Dermatologisk pleje med optimal tolerance til alle sensitive, reaktive, intolerante eller allergiske hudtyper.
Tolérance

Tolérance

Dermatologisk pleje med optimal tolerance til alle sensitive, reaktive, intolerante eller allergiske hudtyper.

Dermatologisk pleje med optimal tolerance til alle sensitive, reaktive, intolerante eller allergiske hudtyper.

Reaktiv hud er styret af det uventede i dagligdagen. Den reagerer på alt, selv de mest uforudsigelige ting. Der findes flere forskellige typer af sensitiv hud. I nogle tilfælde er der tale om alvorlig intolerance, hvor overfølsomheden opleves som en stor begrænsning. Men der findes også mere moderate typer af tilfælde, hvor sensitiviteten blot indebærer, at man skal passe på huden for at opnå mere fugt, velvære og sikkerhed.

Heldigvis findes der løsninger til at passe på din hud og igen føle en vis form for sindsro.

av_tolerance_control_visuel_mannequins_2021

Tolérance CONTROL

Den dermatologiske hudplejeserie til at få hudens tendens til at overreagere hos hypersensitive, intolerante og allergiske hudtyper under kontrol.

Nogle har en hypersensitiv hud. Den reagerer på alting ... hele tiden. Disse uforudsigelige hudtyper med tendens til at overreagere er en reel begrænsning i hverdagen.

Svie, rødme, stramhed: Disse tilstande skyldesubehag i huden forårsaget af stimuli, som den normalt ikke burde reagere på. Det er det, der kaldes hypersensitiv hud. Så hvordan kan vi forudsige disse reaktioner, som ikke burde forekomme? 

Avène Dermatological Laboratories har udviklet Tolérance CONTROL, en serie bestående af to nye, særligt innovative hudplejeprodukter, der øjeblikkeligt beroliger huden og samtidig mindsker dens sensitivitet på lang sigt.

Er du klar til ikke længere at lade din hud bestemme dine reaktioner?

TOLÉRANCE CONTROL

REFERENCE

Skin Recovery Cream

 • Beroliger og reducerer hudens sensitivitet på lang sigt
 • Tilfører intens fugt og genopretter hudens barriere
 • 98 % naturlige ingredienserr

Er din hud hypersensitiv? Reagerer den ved enhver lejlighed?
Tolérance CONTROL Cream beroliger øjeblikkeligt svie, stramhed og varmefornemmelse. Dens formel med høj tolerance, der er testet på allergisk hud, er garanteret fri for parfume og konserveringsmidler. Det er den perfekte allierede til at kontrollere hudens uforudsigelige tendens til at overreagere i hverdagen.

 

Berolige min hud

REFERENCE
KLINISK DOKUMENTERET EFFEKTIVITET

Min hudpleje, min helt.

30 sekunder¹Den tid, det tager at berolige huden
-90 %²svie
-70 %²hudsensitivitet

TOLÉRANCE CONTROL

RENS MED DEN STØRSTE RESPEKT FOR DEN MEST SENSITIVE HUD

Extremely Gentle Cleanser

 • Renser og fjerner makeup i et enkelt trin, uden at du behøver at skylle efter med vand
 • Irriterer ikke huden, uden parfume
 • 99% naturlige ingredienser

Med sin meget bløde konsistens smelter denne lotion ind i huden. Med et højt koncentrat af Avène Termalkildevand renser den skånsomt og respekterer hudens barriere, så følelser af stramhed og irritation undgås.

 

Rense min hud

RENS MED DEN STØRSTE RESPEKT FOR DEN MEST SENSITIVE HUD
Fra samme serie

OG DET ER IKKE ALT ...

Opdag vores andre plejeprodukter

Tolérance CONTROL Balm

Tolérance CONTROL Balm

Giver fugt - Beroliger - Styrker hudbarrieren

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Centralt i vores sortiment

 • D-Sensinose™.
  D-Sensinose™.Patenteret post-biotisk aktiv ingrediens, som beroliger huden og kontrollerer dens hyperreaktivitet.
 • Avène Termalkildevand
  Avène TermalkildevandGiver alle sine beroligende og irritationsdæmpende egenskaber.

En dermatologisk innovation

En skræddersyet aktiv ingrediens til hypersensitiv hud: D-SENSINOSE™

Avène Dermatological Laboratories har taget et nyt videnskabeligt skridt ved at udvikle en 3. generation af bioteknologiske aktive ingredienser, der stammer fra den unikke mikroflora i Avène Termalkildevand: D-Sensinose™.

Den 1. ultraberoligende postbiotiske aktive ingrediens, der er i stand til at virke direkte på hudens sensoriske neuroner for at kontrollere hudens hypersensitivitet.

 

En ny intelligent formel

 

Vores Skin Affinity-formler efterligner perfekt hudens naturlige sammensætning for at fremme cremernes virkning. Hver ingrediens virker målrettet, med den helt rigtige dosis og på det rigtige sted. De beroligende cremer giver intens fugt og genopbygger hudens barriere på langtidsvirkende måde.

AV_TOLERANCE_EXTREME_MODEL

Tolérance EXTRÊME

En hudplejeserie med høj tolerance, der giver fugt til sensitiv hud – helt enkelt.

For mange løfter, for mange ingredienser? 

Der er intet at skjule i vores fugtgivende produkter.

Ingen overdrevne løfter eller formler, ingen konserveringsmidler eller parfume: kun de 7 ingredienser, der er essentielle for at fugte og beskytte sensitiv hud. Intet andet.

Når du læser sammensætningen, garanterer vi, at du ikke bliver forvirret. Tolérance EXTRÊME tager sig af din hud uden at overbelaste den. Er du klar til at komme tilbage til det basale? 

 

 

Tolérance EXTRÊME

REFERENCE

Cream

 • Fugter intensivt
 • 0 % konserveringsmidler og parfume

Er din sensitive hud dehydreret? Tolérance EXTRÊME Cream fokuserer på det mest afgørende: At fugte med de 7 essentielle ingredienser, som din hud har brug for. Hverken mere eller mindre. Dens meget veltolererede, konserveringsmiddelfrie formel respekterer hudens mikrobiom.

 

Fugter min hud
REFERENCE

TESTET OG GODKENDT

Jeg bruger denne creme som natcreme; om morgenen er min hud fugtet i dybden, som om jeg havde lagt en maske.

Julie, 53 år gammel03-06-2019

Jeg leder efter et produkt til

av_tolerance-page gamme 477*402

STERILE COSMETICS®

Garanti for effektivitet og sikkerhed

For at opfylde de høje beskyttelsesbehov for sensitiv hud har Pierre Fabre Laboratories revolutioneret dermokosmetik ved at skabe en proces uden sidestykke: Sterile Cosmetics®. Denne teknologiske landvinding betyder, at der ikke længere er behov for konserveringsmidler. Tre forskellige faktorer sikrer vores produkters renhed, sikkerhed og effektivitet: En sammensætning med et minimum af ingredienser, sterilisering af produkterne under hele fremstillingsprocessen og perfekt hermetisk forseglede emballager.

Tolérance CONTROL og Tolérance EXTRÊME-serierne nyder godt af denne teknologiske ekspertise og garanterer det høje niveau af sikkerhed og tolerance, som sensitiv hud har så hårdt brug for.

OPLEV

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Hypersensitiv hud viser sig ved tilbagevendende ubehagelige fornemmelser som svie, stramhed eller varmefornemmelser. Nogle mennesker forklarer endda, at deres hud gør ondt. Selv om disse fornemmelser ikke kan ses, kan de være med til at gøre hverdagen vanskelig.
Hvis du oplever følelsen af ubehag i huden uden at vide hvorfor, hvis du let oplever rødme, når du kommer ud af brusebadet, eller hvis din hud føles stram, når temperaturen ændrer sig, har du sandsynligvis hypersensitiv hud.

Det er vigtigt at pleje din hud dagligt med de rigtige kosmetiske produkter. Sørg for at vælge skånsomme produkter med høj tolerance uden potentielt irriterende eller allergifremkaldende stoffer og helst uden parfumeparfume og konserveringsmidler.
Til at fjerne snavs og rense makeup er det bedst, at du bruger et renseprodukt, som ikke skal skylles af for at undgå, at postevandet udtørrer din hud. Vi anbefaler derudover, at du vælger en renselotion, der kan påføres direkte med fingerspidserne, så du undgår den friktion, der opstår ved brug af vatrondeller.

Der findes hudtyper, der reagerer på næsten alt. Med vores Sterile Cosmetics®-teknologi har vi fjernet alle former for konserveringsmidler fra vores formuleringer.
Alle vores Tolérance-produkter er formuleret uden parfumeparfume og er fremstillet i et sterilt miljø. Deres emballage er hermetisk forseglet, hvilket sikrer, at cremerne bliver bevaret og beskyttet mod enhver risiko for kontaminering efter åbning. De indeholdereffektive ingredienser, som er nøje udvalgt for at sikre optimal tolerance for til selv de mest sensitive hudtyper.

1Brugertilfredshed, 25 testpersoner, 3 måneder, 2 påføringer pr. dag. 2Sensitivitetsskala: vurdering af kliniske og funktionelle tegn på hudirritabilitet, 25 personer. Resultater observeret umiddelbart efter påføring af Tolérance Control Cream. 3HI-kinetik, 26 personer

*Forbundet med tør hud.

Back to top