Vi er der fra deres allerførste dage.
Baby

Baby

Vi er der fra deres allerførste dage.

Intet er mere sensitivt end din babys hud. Den er stadig sart, og den har endnu ikke fuldt ud udviklet sit naturlige forsvar og beskyttende rolle. Du bør derfor være opmærksom på at respektere hudens sensitivitet, så den ikke bliver udsat for risiko fra irritationsfremmende produkter, hårdt vand, kulde og vind og friktion fra for groft tøj ...

Vores Cicalfate-, XeraCalm A.D-, Cold Cream-, solbeskyttelses- og Avène Termalkildevand-serier er formuleret med høj tolerance, så vi har en løsning, der perfekt imødekommer alle dit barns hudbehov – fra hygiejne til mere specifik pleje. Kort sagt, alt hvad du behøver for at give dit barn den blødhed og blidhed, det fortjener.

BABY

MEGET TØR HUD MED TENDENS TIL KLØE

XeraCalm A.D Lipid-replenishing Cleansing Oil & Balm

  • Effentiv creme til at berolige babyers hud
  • Skræddersyede formler designet til sart, kløende hud 

For tør til meget tør babyhud med tendens til atopisk eksem og kløe står vi fra de allerførste dage klar med XeraCalm A.D-serien. Produkterne har høj tolerance og virker øjeblikkeligt på kløe, samtidig med at de hjælper med at styrke din babys hudbarriere.

Oplev vores musthave til velvære
MEGET TØR HUD MED TENDENS TIL KLØE
Din hud

Din hud

Modvirke og pleje af bleudslæt

Vi elsker de dyrebare små øjeblikke, som vi deler med vores baby på skiftebordet ... så dem lader vi ikke ødelægge af bleudslæt.

Læs mere
Din hud

Din hud

Hvordan genkender og behandler man skoldkopper?

Dit lille barns hud er dækket af skoldkopper. Gå ikke i panik. Hvis du tager de rigtige forholdsregler, er generne mindre og der dannes færre ar.

Læs mere

BABY

PLEJE AF IRRITERET BABYNUMSE

Cicalfate+ Repairing Protective Cream & Absorbing Repair Spray

  • Beroliger øjeblikkeligt små hudirritationer hos babyer 
  • Genopbygger huden efter 48 timer1

Vi står klar fra de allerførste dage med XeraCalm A.D-serien til at berolige babyhud med tendens til irritation og rødme. Produkterne fremmer genopbygningen af hudens øverste lag og modvirker bakteriespredning, hvilket giver en blød og sund hud. 

At fremme genopbygning af huden
PLEJE AF IRRITERET BABYNUMSE

BABY

SOLBESKYTTELSE

Intense Protect 50+

  • En ultrasikker formel med den højeste beskyttelse 
  • En meget vandafvisende formel, så du kan nyde sommeren i fuld sikkerhed

Til babyers hud, som er meget tynd, ultrasensitiv og sårbar over for UV-stråler og blåt lys: Vi står klar fra de allerførste dage takket være Intense Protect 50+. Vores nye ultraeffektive solbeskyttelse garanterer en bred solbeskyttelse, så dit barn og dets hud er beskyttet. 

Opdag den ideelle beskyttelse til børn
SOLBESKYTTELSE

ET PAR ORD FRA VORES EKSPERT

En babys hud er meget mere sart end vores. Dens barrierefunktionen er endnu ikke optimal, dens gennemtrængelighed er større, dens pH-værdi er mindre sur ... Derfor kræver den en skræddersyet pleje udviklet med høj tolerance.

Jeg leder efter det rette baby-produkt til

VORES EKSPERTISE I BABYERS VELBEFINDENDE

Din babys hud har brug for al din opmærksomhed og en masse blidhed

Med vores ekspertise kombineret med vores fokus på sikkerhed og effektivitet har Avène Dermatological Laboratories altid været ved din side for at tage sig af dine små børns sensitive hud.

Tyndere, mere gennemtrængelig, skrøbelig og sårbar: Derfor har babys hud brug for endnu mere opmærksomhed. Derfor har vi udviklet beroligende og trygge hudplejeprodukter, der i overensstemmelse med farmaceutiske standarder er specielt tilpasset babyers sårbare hud.

Vores produkter med højt indhold af Avène Termalkildevand og dets enestående egenskaber er

  • udviklet med et minimum af ingredienser;
  • udvalgt på grund af deres mildhed og høje tolerance;
  • er alkoholfri;
  • og testet under pædiatrisk og dermatologisk kontrol.

Med garanti for, at der kun anvendes sikre og sunde formuleringer, er det eneste, du skal gøre, at forkæle dit barn. Fra de allerførste dage i deres liv tager vi os af alt andet for at sikre deres huds sundhed og velvære. .

 

av_bebe_page-gamme 2

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Det er vigtigt at vide, at en babys hud er meget mere sart end voksnes:
Hudens forskellige lag er tyndere: Barrierefunktionen er endnu ikke fuldt udviklet.
Hudens gennemtrængelighed er meget stor, og derfor har barnet ofte problemer med tørhed.
Hudens pH-værdi er mindre sur, hvilket kan gøre huden mere tilbøjelig til at blive irriteret.
Produktionen af melanin er meget lav, hvilket gør huden meget sårbar over for UV-stråler.

Følgende af vores serier er blevet testet under pædiatrisk og dermatologisk kontrol og er perfekt tilpasset specifikke behov i babyers hud: Avène Termalkildevand Spray, Cicalfate, XeraCalm A.D, Intense Protect 50+ og Cold Cream.
Produkterne i disse serier er formuleret med et minimum af ingredienser for at sikre perfekt tolerance. Deres formuleringer er garanteret uden alkohol og farvestoffer og de har indeholder alle de unikke egenskaber, der kommer fra den mest naturlige ingrediens: Avène Termalkildevand.

Hvis der opstår rødme i bleområdet, skal du vaske dit barns numse med et mildt produkt med en pH-værdi, der svarer til kroppens egen, f.eks. XeraCalm A.D. Brug Replenishing Cleansing Oil, og tør derefter området grundigt.
Brug derefter lidt Avène Termalkildevand Spray for at forstærke den beroligende virkning.
Afslut med at påføre Cicalfate+ Cream for at berolige og fremme genopbygningen af irriteret hud. I tilfælde af at rødmen er opstået som følge af en væskende læsion, skal du vælge Cicalfate+ Absorbing Repair Spray.
Hvis du er i tvivl, kan du spørge apoteket til råds.

¹Undersøgelse af tolerance og effektivitet under dermatologisk, pædiatrisk og gynækologisk kontrol af 248 personer med overfladisk hudirritation, 2 påføringer om dagen i 21 dage.

Tilbage til toppen