av_votre-peau_cicatrisation_irritations_enfant_coude_16x9
Indhold

Arheling og hududslæt: hudens genopbygning

title

Det bør du vide

3

arrets heling sker i tre hovedfaser.

100

millioner af mennesker får hvert år nye ar.*

21 dage

er den gennemsnitlige tid, det tager for huden at forny sig.

*B.C. Brown a,b, S.P. McKenna mod, K. Siddhi mod, D.A. McGrouther a,b, A. Bayat a,b,*De skjulte omkostninger ved ar i huden: livskvalitet efter ar i huden.

At bevæge sig gennem livet betyder at lade den sarte, men robuste kappe som er vores hud, støde på hverdagens farer: en kniv, der glider, mens du laver mad, et fald på legepladsen, et gør-det-selv-job, der ender dårligt ... Når huden står over for små og større skader, udløser den en forsvarsmekanisme og en af de mest bemærkelsesværdige egenskaber ved menneskeligt væv: sårheling.

Sårheling er en proces, hvor hudvævet genoprettes i tre faser:
• En inflammationsfase, der varer to til syv dage, hvor den røde og varme hud går i forsvarsmode. Hvis inflammationen er for kraftig, er et medicinsk tiltag nødvendigt.
• En dybdegående helingsfase, hvor hudvævet regenererer ved at danne kødfulde knopper, dvs. proliferationer med et højt indhold af blodkar og celler.
• Endelig begynder efter ca. to uger en overfladisk fase, der kaldes epidermal remodellering, hvor overhuden lukker sig omkring sårets kanter. Denne fase kan vare op til to år fra det tidspunkt, hvor såret dannes.

Og ud over sår, der udløser denne beskyttelsesmekanisme, kommer huden også ud for andre tilbagevendende former for aggressioner: Hududslæt, som der er mange årsager til, gentagelser af, steder på kroppen og former for, og de kan variere fra person til person. Når det gælder heling af ar og hududslæt, er der masser af måder at hjælpe din hud med at genopbygge sig selv på. Hvis du giver din hud lidt opmærksomhed, pleje og frem for alt tid, vil den selv gøre resten. 

title

Det vigtigste

Hjælp din hud, og din hud vil hjælpe dig

av_votre-peau_cicatrisation_genou_enfant_fille_4x5 473x473

Genopbygger

skadet hud: Når din hud bliver skadet, starter den naturlige helingsproces automatisk. Hvis det oprindelige sår var dybt, resulterer lukningen i en hurtig reparation af overhuden, men det ser ikke helt ud som din normale hud: Du får et ar. Arret bliver pænere med tiden og kan forandre form og endda helt forsvinde flere måneder efter, at det er opstået. I nogle sjældne tilfælde kan der være reelle helingsproblemer. Hvis du anvender de rette metoder fra starten til at pleje dine ar, hjælper det huden med den vanskelige helingsproces og med at give et pænt ar. Du giver samtidig dig selv de bedste chancer for en hurtig og god genopbygning af din beskadigede hud med et godt resultat. Dit mantra for at opnå dette gælder også for ar fra akne, tatoveringer og ar efter operationer: Forebyggelse er bedre end helbredelse.

Se mere
av_votre-peau_cicatrisation_irritations-cutanees_4x5 473x473

Berolige

hududslæt: Irriteret hud er en hud, der skriger på hjælp . Hududslæt er det første signal om indtrængen af et fremmedlegeme – hvad enten det er en partikel, en fødevaretype eller friktion. Selv om udslæt er harmløse, er de en kilde til ubehag og forlegenhed, som kan påvirke dit daglige liv. Nogle hududslæt rammer kun de mindste børn, som det er tilfældet med skoldkopper og bleudslæt. Så er der de forskellige former for udslæt, som vi møder i hverdagen. Uanset hvilket udslæt du har, er det vigtigt at tage det alvorligt, hvis du vil passe på din hud.

Se mere
AV_Cicalfate-_Facebook_Post_Quarter2-2019_Repairing Protective Cream_3282770204667_2_High-resolution

Cicalfate+ Repairing Protective Cream

Jeg fandt dette produkt, da min datter var meget lille og havde nogle store hudafskrabninger i ansigtet efter at være faldet. Siden da har den aldrig forladt min førstehjælpskasse, når vi tager på tur, for den hjælper på alt. Den er magisk....

NANCY, 51 ÅR

Opdag produktet
Tilbage til toppen