av_anti-age_femme_cinquantaine_radieuse_16x9_v1
Indhold
Hudens aldring

DIN HUD

HVAD DU BØR VIDE

50%

af kvinder bruger anti-age produkter

90%

af kvinder oplever aldersrelaterede hudproblemer

Rynker er et problem for 1 ud af 2 kvinder

1. Arcane forskningsstudie, februar 2020
2. Arcane forskningsstudie, februar 2020
3. Arcane forskningsstudie, februar 2020

 

Hudens aldring begynder at vise sig relativt tidligt, allerede omkring 25-30 års alderen. Med tiden fornyer cellerne sig langsommere. Resultatet? En uklar teint og dehydreret hud, som vil resultere i de første rynker, hvis man ikke griber ind.

Og det er ikke det eneste, man med tiden skal gardere sig mod. Huden begynder nemlig også gradvist at miste sin spændstighed, elasticitet og fasthed. Det skyldes faktorer inde i kroppen som hormoner, det biologiske ur etc., men også eksterne faktorer som sollys og rygning. 

Aldring er i sagens natur uundgåelig for både kroppen og huden. Men det er muligt at bremse hastigheden på en enkel og naturlig måde. Når man begynder at acceptere og forstå hudens aldring, kan man finde målrettede og velegnede anti-age produkter til at bremse hastigheden. Alt afhængigt af det specifikke tilfælde kan disse produkter i mere eller mindre effektiv grad forhindre nye tegn på aldring og gøre opståede tegn mindre synlige.
 

title

AT KOGE DET NED

En bedre forståelse for tilpasset pleje

av_anti-age_femme_senior_4x5_v1 472X650

Forstå processen omkring hudens aldring

Hudens aldring varierer fra person til person Processen omkring hudens aldring påvirkes af interne personlige faktorer og forskellige eksterne faktorer, som nu er velkendte. Hvad sker der med vores hud med tiden?

Se mere
av_anti-age_femme_senior_visage_application_creme_4x5_v1 472X600

Forebyggelse af hudens aldring

Den gode nyhed er, at man kan gribe ind tidligt for at forsinke udviklingen. Velegnede plejeprodukter, tilpassede rutiner, gode daglige vaner etc. Vi er her for at hjælpe dig. 

Se mere

VORES LØSNINGER TIL AT FOREBYGGE HUDENS ALDRING

Eau Thermale Avène hudplejeprodukter, som er designet til at hjælpe dig med at få det bedre med din hud
AV_ Physiolift_SPF30 - Serum-Night Balm - Eyes_eRetail_HD

PHYSIOLIFT

PhysioLift er en hudplejeserie, som modvirker tydelige rynker, dybe furer og tab af fasthed. Seriens produkter har et højt indhold af Avène Termalkildevand og de respekterer alle hudtyper, herunder sensitiv hud. Oplev serien
Tilbage til toppen