Indhold

Beskyt din hud mod solen

Solstråling har en ødelæggende virkning på huden, lige fra plettet hududslæt og solskoldning til fremskyndet hudaldring og hudkræft. Soleksponering er den primære årsag til hudkræft og den alvorligste følge af stråling. Risikoen for hedeslag, solstik, fotosensibilisering og solallergi bør også tages i betragtning. På grund af disse anbefales det at beskytte din hud mod solen med en solbeskyttelse, der filtrerer de for hudkræft og for tidlig hudaldring ansvarlige UVA- og UVB-stråler fra. 

Solbeskyttelse til børn

Da børns hud er mere sart, og fordi de oftere udsættes for solen, er det vigtigt at beskytte børn mod solen med tøj og solcreme. Og det er aldrig for tidligt at lære gode vaner for soleksponering.Solskoldning i barndommen kan være årsag til hudkræft mange år senere i voksenalderen.

Beskyt dit barns hud

av_solaires_enfants_vulnerable_1x1 1620x1620

Den er meget flydende. Efter at have haft solallergi på mine fødder og hænder hjalp den med at genopbygge min hud, og jeg blev ikke skoldet. Denne meget lette lotionlotion hjalp ved regelmæssig anvendelse med at fremskynde helingsprocessen.

Anne, 44 år

Beroligende efter soleksponering

Hud, der udsættes for solen, er sart og svækket. Sådan plejer du din hud efter at have været ude i solen. Der er flere vigtige trin, du bør tage. De har to formål: at beskytte dig under solbadning og at fugte din hud bagefter.

Beroligende efter tid i solen

Skin Protect-formuleringer

I over 30 år har Eau Thermale Avène-laboratorierne skabt innovative og stadig mere effektive og sikre solbeskyttelsesprodukter, der beskytter alle sensitive hudtyper, samtidig med at de har minimal miljøpåvirkning. Under udviklingen af Avènes solprodukter har tre egenskaber prioritet: sikkerhed, effektivitet og optimal tolerance, selv for den mest sensitive hud.

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_4x5</span>

Skin Protect-formuleringer

Beskyttelse af din hud om vinteren

Solen skinner hele året rundt, også om vinteren. Mens UVB-strålerne mindskes på denne tid af året og bliver mindre farlige, gælder det ikke for UVA-stråler, som er ansvarlige for hudens aldring og kan bidrage til hudkræftmodermærkekræft. Derfor er det vigtigt at beskytte din hud mod solens stråler.

av_solaires_hivers_se-proteger_1x1
VENLIG, KOMPETENT RÅDGIVNING

Når du vælger solcreme, skal du kigge efter dette:
 

  • Vælg SPF (solbeskyttelsesfaktor/UVB-beskyttelsesfaktor) på mindst 15 (mellem beskyttelse)
  • UVA-mærket, som viser, at cremen har en UVA-beskyttelse svarende til 1/3 af den SPF, der er angivet på etiketten

Du kan derefter vælge din solbeskyttelse efter din fototype, hudtype og præference.

Vælge den rette solbeskyttelse

 

av_solaires_cancer-peau_homme_dos_1x1

Eau Thermale Avènes engagement i forebyggelse af kræft

En ud af tre kræftformer, der diagnosticeres i dag, er hudkræft. Sammenhængen mellem overdreven soleksponering fra barndommen og frem til denne stigning i hudkræft er dokumenteret. For at oplyse offentligheden om vigtigheden af fotobeskyttelse og risikoen ved soleksponering, har Eau Thermale Avène Laboratories forpligtet sig til at modvirke kræft i samarbejde med organisationer som European Skin Cancer Foundation og Euromodermærkekræfta.

Eau Thermale Avènes engagement i forebyggelse af kræft

 

Avène Termalkildevand hjælper ved solskoldning 

Av. Smurte du ikke nok solcreme på, og er din hud blevet rød? Skynd dig at gøre noget ved det. Find skygge eller tag tøj på, der effektivt beskytter din hud. Læg et fugtigt håndklæde på huden for at forfriske den, tag et brusebad eller sprøjt huden med rigeligt Avène Avène Termalkildevand.

Gentag så mange gange som nødvendigt. Drik rigeligt med væske for at holde dig hydreret, og påfør en genopbyggende creme for at berolige din ømme hud. Hvis der opstår blærer, bør du kontakte din læge for at undgå risiko for infektion. 

av_sun care_intense protect 50-_social_18_post_3282770141214_hd 720x720

VORES LØSNINGER TIL BESKYTTELSE AF VORES FREMTID

Eau Thermale Avènes hudplejeprodukter er designet til at beskytte huden og respektere havene.

AV_SUNCARE_Brand-website_Lotion-50-Very-high-protection_100ml_Packshot_Product-page_600x725

Eau Thermale Avène – Cleanance SPF 50+

På det seneste har mine skuldre og min hals reageret dårligt på solen, så jeg besluttede mig for at stole på AVÈNE til pleje af min hud. Jeg er virkelig tilfreds: Den er let at anvende, fordi konsistensen er perfekt, plus at den giver optimal beskyttelse... Hvis du har reaktiv, intolerant hud, er den virkelig som skabt til dig.

Christelle 46 år

Back to top