Indhold

Vores engagement i forebyggelse af hudkræft

av_solaires_cancer-peau_engagement_european skin-cancer-foundation_1x1 473x473

Hudkræft: et reelt problem for folkesundheden

Overdreven soleksponering fra barndommen og fremad er nu en velkendt årsag til den stigende forekomst af hudkræft, hvad enten det drejer sig om modermærkekræft eller almindelig hudkræft. Det er derfor ekstremt vigtigt, at man allerede i en tidlig alder lærer om solbeskyttelse. Eau Thermale Avène Laboratories forudså dette behov på baggrund af deres mangeårige engagement på dette område og deres ekspertise inden for solbeskyttelse. Avène-solbeskyttelsesserien har vist sig at yde sikker beskyttelse mod solen og bidrage til modvirkning af solskader.

 

Beskyt din hud mod solen

Vores samarbejde med European Skin Cancer Foundation

European Skin Cancer Foundation, oprettet i 2008 af professor Stockfleth, er en forening, der har til formål at oplære og uddanne dermatologer i og om non-modermærkekræft hudkræft og øge bevidstheden derom, og at informere og forebygge gennem programmer for lærere, forældre og elever. Siden 2013 har Eau Thermale Avène været involveret i et eksklusivt, langvarigt partnerskab med European Skin Cancer Foundation og støtter foreningens aktioner i kampen mod hudkræft, baseret på to grundsten:

Forebyggelse Gennem målrettet undervisning i skoler og daginstitutioner advarer SunPass-uddannelsesmetoder og informative brochurer offentligheden om solens skadelige virkninger og om de gode vaner, man bør tillægge sig fra en tidlig alder.

Uddannelse Gennem uddannelse af læger og dermatologer i screening, diagnosticering og behandling af hudkræft med støtte fra alle europæiske datterselskaber af Eau Thermale Avène.

Eau Thermale Avènes partnerskab med Euromodermærkekræfta

Eau Thermale Avène sponsorerer Euromodermærkekræfta, en forening, der har til formål at fremme og sprede information om forebyggelse, tidlig diagnose og behandling af modermærkekræft. Siden oprettelsen i Belgien i 1999 er Euromodermærkekræfta vokset så meget, at de nu opererer i ikke mindre end 39 lande. Foreningen drives af et netværk af europæiske dermatologer med Véronique Del Marmol som formand. Alle dens initiativer har fokus på tre hovedmålgrupper: den brede offentlighed, det videnskabelige samfund og europæiske og nationale politiske beslutningstagere.

  • Gennem Euromodermærkekræftas hjemmeside og en årlig oplysningskampagne rettet mod offentligheden fremmer Euromodermærkekræfta forståelsen for modermærkekræft, forebyggelse, tidlig opsporing og behandling. Denne aktivitet kulminerer i offentlige screeninger på en årlig modermærkekræftscreeningsdag. Indtil nu har flere end 600.000 mennesker modtaget gratis hudtests.
  • Euromodermærkekræfta forsyner regelmæssigt gennem videnskabelige publikationer hudlæger og det bredere sundhedsfællesskab med viden og den bedste fremgangsmåde for at forbedre behandlingen af hudkræftpatienter.
  • Desuden organiserer Euromodermærkekræfta særlige arrangementer for regeringer for at sikre, at hudkræftbehandling anerkendes fuldt ud og støttes i sundhedssystemer og politikker. 

Eau Thermale Avène deltager i udformningen af de årlige Euromodermærkekræfta-kampagner . I Bulgarien gennemførte datterselskabet ETA og Euromodermærkekræfta i 2019 f.eks. en oplysningskampagne om hudkræft med farmaceutstuderende på gaderne i Varna. Initiativet fik stor omtale i den lokale presse. 

 

Tilbage til toppen