Indhold

Eau Thermale Avènes Skin Protect formler.

av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_1x1 473x473

Eau Thermale Avènes engagement

I over 30 år har Eau Thermale Avène-eksperterne arbejdet innovativt for at kunne tilbyde dig det bedste inden for fotobeskyttelse. Vores solbeskyttelsesprodukter er udviklet i overensstemmelse med farmaceutiske standarder og med 3 prioriteter for øje: sikkerhed, effektivitet og tolerance. Alle ingredienserne i vores produkter er nøje udvalgt og præcist afmålte. Takket være vores ekspertise udvikler vi formler, der er effektive og stabile over tid. 

Kernen i vores solbeskyttelsesprodukter er*: Et patenteret filtersystem, der blot indeholder 4 solfiltre for en meget bred UVA-UVB-beskyttelse. Et unikt antioxidantkompleks, som overordnet beskytter cellerne mod oxidativt stress. Avène Avène Termalkildevand, som er kendt for sine beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende egenskaber.

*Orange sortiment SPF 50+ undtagen Sticks, SPF30 og SPF20.

Meget bred beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler

Eau Thermale Avènes solbeskyttelsesprodukter er udviklet til at yde maksimal UV-beskyttelse takket være deres unikke patenterede solfilterkompleks, der kombinerer 4 solfiltre i optimeret lav mængde for at sikre optimal fotostabilitet. Denne cocktail bekæmper alle typer UV-stråler, uanset deres bølgelængde: UVB, som er hovedårsagen til solskoldning og UVA, som giver hudaldring.

av_solaires_shema_protection_uva_uvb_1x1 473x473 1. Hypodermis 2. Dermis 3. Epidermis 4. Solcreme
av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_1x1_473x455

Forbedret beskyttelse mod oxidativt stress

Eau Thermale Avène højner solbeskyttelsens niveau ved at tilføje to supplerende antioxidanter til sit solfilterkomplekset for dobbelt cellebeskyttelse: Thialdin og pre-tocopheryl . Thialidin virker med det samme på oxidativ stress. Det beskytter øjeblikkeligt cellens kerne og , mitokondrierne. Pre-tocopheryl, et forstadie til E-vitamin, beskytter cellemembranerne på lang sigt gennem langvarig frigivelse. Tilsammen giver disse antioxidanter en generel beskyttelse af cellerne mod frie radikaler: ustabile enkeltmolekyler med høj kemisk reaktivitet, som forårsager hudaldring og andre hudlidelser.

 

VORES EKSKLUSIVE PARTNERSKAB MED SKIN CANCER FOUNDATION

Forebyggelse spiller en afgørende rolle. Det er det, som vores partnerskab med European Skin Cancer Foundation handler om

Forekomsten af hudkræft er stigende, og én ud af tre kræftformer i dag er hudkræft. Derfor er Eau Thermale Avène Laboratories en engageret partner af European Skin Cancer Foundation, en forening, der blev oprettet i 2008 for at øge den offentlige bevidsthed om hudkræft som et reelt problem for folkesundheden. Målet er at gøre både børn og voksne opmærksomme på solens skadelige virkninger og lære dem om fotobeskyttelse ved at få dem til at tillægge sig gode vaner fra en tidlig alder og hele livet igennem.

Optimal tolerance

Optimal tolerance

Vores solbeskyttelsesprodukter er systematisk testet både for deres fotobeskyttende effekt og for deres høje tolerance. Alle vores solbeskyttelsesprodukter er derfor evalueret under dermatologisk, oftalmologisk og pædiatrisk kontrol for produkter til børn for at sikre optimal hudtolerance, selv for de mest sarte hudtyper. Eau Thermale Avène solbeskyttelsesprodukterne er effektive og sikre og er en innovationens gave, da de gør solbeskyttelse lettere og mere behagelig på alle tidspunkter af livet, når det tilbringes i solen, så du kan nyde solen med omtanke.

VENLIG, KOMPETENT RÅDGIVNING

Når du vælger et solbeskyttelsesprodukt fra Eau Thermale Avène, får du glæde af mere end 30 års forskning og innovation inden for fotobeskyttelse. Det er vigtigt at finde den rette serie til din hud

  • Det orange serie med kemisk filter til sensitiv hud hos både børn og voksne
  • Mineralserien til hypersensitiv hud og hud, der ikke tåler kemiske filtre og parfume
  • Solplejeserien til hele familiens sensitive hud
Tilbage til toppen