Åbenbar din sensitive huds skønhed
Essentiel pleje

Essentiel pleje

Åbenbar din sensitive huds skønhed

Selv når du har sensitiv hud, kan du opnå en smuk og strålende teint. Vi anser det for at være en rettighed og bestræber os på at tilbyde målrettet pleje til alle hudtyper. De fortjener særlig opmærksomhed og tilpasset pleje til at bevare deres balance og vitalitet.

Vi tilbyder egnede rense- og plejeløsninger, der beroliger, beskytter og frem for alt får dig til at føle dig bedre tilpas i din sensitive hud, når du står over for daglige påvirkninger og den type oxidativ stress, der svækker huden.

Avène Dermatological Laboratories er specialister i sensitiv hud og har udviklet en serie af renseprodukter, makeupfjernere og daglige hudplejeprodukter, der med beskyttende og energigivende pleje får den naturlige skønhed frem i alle sensitive hudtyper. Vi garanterer høj tolerance, enkelhed og behagelige teksturer. Perfekt til alle, der ønsker at fokusere på det væsentlige.

ESSENTIEL PLEJE

REFERENCE

Micellar Lotion

 • 3-i-1: Renser – Fjerner makeup – Beroliger
 • Alle typer sensitiv hud. Ansigt – Øjne – Læber

Det første skridt til en smuk og sund hud er at rense den godt hver dag. Vælg Micellar Lotion for skånsomt at fjerne makeup og snavs. Den fjerner makeup og renser (selv forureningspartikler) og gør huden blød og frisk i ét hurtigt og nemt trin. Produktet skal ikke skylles af, det respekterer den sensitive huds behov og beroliger den takket være den høje koncentration af Avène Avène Termalkildevand.

At rense min hud skånsomt
REFERENCE
KLINISK DOKUMENTERET EFFEKTIVITET

Min hudpleje, min helt.

3 handlingerRenser, fjerner makeup, beroliger
98 %¹Effektivitet mod forureningspartikler
96 %²Huden er mere fugtet, smidig og blød

ESSENTIEL PLEJE

BESKYTTENDE OG NÆRENDE PLEJE DAGLIGT

Revitalising Nourishing Creams

 • Nærer intensivt tør til meget tør hud
 • Beroliger ubehag længe

Revitalising Nourishing Creams har et højt indhold af beroligende blødgørende olier og Avène Termalkildevand og genopretter hudens velvære og smidighed Resultatet er en frisk, strålende teint hele året rundt.

Oplev Revitalising Nourishing CreamOplev RICH Revitalising Nourishing Cream
BESKYTTENDE OG NÆRENDE PLEJE DAGLIGT

ESSENTIEL PLEJE

BEROLIGENDE PLEJE

Soothing Radiance Mask

 • Beskytter intenst og fugter huden.
 • Efterlader huden smidig, blød og smukt strålende

Prøv den behagelige konsistens, der giver intens fugt til træt og sensitiv hud. Den har et højt indhold af Avène Avène Termalkildevand og indeholder en cocktail af nærende og fugtgivende stoffer, der genopretter hudens barriere og giver en synligt beroliget hud. Huden genvinder sin blødhed og udstråling, samtidig med at den er bedre beskyttet mod de påvirkninger i dagligdagen. 

At berolige min sensitive hud
BEROLIGENDE PLEJE

TESTET OG GODKENDT

Denne maske er fantastisk. Jeg har for nylig opdaget den, og den er en sand fornøjelse i min hudplejerutine. Jeg bruger den nu to gange om ugen efter Avène Gentle Exfoliating Gel. Min hud føles babyblød, når jeg har påført den - plus et pust Avène Termalkildevand. Jeg anbefaler den.

Audrey, 28 år gammel16-03-2019

Jeg leder efter det rette Essentiel plejeprodukt til

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Centralt i vores plejesortiment

 • <h4 class="">Naturligt ekstrakt fra r&oslash;de b&aelig;r.&nbsp;</h4><p>Genopretter hudens barrierefunktion og giver huden energi.</p>
  Naturligt ekstrakt fra røde bær. Genopretter hudens barrierefunktion og giver huden energi.
 • <h4 class="">ProVitamin E.&nbsp;</h4><p>Kraftig antioxidant med depoteffekt. Beskytter mod frie radikalers skadelige virkning p&aring; huden.</p>
  ProVitamin E. Kraftig antioxidant med depoteffekt. Beskytter mod frie radikalers skadelige virkning på huden.
 • <h4 class="">Av&egrave;ne Av&egrave;ne Termalkildevand.&nbsp;</h4><p>Virker beroligende og irritationsd&aelig;mpende.</p>
  Avène Avène Termalkildevand. Virker beroligende og irritationsdæmpende.

BEHAGELIGE KONSISTENSERBEHAGELIGE KONSISTENSER

Plejende konsistenser tilpasset hver enkelt sensitive hudtype

 

De behagelige teksturer i Essentiel hudplejeprodukterne er vigtige. Deres behagelige og effektive konsistens imødekommer og opfylder alle sensitive hudtypers behov. Vi deler information med dig. 

AV_LESESSENTIELS_2019_SOUTHINGRADIANCEMASK_TEXTURE 417x242

Alle typer sensitiv hud

Soothing Radiance Mask

En let, oliefri konsistens med højt indhold af matterende pudder. Den føles så let, at den næsten ikke mørkes på huden. Teinten befries for træthedstegn og er synligt klarere og mere strålende.

 

(Meget) tør hud

Revitalising Nourishing Creams

Du har to valgmuligheder: en creme med beroligende blødgørende olier, der smelter sammen med huden og skånsomt fylder den op uden at føles fedtet eller klistret, eller en creme med højt indhold af blødgørende olier, sheasmør og plejende voks, som efterlader huden blød og med en satinfinish. 

av_les-essentiels_revitalizing-nourishing-creams_texture 396x319

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Start med en skånsom eksfoliering ved at massere ansigtet og halsen med lette cirkulære bevægelser. Gennemvæd derefter 2 servietter med Avène Termalkildevand og placér dem på højre og venstre side af ansigtet som en ansigtsmaske i 10 minutter. Påfør til sidst et tykt lag af en fugtgivende og beroligende maske, der trænger ind i huden og beskytter den.

Ja, det er muligt med et skånsomt produkt, der er tilpasset sensitiv hud. Produktets konsistens skal være glat og behagelig. Hvis du har sensitiv hud, anbefaler vi, at du kun eksfolierer den en gang om ugen. Brug cirkulære bevægelser uden at trykke for hårdt, og skyl derefter godt efter med rent vand. Når det er tid til at tørre huden, skal du duppe den forsigtigt med et håndklæde.

Gentle Milk Cleanser gør det muligt meget skånsomt at fjerne makeup fra ansigtet og øjenomgivelserne. Den kan masseres ind i huden med cirkulære bevægelser og derefter fjernes med en vatrondel, gerner gennemvædet med vand. Alternativt kan du komme rensemælk på en vatrondel og derefter påføre det fra midten af ansigtet og udad.
Hvis du føler behov for at skylle med vand, kan du naturligvis gøre det. For at neutralisere hårdheden fra vandhavevand, skal du blot afslutte din rens med en toner eller et spray Avène Termalkildevand.

1Klinisk undersøgelse udført på 24 personer. Én påføring, partikler testet mellem 0-80µm, resultater efter tre strøg med vatrondel. 2Undersøgelse udført under dermatologisk kontrol og oftalmologisk kontrol på 30 kvinder med sensitiv hud, 82 % havde derudover sensitive øjne.

Tilbage til toppen