beslutninger. Så Eau Thermale Avène-laboratorierne har testet sine solfiltre på 3 nøglearter af maritim biodiversitet*.

av_solaires_coraux_1x1
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_phytoplancton_4x5_v2  2025x2880</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_ecosystème-marin-menace_4x5  2025x2880</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_zooplancton_4x5 2025x2880</span>

Beskyt huden, respekter havet Eau Thermale Avènes miljømæssigt ansvarlige tilgang

Eau Thermale Avènes 10 engagement i solbeskyttelse

Minimeret ssamlet kvantitet af solfiltre og uden silikoner for optimal biologisk nedbrydelighed*.
Kilde:
*OECD-test 0301B

Ingen påvirkning på en koralart, en planteplanktonart og en dyreplanktonart. Videnskabelige undersøgelser bygget på disse nøglemodeller for maritim biodiversitet.

Kan ikke optages af levende maritime organismer.

Ingen risiko for tab af en plastikhætte i naturen.

Respekt, sikkerhed og beroligende for sensitiv hud.

Alle vores produkter er systematisk testet under dermatologisk kontrol for at sikre effektivitet og hudtolerance.

Meget bred fotostabil UVA-UVB-beskyttelse, kraftig antioxidant.

Kvantificeret in vivo-vurdering af den beskyttende virkning på DNA.

Med Pur Projet deltager Eau Thermale Avène i genoprettelsen af koralrev og mangroveskove samt i genanvendelsen af plastaffald.

Øget bevidsthed om de skadelige virkninger af soleksponering og uddannelse i solbeskyttelse.

av_sun-care_spray-50_front_200ml_3282770100617

Eau Thermale Avene – Solbeskyttelse – Sensitiv hud – Spray SPF 50+

”Jeg bruger den hver sommer, og min sensitive hud er glad for den. Sprayen er praktisk, og konsistensen og duften behagelige. En solcreme, der respekterer huden og miljøet – kan kun anbefales."

Justine 29 år

*Test udført af Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer, partner med European Marine Biological Resource Center, på 3 vigtige maritime biodiversitetsarter - en koralart, en planteplanktonart og en dyreplanktonart - i koncentrationer, der er repræsentative for dem, der findes i miljøet for solfilter. TriAsorB™ blev testet med de samme metoder og af de samme forskere som i følgende publikationer: Stien, D. et al. A unique approach to monitor stress in coral exposed to emerging pollutants. Scientific Reports 10, 9601 (2020). Thorel, E. et al. Effect of 10 UV Filters on the Brine Shrimp Artemia salina and the Marine Microalga Tetraselmis sp. Toxics 8, 29 (2020).

Back to top