Indhold

Forpligtelse til at minimere vores indvirkning på havene

 

Vores forpligtelse til at minimere vores påvirkning*

Takket være mere end tredive års innovation og knowhow har Eau Thermale Avènes laboratorier nu været i stand til at udvikle hudvenlige produkter, der er formuleret til at blive tolereret godt, selv for de mest sensitive hudtyper. Siden 2013 har vi udviklet vores solbeskyttelsesprodukter med henblik på at minimere deres påvirkning på miljøet. De er formuleret med et minimum af solfiltre og uden silikoner for optimal biologisk nedbrydelighed . Derudover er de formuleret til at reducere deres påvirkning på miljøet, samtidig med at de altid opfylder disse tre kriterier: sikkerhed, effektivitet og tolerance.

av_solaires_engagement_corail_1x1_v1 473X473

En første undersøgelse af koraller

I 2019 fik Eau Thermale Avène vurderet toksiciteten af sine solcremer (solfiltrene Tinosorb S, Tinosorb M, Parsol 1789, Uvasorb HEB) af Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer. Denne første undersøgelse viste, at Avènes solfilterkompleks er sikkert for korallen Pocillopora Damicornis. Denne art er særlig udbredt og udgør en del af koralrevet Great Barrier Reef*.   Koralrev er kendt for at være særlig truet af solcremer og den blegende effekt, de har. Men koraller er kun ét led i kæden; de er ikke repræsentative for den maritime biodiversitet som helhed. 

*Undersøgelsen er udført med koncentrationer, som de findes i miljøet.

 

En yderligere undersøgelse blev foretaget af planteplankton og dyreplankton

For at forstå cremernes indvirkning på hele det maritime økosystem besluttede Eau Thermale Avène at fortsætte undersøgelserne og evaluere filtrenes indvirkning på planktonorganismerne i bunden af fødekæden, fordi de spiller en afgørende rolle for opretholdelsen af balancen i det maritime liv og den cyklus af elementer, der muliggør livet på jorden.  

Denne banebrydende undersøgelse* har vist, at vores solcremer ikke har nogen indvirkning på planteplankton- og dyreplankton-arter.

*Undersøgelse udført på to repræsentative planktonmodeller med koncentrationer, som de findes i miljøet. 

 

av_solaires_engagement_phytoplancton-zooplancton_1x1 473X473

 

Eau Thermale Avènes partnerskab med Pur Projet

Siden 2016 har Eau Thermale Avène været engageret i foreningen Pur Projet, en social virksomhed, der støtter firmaer i at fokusere på klimaspørgsmål og integrere dem i deres værdikæde som led i et bæredygtigt partnerskab til genopretning og beskyttelse af maritime økosystemer i Indonesien.

Dette samfundsbaserede projekt har til formål at genopbygge beskadigede koralrev, bevare mangroveskove og forbedre lokalsamfundenes miljøpraksis, herunder genanvendelse af plastaffald. Mellem 2016 og 2018 har vores partnerskab installeret 42 strukturer og genplantet 6120 koraller af 16 forskellige arter samt plantet 2000 mangrovetræer. Efter 2021 er der genplantet 10.000 koraller og 6.000 mangrovetræer og indsamlet og genanvendt 81 tons affald. 

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-1_4x5_v1_473_590</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-2_4x5_v1_473_590</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_oceans_engagement_actions-3_4x5_v1</span>

Eau Thermale Avènes lokale tiltag til bevarelse af havene

Overalt i verden, fra Tyrkiet og Grækenland til Brasilien, Chile og Argentina, vægter Eau Thermale Avène sine værdier for miljøbeskyttelse højt og øger med hjælp fra lokale foreninger antallet af initiativer for en bedre bevidsthed om dette vigtige emne: rengøring af strande, uddannelse af befolkningen og forbedring af biodiversiteten.   Siden 2020 har Eau Thermale Avène i Mo'orea, i hjertet af Stillehavet, slået sig sammen med Coral Gardeners’ teams for at udvide deres koralgenopretningsaktion internationalt og bidrage til bevarelsen af dette økosystem. Siden 2017 har organisationen genplantet flere end 14.000 koraldele forskellige steder i Mo'orea-lagunen. Her er revene ikke kun beskyttelse for den lokale fauna og flora, men også vigtig for den lokale befolkning. 

 

 

av_solaires_pur-projet_logo_1x1 473x473
Fra samme serie

VORES LØSNINGER TIL BESKYTTELSE AF VORES FREMTID

Eau Thermale Avènes hudplejeprodukter er udviklet til at beskytte huden og respektere havene

Intense Protect SPF50+

Intense Protect SPF50+

Beskytter - Giver fugt

Sun Spray SPF30

Sun Spray SPF30

Beskytter

Sun Spray Kids SPF50+

Sun Spray Kids SPF50+

Beskytter

*Testet af Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer, en partner i European Marine Biological Resource Centre, på 3 nøglearter for den maritime biodiversitet – en koralart, en planteplanktonart og en dyreplanktonart – i koncentrationer, der er repræsentative for de koncentrationer, der findes i miljøet for solcremer. TriAsorB™ blev testet med de samme metoder og af de samme forskere som i de følgende publikationer: Stien, D. et al. A unique approach to monitor stress in coral exposed to emerging pollutants. (En unik metode til overvågning af stress hos koraller, der udsættes for nye forurenende stoffer). Scientific Reports 10, 9601 (2020). Thorel, E. et al. Effect of 10 UV Filters on the Brine Shrimp artemia salina and the marine Microalga Tetraselmis sp. Toxics (Effekten af 10 UV-filtre på saltvandsrejen artemia salina og den marine mikroalge Tetraselmis sp. Toxics) 8, 29 (2020).

** I henhold til OECD 301B-test

Tilbage til toppen