av_peau-cancer_patiente_16x9
Indhold

Din hud under kræftsygdom

title

HVAD DU BØR VIDE

Mere end 380.000

nye tilfælde af kræft hvert år i Frankrig¹

Mere end 9 af 10 patienter,

der behandles for brystkræft, vil opleve dermatologiske bivirkninger²

Alligevel føler 1 ud af 3 patienter

sig ikke tilstrækkeligt informeret om mulige symptomer

1.Fondation ARC pour la recherche sur le Cancer [Den franske kræftforskningsfond]

2. Studie: “Prevalence of dermatological complaints in patients undergoing treatment for breast cancer” – Brazilian Society of Dermatology

3. Det franske nationale kræftinstitut

I mange år er kræftbehandling blevet mere og mere effektiv, hvilket har været med til at give kræftpatienter nye perspektiver, hvad angår prognose, livskvalitet og udvikling af sygdommen. De nye behandlingsformer medfører dog ofte bivirkninger. 

Tør hud, irritation, kløe etc. Nogle kræftbehandlinger er forbundet med en lang række bivirkninger på hud, hår og negle. Hver enkelt bivirkning afhænger i høj grad af den anvendte behandlingsform. 
Disse bivirkninger kan være en kilde til ubehag og have en væsentlig negativ indflydelse på livskvaliteten, både fysisk og psykisk. 
Er du i vildrede i denne situation? Der findes i dag mange dermokosmetiske produkter, der er lette at bruge, og som kan hjælpe dig med at håndtere disse hudproblemer. 

Vores forpligtelse er følgende: at hjælpe dig med at reducere bivirkningerne af kræftbehandlinger, at støtte dig i at genopbygge dit liv, når behandlingen er overstået, og at hjælpe med at få dit selvværd tilbage på ret køl. 

title

DYBDEGÅENDE KIG

Din hud under behandlingen

av_peau-cancer_femme_application-produit_bras_1x1 472x629

Din hud under kræftbehandling

Kirurgi, strålebehandling, kemoterapi og targeteret terapi kan svække din hud. Rødme, irritation, udslæt, hårtab, tør hud, kløe. Selv om de fleste af disse gener forsvinder af sig selv, når behandlingen er afsluttet, er det vigtigt, at din hud bliver forkælet under behandlingen for at forebygge og bekæmpe disse bivirkninger. Hvordan passer man dagligt på sin hud? Hvilken rutine bør man indføre for at modvirke kræftbehandlings effekt på huden? Følg vores råd for at genoprette hudens velvære. 

Din hud under behandlingen
av_peau-cancer_victoire_1x1 472x375

Livet efter kræftbehandling

Hvordan får man sit liv tilbage på ret køl efter en kræftsygdom? Når behandlingen afsluttes, træder man ind i en overgangsfase, som ikke altid er let at håndtere. Denne fase indeholder en kombination af regelmæssig opfølgning hos lægen og begyndelsen på et nyt liv. Vi hjælper dig med at håndtere dit nye liv så godt som muligt i forhold til punkter som; opretholdelse af en god hygiejnerutine for huden, sparring vedr. fordelene ved hydroterapi-behandling, hjælp til at genopbygge sig selv efter afslutningen af et kræftbehandlingsforløb, håndtering af de bivirkninger, der kan fortsætte og hjælp til, hvordan du bedst muligt vender tilbage til arbejdet eller dit forhold. 

Livet efter kræftbehandling?
AV_post-cancer-patient-woman 472x375

Vores forpligtelser

I mere end 30 år har brandet Eau Thermale Avène hjulpet dig med at passe på din hud. Vores mål er at hjælpe dig med at forbedre din livskvalitet. Dette punkt er særlig relevant for personer, der har gennemgået kræftbehandling. Eau Thermale Avène er engageret i onkologi, et engagement der giver udslag i støtte til patienter og sundhedspersonale, både på lokalt niveau og på de sociale medier.

Brandets forpligtelser

Vores dermokosmetiske løsninger til pleje af din hud under et kræftforløb

Eau Thermale Avènes hudplejeprodukter er udviklet til at mindske påvirkningen af din livskvalitet og din huds velvære under kræftbehandlingen
av_tolerance_control_soothing-skin-recovery-balm_front_40ml_3282770138856
Eau Thermale Avène tilbyder en række værktøjer til at informere og støtte dig gennem hele dit behandlingsforløb, lige fra diagnose til behandling etc. Vores mission er at give dig en bedre hud og genoprette din selvtillid. Tolérance CONTROL-serien
Tilbage til toppen