Indhold

Beskyt din hud mod solen

Solstråling har en ødelæggende virkning på huden, lige fra plettet hududslæt og solskoldning til fremskyndet hudaldring og hudkræft. Soleksponering er den primære årsag til hudkræft - den alvorligste følge af stråling. Risikoen for hedeslag, solstik, fotosensibilisering og solallergi bør også tages i betragtning. På grund af disse anbefales det at beskytte din hud mod solen med en solbeskyttelse, der filtrerer de for hudkræft og for tidlig hudaldring ansvarlige UVA- og UVB-stråler fra. 

Solbeskyttelse til børn

Da børns hud er mere sart, og fordi de oftere udsættes for solen, er det vigtigt at beskytte børn mod solen med beskyttende tøj, solbriller og en solcreme med meget høj beskyttelse. Og det er aldrig for tidligt at lære gode vaner for soleksponering. Solskoldning i barndommen kan være årsag til hudkræft mange år senere, i voksenalderen.

Beskyt børns hud mod solen

av_solaires_enfants_vulnerable_1x1 1620x1620

Den er meget let. Efter at have haft solallergi på mine fødder og hænder hjalp den med at genopbygge min hud, og jeg blev ikke skoldet. Denne meget lette lotionlotion hjalp ved regelmæssig anvendelse med at fremskynde helingsprocessen.

Anne, 44 år

Beroliger din hud efter soleksponering

Hud, der udsættes for solen, er sart og endda svækket. Sådan plejer du din hud efter at have været ude i solen.

Beroligende efter soleksponering

Skin Protect-formuleringer

I over 30 år har Eau Thermale Avène-laboratorierne skabt innovative og stadig mere effektive og sikre solbeskyttelsesprodukter med forskellige grader af beskyttelse - til alle sensitive hudtyper, samtidig med at de har minimal miljøpåvirkning. Under udviklingen af Avènes solprodukter har tre egenskaber prioritet: sikkerhed, effektivitet og optimal tolerance, selv for den mest sensitive hud.

  • <span class="ezstring-field">av_solaires_protection_stress-oxydatif_laboratoire_pipette_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_engagement-formulation_laborantine_microscope_4x5</span>
  • <span class="ezstring-field">av_solaires_tolerance-optimale_bebe_plage_4x5</span>

Beskyttelse af din hud mod solen – også om vinteren

Solen skinner hele året rundt, også om vinteren. Mens UVB-strålerne mindskes på denne tid af året og bliver mindre farlige, gælder det ikke for UVA-stråler, som er ansvarlige for hudens aldring og kan bidrage til hudkræft. Derfor er det vigtigt at fortsætte med at beskytte din hud mod solens stråler og skadelige virkninger ved at undgå overeksponering.

Beskyttelse af din hud om vinteren

av_solaires_hivers_se-proteger_1x1

HUDEN OG SOLEN: VENLIG (OG KOMPETENT) RÅDGIVNING

For at beskytte dig effektivt mod solens negative virkninger bør du bruge god solbeskyttelse til ansigt og krop, der:

  • Giver en SPF (solbeskyttelsesfaktor/UVB-beskyttelsesfaktor) på mindst 30
  • Beskytter mod UVA-stråler i en grad, der svarer til mindst 1/3 af den SPF, der er angivet på etiketten
  • Beskytter mod de længste UVA-stråler, så også disse filtreres fra. Det betyder en kritisk bølgelængde på mindst 370 nm.

Du kan derefter vælge din solbeskyttelse efter din fototype, hudtype og præference.

Vælge den rette solbeskyttelse

 

av_solaires_cancer-peau_homme_dos_1x1

Eau Thermale Avènes engagement i forebyggelse af hudkræft

En ud af tre kræftformer, der diagnosticeres i dag, er hudkræft. Sammenhængen mellem overdreven soleksponering fra barndommen og frem til denne stigning i hudkræft er dokumenteret. Det er derfor, det er så vigtigt at beskytte sig mod solen.  

For at oplyse offentligheden om vigtigheden af fotobeskyttelse og risikoen ved soleksponering har Eau Thermale Avène Laboratories forpligtet sig til at modvirke kræft i samarbejde med organisationer som European Skin Cancer Foundation og Euromelanoma.

Eau Thermale Avènes engagement i forebyggelse af kræft

 

Avène Termalkildevand hjælper ved solskoldning 

Av. Smurte du ikke nok solcreme på, og er din hud blevet rød? Så skal du reagere hurtigt. Find skygge eller tag tøj på, der effektivt beskytter din hud. Læg et fugtigt håndklæde på huden for at forfriske den, tag et brusebad eller spay huden med rigeligt Avène Termalkildevand, især på udsatte områder.

Gentag så mange gange som nødvendigt. Drik rigeligt med væske for at holde dig hydreret, og påfør en genopbyggende creme for at berolige din ømme hud. Hvis der opstår blærer, bør du kontakte din læge for at undgå risiko for infektion. 

av_sun care_intense protect 50-_social_18_post_3282770141214_hd 720x720

VORES LØSNINGER TIL AT BESKYTTE DIN HUD NU OG I FREMTIDEN

Hudplejeprodukter fra Eau Thermale Avènes - udviklet til at beskytte huden mod solen og respektere havene.

AV_SUNCARE_Brand-website_Lotion-50-Very-high-protection_100ml_Packshot_Product-page_600x725

Eau Thermale Avène – Cleanance SPF50+

På det seneste har mine skuldre og min hals reageret dårligt på solen, så jeg besluttede mig for at stole på Avène til pleje af min hud. Jeg er virkelig tilfreds: Den er let at anvende, fordi konsistensen er perfekt, plus at den giver optimal beskyttelse... Hvis du har reaktiv, intolerant hud, er den virkelig som skabt til dig.

Christelle 46 år gammel

Tilbage til toppen