Dermatologisk pleje med optimal tolerance til alle sensitive, reaktive, intolerante hudtyper eller hudtyper med tendens til allergi.

Tolérance

Dermatologisk pleje med optimal tolerance til alle sensitive, reaktive, intolerante hudtyper eller hudtyper med tendens til allergi.

Reaktiv hud er styret af det uventede i dagligdagen: Den reagerer på alt, selv de mest uforudsigelige ting. Der findes flere typer af hudsensitivitet: tilfælde af alvorlig intolerance, hvor hypersensitivitet opleves som en stor begrænsning. Mere moderate tilfælde, hvor sensitiviteten blot betyder, at man skal passe på huden for at opnå mere fugt, velvære og sikkerhed.

Heldigvis findes der løsninger til at passe på din hud og igen føle en vis form for sindsro.

av_tolerance_natsuko_295-2-1x1

Tolérance HYDRA-10

Din hud ved, hvad den har brug for for at opretholde sin fugtbalance langvarigt. Vores eksperter har kopieret dens sammensætning og skabt TOLERANCE HYDRA-10. Den 1. biomimetiske og 100% naturlige fugtighedscremer. Med et højt indhold af hyaluronsyre og Avène Termalkildevand og genopbygger produkterne effektivt huden.

Er din huds fugtbalance lav? Så er TOLERANCE HYDRA-10-serien med fugtgivende plejeprodukter lige den rette for dig.  

Vores biomimetiske formel er udviklet med henblik på at kopiere hudens sammensætning. Den indeholder blot 10 ingredienser, som er 100% naturlige, og som allerede findes i huden. 
TOLERANCE HYDRA-10 harmonerer perfekt med din hud, bevarer dens mikrobiom og tilfører intensivt fugt i 48 timer.

Seriens vigtigste naturlige ingrediens: hyaluronsyre. Hyaluronsyre er i stand til at holde på 1000 gange sin vægt i vand og tilfører dermed intensivt fugt.

 

Tolérance HYDRA-10

REFERENCE

TOLERANCE HYDRA-10 Cream

Velegnet til personer med tør til meget tør og sensitiv hud, der har brug for langvarig fugttilførsel

  • Tilfører intensivt fugt i 48 timer
  • Bevarer mikrobiomet
  • 100% naturlig
  • 0% konserveringsmidler

Tilfør fugt til min hud

REFERENCE
FUGTSERIEN, DIN HUD HAR VENTET PÅ

Min hudpleje, min helt.

48 timersintensiv fugttilførsel
100%naturlige ingredienser
0%Sterile Cosmetics® konserveringsmidler

Kender du til fordelene ved en biomimetisk creme?

Huden ved, hvad der er godt for den. Den ved, hvordan den beskytter sig selv med sin naturlige barriere, og den ved, hvad den har brug for for at opretholde sin fugtbalance. Det giver derfor sig selv, at hudens opbygning er den bedste inspirationskilde, når det kommer til at designe en perfekt fugtighedscreme.

De fugtgivende plejeprodukter fra TOLERANCE HYDRA-10-serien er direkte inspireret af hudens sammensætning. Resultatet: Hudens mikrobiom bevares og produkterne tolereres rigtig godt af huden.

FÅ MERE AT VIDE OM BIOMIMETIK
av_tolerance_natsuko_199-1x1 475x475

av_tolerance hydra-10_logo cosmetique sterile_2022

STERILE COSMETICS®

Garanti for effektivitet og sikkerhed

For at opfylde sensitiv huds høje sikkerhedskrav har Pierre Fabre Laboratories revolutioneret dermokosmetik ved at skabe en proces uden sidestykke: Sterile Cosmetics®. Denne teknologiske landvinding betyder, at der ikke længere er behov for konserveringsmidler. En sammensætning med et minimum af ingredienser, sterilisering af produkterne under hele fremstillingsprocessen og perfekt hermetisk forseglet emballage sikrer renheden, sikkerheden og effektiviteten af vores produkter.

Plejeprodukterne fra serierne Tolerance HYDRA-10 og Tolerance CONTROL nyder godt af denne teknologiske ekspertise og garanterer det højeste niveau af sikkerhed og tolerance, som sensitiv hud har så hårdt brug for.

OPLEV

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Centralt i vores sortiment

Hyaluronsyre

Hyaluronsyre

Kan bære 1000 gange sin egen vægt i vand.

Avène Termalkildevand

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Giver alle sine blødgørende, beroligende og irritationsdæmpende egenskaber.

Læs mere
av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Den dermatologiske hudplejeserie der kontrollerer hudens tendens til at overreagere hos hypersensitive, intolerante hudtyper og hudtyper med tendens til allergi.

Nogle kvinder har en hypersensitiv hud: Den reagerer på alting ... hele tiden. Uforudsigelige hudtyper med tendens til at overreagere er en reel begrænsning i hverdagen.

Svie, rødme, stramhed: Det er symptomer på ubehag i huden forårsaget af stimuli, som huden normalt ikke burde reagere på. Det er det, der kaldes hypersensitiv hud. Så hvordan kan vi forudsige disse reaktioner? 

Laboratoires Dermatologiques Avène har udviklet Tolérance CONTROL, en serie af særligt innovative hudplejeprodukter, der øjeblikkeligt beroliger huden og samtidig mindsker dens sensitivitet på lang sigt.

Er du klar til ikke længere at lade din hud bestemme dine reaktioner?

 

TOLÉRANCE CONTROL

RENS MED DEN STØRSTE RESPEKT FOR DEN MEST SENSITIVE HUD

Tolerance Cleanser

  • Renser og fjerner makeup i et enkelt trin, uden at du behøver at skylle efter med vand
  • Irriterer ikke huden, uden parfume
  • 99% naturlig

Med sin meget bløde konsistens passer denne lotion perfekt til sensitiv hud. Med et højt indhold af Avène Termalkildevand renser den skånsomt og respekterer hudens barriere, så følelser af stramhed og irritation forebygges.

 

Rense min hud

RENS MED DEN STØRSTE RESPEKT FOR DEN MEST SENSITIVE HUD

TOLÉRANCE CONTROL

REFERENCE

Tolerance CONTROL Cream

  • Beroliger og reducerer hudens sensitivitet på lang sigt
  • Tilfører intens fugt og genopretter hudens barriere
  • 98% naturlig

Er din hud hypersensitiv? Reagerer den ved enhver lejlighed?
Tolérance CONTROL Cream beroliger øjeblikkeligt svie, stramhed og varmefornemmelse. Cremens formel med høj tolerance er testet på hud med tendens til allergi og er garanteret fri for parfume og konserveringsmidler. Det er den perfekte allierede til at kontrollere hudens uforudsigelige tendens til at overreagere i hverdagen.

 

Berolige min hud

REFERENCE
KLINISK DOKUMENTERET EFFEKTIVITET

Min hudpleje, min helt.

30 sekunder¹Den tid, det tager at berolige huden
-90%²svie
-70%²hudsensitivitet

En dermatologisk innovation

En skræddersyet aktiv ingrediens til hypersensitiv hud: D-SENSINOSE™

Laboratoires Dermatologiques Avène har taget et nyt videnskabeligt skridt ved at udvikle en tredje generation af bioteknologiske aktive ingredienser, der stammer fra den unikke mikroflora i Avène Avène Termalkildevand: D-Sensinose™.

Den første ultraberoligende postbiotiske aktive ingrediens, der er i stand til at virke direkte på hudens sensoriske neuroner for at kontrollere hudens hypersensitivitet.

 

av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd 472x472

En ny intelligent formel

 

Vores Skin Affinity-formler efterligner perfekt hudens naturlige sammensætning for at fremme cremernes virkningen. Hver ingrediens virker målrettet, med den helt rigtige dosis og på det rigtige sted. De innovative formler giver intens fugt og genopbygger hudens barriere på langtidsvirkende måde.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

At vælge et produkt, der er tilpasset éns hudtype, og som består af ingredienser, der findes naturligt i huden, er den sikreste måde at fugte sin hud effektivt og naturligt på. Lad os tage udgangspunkt i hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en aktiv ingrediens, der spiller en vigtig rolle, fordi den findes naturligt i huden og kan holde på op til 1000 gange sin vægt i vand. Du bør derfor gå efter et produkt med hyaluronsyre for at opretholde hudens fugtbalance på en naturlig måde.

Vælg produkter, der er tilpasset din hudtype, for at holde din hud intenst og langvarigt fugtet. Indfør en rutine, der optimerer fugttilførslen: Det er vigtigt, at du både renser, eksfolierer, fugter og plejer din hud regelmæssigt, så effekten af de fugtgivende produkter forlænges.
Vi anbefaler også, at du opretholder væskebalancen i kroppen. Hvis du drikker 1,5 liter vand om dagen og undgår for fed, sød eller saltet mad, øger du chancen for at holde huden sund og opretholde dens fugtbalance endnu mere.

Hypersensitiv hud viser sig ved tilbagevendende ubehagelige fornemmelser som svie, stramhed eller varmefornemmelser. Nogle oplever endda, at deres hud gør ondt. Selv om disse fornemmelser ikke kan ses, kan de være med til at gøre hverdagen vanskelig.
Hvis du oplever følelsen af ubehag i huden uden at vide hvorfor, hvis du let oplever rødme, når du kommer ud af brusebadet, eller hvis din hud føles stram, når temperaturen ændrer sig, har du sandsynligvis hypersensitiv hud.

Det er vigtigt at pleje din hud dagligt med de rigtige kosmetiske produkter. Sørg for at vælge skånsomme produkter med høj tolerance uden potentielt irriterende eller allergifremkaldende stoffer og helst uden parfume og konserveringsmidler.
Til at fjerne snavs og rense makeup er det bedst, at du bruger et renseprodukt, som ikke skal skylles af for at undgå, at postevandet udtørrer din hud. Vi anbefaler derudover, at du vælger en renselotion, der kan påføres direkte med fingerspidserne, så du undgår den friktion, der opstår ved brug af vatrondeller.

Der findes hudtyper, der reagerer på næsten alt. Med vores Sterile Cosmetics®-teknologi har vi fjernet alle former for konserveringsmidler fra vores formuleringer.
Alle vores Tolérance-produkter er formuleret uden parfume og er fremstillet i et sterilt miljø. Deres emballage er hermetisk forseglet, hvilket sikrer, at cremerne bliver bevaret og beskyttet mod enhver risiko for kontaminering efter åbning. De indeholder effektive ingredienser, som er nøje udvalgt for at sikre optimal tolerance for til selv de mest sensitive hudtyper.

1 Brugertilfredshed, 25 testpersoner, 3 måneder, 2 påføringer pr. dag. 2 Sensitivitetsskala: vurdering af kliniske og funktionelle tegn på hudirritabilitet, 25 personer. Resultater observeret umiddelbart efter påføring af Tolérance CONTROL Cream. (3)HI-kinetik, 26 testpersoner

*Grundet tør hud. 

Tilbage til toppen