Glimrende beskyttelse i koldt vejr.
Cold Cream

Cold Cream

Glimrende beskyttelse i koldt vejr.

Hænderne er ligesom læberne områder, der har et naturligt lavt indhold af beskyttende lipider.
Om vinteren er disse områder konstant udsat for kulde og vind, hvilket gør dem endnu mere sårbare. De kræver derfor særlig pleje for at klare vinteren uden at miste velvære og blødhed.

For at forkæle dem har Avène Dermatological Laboratories genopfundet den traditionelle Cold Cream-formel med dens nærende, beskyttende og blødgørende egenskaber, bl.a. ved at erstatte rosenvand med Avène Termalkildevand med dets anerkendte beroligende og irritationsdæmpende egenskaber. Cold Cream er derfor tilpasset sensitiv hud for at give dig en fuldkommen pleje.

COLD CREAM

EN EFFEKTIV LØSNING TIL BESKADIGEDE LÆBER

Nourishing Lip Balm

 • Nærer og beskytter øjeblikkeligt tørre og meget tørre læber
 • Lille størrelse, stor effektivitet

Sart, hypersensitiv... I det kolde vejr bliver vores læber udsat for den hårdeste prøve.

Avène Cold Cream: en kombination af ingredienser fra europæisk farmakopé beroliger, nærer og beskytter tørre eller meget tørre læber for at berolige dem og garantere velvære, selv under intense forhold. Med Cold Cream vil dine læber aldrig blive tørre.

EN EFFEKTIV LØSNING TIL BESKADIGEDE LÆBER
BEVIST EFFEKTIVITET

Min hudpleje, min helt.

6 t.¹fugttilførsel
94 %²Glat konsistens
97 %²Bløde og fugtede læber

COLD CREAM

ET PLEJENDE OG BESKYTTENDE TRIN TIL LÆBERNE

Lip Butter

 • Nærer og beskytter, samtidig med at den fremhæver dine læber
 • Bevarer fin og sart huds skønhed og udstråling

Smeltende, cremet, beroligende ... Lip Butter omslutter dine læber i en helt ny behagelig følelse med en diskret lysende finish. Den kommer i en lille, praktisk krukke, der kan være i lommen eller håndtasken og med dens fyldige, smeltende konsistens og behagelige duft er den stærkt vanedannende.

PÅFØR LÆBEPOMADE
ET PLEJENDE OG BESKYTTENDE TRIN TIL LÆBERNE

COLD CREAM

CREMEN MODVIRKER KULDE OG BEROLIGER TØRRE HÆNDER

Concentrated Hand Cream

 • Giver langvarig fugttilførsel
 • En ikke-fedtende konsistens, der hurtigt trænger ind

Den koncentrerede håndcreme med højt indhold af fugtgivende aktive ingredienser genopretter tørre hænders smidighed og velvære og beskytter dem mod eksterne påvirkninger. Den nærende håndcreme indeholder et højt koncentrat af Avène Cold Cream og har en behagelig konsistens og en let duft, der efterlader hænderne med en blød, ikke-fedtet og ikke-klæbrig finish. Perfekt til at tage vinterhandskerne på lige efter påføring.

Dybdegående næring
CREMEN MODVIRKER KULDE OG BEROLIGER TØRRE HÆNDER

TESTET OG GODKENDT

Jeg er vild med det. Min mor brugte den og bruger den stadig. Det var hende, der introducerede mig til den. Og cremen er perfekt, for om vinteren tørrer mine hænder meget hurtigt ud og bliver ømme. Jeg anbefaler den til folk, der har tør hud som mig og/eller bare for den skønne duft og bløde fornemmelses skyld.

Elodie, 27 år gammel11-10-2017

Jeg leder efter det rette Cold Cream-produkt til

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Centralt i vores sortiment

 • <h4 class="">Cold<strong> </strong>Cream<strong> </strong>Av&egrave;ne.&nbsp;</h4><p>Afbalanceret blanding af bivoks, Av&egrave;ne Termalkildevand og fedtstoffer. Virker n&aelig;rende og beskyttende og giver komfort til &nbsp;huden</p><p>&nbsp;</p>
  Cold Cream Avène. Afbalanceret blanding af bivoks, Avène Termalkildevand og fedtstoffer. Virker nærende og beskyttende og giver komfort til  huden 
 • <h4 class="">Av&egrave;ne Termalkildevand.&nbsp;</h4><p>Virker beroligende og irritationsd&aelig;mpende.</p>
  Avène Termalkildevand. Virker beroligende og irritationsdæmpende.

EN LØSNING TIL ENHVER UDFORDRING

En legendarisk formel med en uovertruffen effektivitet

Cold Cream-formlen har været brugt i århundreder og er et sikkert valg til tør hud. Dens hemmelighed? Bevarer hudens hydrolipide film takket være en blanding af bivoks, sød mandelolie, rosenvand og natriumborat, som blev skabt i det 2. århundrede. Selv om sammensætningen kan variere, er formålet altid at beskytte huden ved at bruge de mest beskyttende og nærende aktiver, som naturen har at tilbyde.

Vores laboratorier har moderniseret dette plejeprodukt, så det er velegnet til den mest sensitive hud takket være en naturlig formel, der kombinerer vegetabilsk olie og bivoks for at styrke hudens barriere og naturligvis Avène Termalkildevand med dets beroligende og blødgørende egenskaber.

Hele Avène Cold Cream-serien tilbyder omfattende og meget nærende beskyttelse til læberne og hænderne. Cold Cream-serien er testet under ekstremt kolde forhold (ned til -25 °C) og modstår de laveste temperaturer og giver velvære og næring under de mest ekstreme forhold.

av_packshot composition_cold cream_nature orte_still life product background_473x473

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Cold Cream er velegnet til hele familien: spædbørn, børn og voksne. Takket være det høje indhold af hvid bivoks beskytter Cold Cream babyers hud mod eksterne påvirkninger og giver en øjeblikkelig følelse af velvære.
Cold Cream Nourishing Lip Balm er perfekt egnet til at beskytte børns læber (fra 2 år og opefter) mod eksterne påvirkninger.

Den traditionelle formel er blevet moderniseret for at give både dybdegående næring og fremragende behagelige konsistenser. Vores ekspertise sikrer, at vi kan tilbyde nærende produkter, der ikke klistrer til hud, og som er perfekt egnet til daglig brug.

Ja, Cold Cream læbeplejeprodukter fungerer som en fugtgivende og beskyttende base. Dine læber bliver blødere, mere behagelige og mere parate til, at du påfører læbestiften.

¹Fugtindeks målt med corneometri. En enkelt påføring. ²% tilfredse, evalueret af 65 personer. Mindst to påføringer om dagen i 21 dage.

Tilbage til toppen