Beroliger selv den mest sensitive hud
Avène Hydroterapicenter

Avène Hydroterapicenter

Beroliger selv den mest sensitive hud

Avène Hydroterapicenter er dedikeret til dermatologi og udstyret med effektivt medicinsk udstyr. Centret anvender videnskabelig og innovativ hydroterapi til pleje af hudlidelser.

Avène Hydroterapicenter giver dig mulighed for at opleve det kraftfulde og unikke vand, med videnskabeligt dokumenterede egenskaber, i et sundt miljø og et beskyttet rum.

Grunde til at gennemgå en termal behandling i Avène

Avène Hydroterapicenter modtager gæster fra hele verden. Det kan være personer med hudlidelser såsom atopisk dermatitis, eksem, psoriasis, ichtyose, kronisk kløe og prurigos, ar, eftervirkninger af forbrændinger, betændte slimhinder, problemer med slimhinderne i munden, hårbundslidelser eller sågar efter onkologisk pleje. Denne liste er ikke udtømmende, og andre lidelser kan plejes i henhold til din læges afgørelsen og i samråd med den lægen i hydroterapicentret. 

AV_instit-bath-hydrotherapy-center-avene-hd

Personlige behandlinger

Da vi ved, at hver lidelse er unik, vil en af hydroteraapicentrets læger udarbejde et personligt plejeprogram for dit ophold ved din ankomst. Oopholdet kan vare 1, 2 eller 3 uger.

Dette omfatter grundlæggende termalkildevandsbehandlinger: bade, brusebade og sprays. At drikke termalkildevandet er også en del af et kurophold. Afhængig af din huds behov kan der tilbydes supplerende pleje med Termalkildevand som f.eks. højtryksbrusebad eller kompresser med Termalkildevand, undervandsmassage, lokaliserede sprays osv. samt specifikke behandlinger, såsom wraps eller fugtgivende kroppleje, fugtgivende ansigtspleje og komplet hårbundspleje.

AV_instit-local-pulverization-hydrotherapy-center-hd

Skræddersyet støtte

Behandlinger i Avène er ofte ensbetydende med et roligt øjeblik, hvor du får tid til dig selv. Det handler om at opnå fred med sig selv og andre...

Derfor giver vi dig mulighed for at deltage i workshops og konferencer, så du får oplysninger og hjælp til at blive bedre til at håndtere dine hududfordringer i hverdagen. Det giver dig mulighed for at etablere de rette forebyggende foranstaltninger, der forlænger de gavnlige virkninger af den termale behandling, modvirker opblussen eller ganske enkelt reducerer angst og stress. Udnyt disse øjeblikke, der samtidig er en mulighed for at diskutere og dele erfaringer.

AV_workshop-make-up-Avene-hydrotherapy-center

Vores workshops:

hygiejne og fugtpleje, alternativer til at klø sig, afslapning og medicinsk makeup.

Vores konferencer:

termalisme i Avène, dermatologi, kost og ernæring.

Der tilbydes regelmæssigt nye workshops eller konferencer.

Avène Hydroterapicenter: børnenes kongerige

Hos Avène ved vi, at kroniske dermatologiske lidelser hos børn, som atopisk dermatitis og eksem, ikke blot har en betydelig indvirkning på børnenes dagligdag, men på hele deres familie.

Termale behandlinger i Avène kan ses som en mulighed for en helt ny kontakt med dit barn i et nyt, unikt og beroligende miljø. Her er hver fjerde gæst et barn, og de termaltermale bade er endda egnet til småbørn helt ned til 3 måneders alderen. Da alle lidelser er unikke, vil dit barn umiddelbart efter jeres ankomst blive behandlet med et personligt plejeprogram, der anbefales af en læge på centret. Takket være specifikke workshops vil du og dit barn drage fordel af jeres fælles ophold ved sammen at lære at håndtere lidelsen bedre i hverdagen.
 

AV_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hd

Aquacert ® certificeret hydroterapicenter

Siden 2010 har Avène Hydroterapicenter været certificeret ”Aquacert HACCP thermalisme®”. Denne certificering bekræfter, at Termalkildevandet, som anvendes til behandlingerne, er sikkert for dit helbred. 

av_certification-aquacert-avene-center

Synlige resultater med langtidsvirkning

Et personligt plejeprogram, så der opnås synlige forbedringer ved afslutningen af plejeforløbet, med det formål at effektivisere og reducere eventuelle uønskede virkninger på huden. 

Betydelig forbedring fra begyndelsen til slutningen af opholdet1

Hos Avène har vi gennemført en undersøgelse over otte behandlingssæsoner, baseret på mere end 10.000 gæster med atopisk dermatitis eller psoriasis.

¹. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2011 Feb; 25 Suppl 1:30-4

Atopisk dermatitis - 42 %

fald i SCORAD, (SCORing Atopic Dermatitis), evaluering af atopisk dermatitis efter 3 ugers pleje

av_treatment-result-da-d0d18 1:1
av_treatment-result-psoriasis-d0d18  473*473

Psoriasis - 54%

fald i PASI (Psoriasis Area and Severity Index) og omfanget af psoriasis efter 3 ugers pleje

Bevist effektivitet på kort og mellemlang sigt 2

I forbindelse med arvelig ichthyosis blev der foretaget en undersøgelse på 44 gæster.

². Br J Dermatology 2011;165(6):1087-94

Arvelig ichthyosis – 31 %

fald i ichthyosis-score på lang sigt (6 måneder)

av_treatment-result-ictyosis-d0d18  473*473

Reduktion af bivirkninger af hudbehandlinger efter termal behandling3

³. Eur J Cancer Care. 2017;e12735.

AV_instit-postcancer-hydrotherapy-massage-hd 473*473

Ophold efter kræftsygdom

En nylig undersøgelse blev udført på 70 kvinder i remission efter brystkræft efter kræftbehandling.

Fald i tørhed og kløe (NCI CTAE-specifik skala) og lymfødem (EORTC BR23-specifik skala) efter 3 uger

TØRHED: -100%.
KLØE: -61%.
LYMFØDEM : -43%.

Tilbage til toppen