Engageret i at fremme dermatologi og forbedre livskvaliteten for mennesker med sensitiv hud
For den sensitive huds sundhed

For den sensitive huds sundhed

Engageret i at fremme dermatologi og forbedre livskvaliteten for mennesker med sensitiv hud

Vi bestræber os på at gøre fremskridt inden for vores dermatologiske viden og tilbyde løsninger, der forbedrer livskvaliteten for mennesker med sensitiv hud. Vi gør det sammen med universiteter, sundhedspersonale og patientforeninger. Vi bruger vores fælles viden til at udvikle innovative aktive ingredienser og vores produkter samt via vores teams på Avène Hydroterapicenter. Vi gør det ligeledes gennem uddannelse og solidariske tiltag. Vi er overbeviste om, at vi ved at kombinere vores indsats fortsat vil kunne udvikle produkter med endnu mere beroligende virkninger til selv de mest sensitive hudtyper.

av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb 625*800

 

Berolige sensitiv hud i samarbejde med dermatologer

Vi har skabt tætte relationer og adskillige samarbejder med hudlæger for at kunne levere løsninger, der er tilpasset sensitiv hud. Vi har samarbejdet i over 30 år om at udvikle effektive, sikre og veltolererede hudplejeprodukter, der supplerer medicinsk pleje. For at gå endnu længere støtter vi solidaritetsaktioner som dem, der gennemføres af foreningen Euromelanoma, der er oprettet af anerkendte dermatologer og arbejder for forebyggelse af modermærkekræft. Vi samarbejder også løbende om uddannelsesprogrammer og om at udvikle services for sundhedspersonale med et fælles mål: At forbedre sundheden og livskvaliteten for mennesker med sensitiv og intolerant hud og hud med tendens til allergi.

 

Side Onco Skin and You Dermoscopy-apps til sundhedspersonale dedikeret til onco-dermatologi

Side Onco Skin: Vi har udviklet denne mobilapp i samarbejde med Dr. Vincent Sibaud fra Institut Universitaire du Cancer (Universitetscancerinstituttet) i Toulouse og Professor Caroline Robert fra Institut Gustave Roussy i Villejuif, som er specialister i onko-dermatologi. Denne app hjælper sundhedspersonale med at tage sig af og rådgive patienter, der lider af dermatologiske symptomer i forbindelse med kræftbehandlinger (kemoterapi, målrettet terapi, immunterapi og strålebehandling). 

You Dermoskopi: Vi støttede udviklingen af denne mobilapp, der er udviklet af Meeter i samarbejde med professor Giuseppe Argenziano og Unité du Cancer de la Peau (enheden for hudkræft). Denne app, der er udformet på en sjov måde, giver de ansatte i sundhedssektoren mulighed for at forbedre deres evne til at identificere dermatoskopiske læsioner. Dermatoskopi eller dermoskopi er en mikroskopisk undersøgelse af hudens overflade. Den bruges primært til at diagnosticere ondartede hudlæsioner (fx kræftlignende læsioner).

av_lifestyle-woman-and-her-baby 577*753

 

Berolige sensitiv hud sammen med patienterne

Huden spiller en meget vigtig rolle for os alle... Den afspejler, hvem vi er, giver os mulighed for at mærke verden omkring os og beskytter os mod den. Vi er engageret i at berolige alle hudtyper med hudpleje, der er tilpasset den enkelte person, og vi tager tiltag for at hjælpe vores hud. Det gør vi sammen med ekspertholdene inden for undervisning i hudsundhed i Avène Hydroterapicenter og sammen med patientforeninger eller fonde, som Eczema Foundation og European Skin Cancer Foundation, ved at stille vores ekspertise eller støtte til rådighed for dem. 

Læs mere om partnerskabet mellem Avène Hydroterapicenter og Association Ichtyose France

 

Workshops om undervisning i sund hud

Ophold i Avène Hydroterapicentret er ofte ensbetydende med et roligt øjeblik, hvor du får genskabt en kontakt til livets glæder. Det er også en mulighed for at genfinde dig selv. Ud over behandlingerne tilbyder vores teams workshops om hudens sundhed for gæster og deres ledsagere. Formålet er at hjælpe dem med at håndtere deres lidelser bedre i dagligdagen, at få dem til at tilegne sig gode forebyggende vaner, der forlænger den termale behandlings gavnlige virkninger, og at forebygge opblussen og reducere angst og stress. Disse workshops er også en mulighed for at interagere med andre, der også lever med hudlidelser.

Få mere at vide om hydroterapicentret

av_1709-02_72_stationthermale_avene_ateliers_enfants_hd 577x738
AD_LOGO_FONDATION-ECZEMA-PF_2021 577x505

 

Eau Thermale Avène og Eczema Foundation

Eau Thermale Avène er et stiftende medlem af Laboratoires Pierre Fabre-fonden, der udelukkende beskæftiger sig med eksem - Eczema Foundation. Fondens mission er at lette den byrde, som eksem udgør for patienterne. Den udformer og finansierer terapeutiske uddannelsesprojekter for at forbedre kendskabet til sygdommen blandt patienter og deres familier. Den arbejder på at bringe patienter og plejere sammen for at minimere usikkerheden ved valg af behandling og for at hjælpe dem med at lære at håndtere eksem.

Tilbage til toppen