b2_av_peaux-sensibles_femme_visage_16x9_v1
Indhold

Sensitiv til hypersensitiv hud

HVAD DU BØR VIDE

67%

af kvinder mener, at de har sensitiv hud¹

30 år

den gennemsnitlige alder, hvor de første symptomer på rosacea opstår²

Hypersensitivitet rammer især kvinder

1. Arcane Research 2018

2.National Rosacea Society

Sensitiv og hypersensitiv hud reagerer uforholdsmæssigt meget på visse faktorer, som andre hudtyper ikke reagerer på. Rødme, en følelse af stramhed, en prikkende fornemmelse eller overophedning. Dette er nogle af de reaktioner, der opstår i sensitiv hud, som reagerer på f.eks. temperaturændringer og brug af et kosmetikprodukt, der tolereres dårligt af huden og dermed irriterer den etc.

Personer med hypersensitiv hud oplever dagligt følelser af ubehag, og det påvirker livskvaliteten. Hvis din hud er intolerant, kan den ikke længere tåle noget og den reagerer pludseligt og overdrevent på alle tider af dagen. Hvis din hud har tendens til allergi, vil den reagere hurtigt, og denne reaktion vil resultere i kløe og en sviende fornemmelse.

Følelsen af ubehag kan være ganske invaliderende, og de æstetiske gener, det medfører, kan være omfattende. Heldigvis er det muligt at berolige og beskytte sensitiv og hypersensitiv hud med plejeprodukter, der er tilpasset de høje krav, som denne hudtype stiller.

title

AT KOGE DET NED

EN BEDRE FORSTÅELSE FOR MERE EFFEKTIV BEROLIGELSE

av_peaux-sensibles_irritations-cutanees_visage_1x1 472x472

Sensitiv hud

Sensitiv hud er både sart og uforudsigelig. Derfor kan det nogle gange være svært at kontrollere rødme, prikkende fornemmelser eller stramhed i huden i ansigtet.

Her kan du læse vores råd til, hvordan du bedre kan forstå din hud og dens reaktioner, så du kan give den langvarig beroligelse
av_peaux-sensibles_visage_femme_europeenne_1x1 472x472

Hypersensitiv og intolerant hud

Personer med hypersensitiv og intolerant hud føler ofte, at de ikke kan tåle noget som helst. De kan føle, at alt irriterer deres hud, lige fra standard kosmetikprodukter til kulde og forureningspartikler. Denne næsten permanente følelse af ubehag har en reel indvirkning på det dagligdagen.
 

Forstå årsagerne til denne type af sensitiv hud og hvordan man kan afhjælpe den
av_peaux-sensibles_acne_rosacee_1x1 472x472

Rødme og rosacea

Er lidt stress alt, hvad der skal til for, at man bliver lige så rød som en tomat? Har du rødme over hele ansigtet eller i et mere lokalt område? Rødme er uundgåeligt for personer, der lider af rosacea.
 

Alt om rødme og de forskellige typer af rosacea

Vores løsninger til sensitiv til hypersensitiv hud

Hudplejeprodukter fra Eau Thermale Avène, designet til at hjælpe dig med at få det bedre med din ukomfortable hud
AV_ Antirougeurs_Day Soothing Cream-Spray_social_post_3282770203554_HD
Anti-redness DAY-cremen beroliger, reducerer og modvirker rødme i huden. Den er velegnet til tør til meget tør hud og har en cremet og fløjlsagtig konsistens, der gør huden blød og behagelig hele dagen lang. Oplev Anti-redness Cream
Tilbage til toppen