Effektiv pleje til at berolige huden.
XeraCalm A.D

XeraCalm A.D

Effektiv pleje til at berolige huden.

Når tør hud hos voksne og i endnu højere grad hos børn bliver synonymt med ubehag og generende kløe, er det ikke længere kun et spørgsmål om fugttilførsel: hudens barrierefunktion og velvære skal genoprettes.

Få mere at vide om vores XeraCalm A.D-hudplejeprodukter - specielt udviklet til atopisk hud - og hvordan vi stiller vores ekspertise til rådighed, så du kan få beroliget din hud.

XeraCalm A.D

SOS-PLEJE

Soothing Concentrate

  • Stopper kløe* øjeblikkeligt efter påføring
  • Velegnet til stærkt irriterede områder med kløe

Dette er DEN akutte SOS-pleje ved intens lokaliseret kløe. Den reducerer øjeblikkeligt intensiteten af kløe og voldsomme udbrud af tørhed på områder med tilbagevendende kløe i ansigtet, på kroppen og på øjenlågene. Og da intens lokal kløe kan opstå hvor som helst og når som helst, kommer Concentrate i en lille størrelse, at du let kan tage den med dig overalt.

Dæmper kløe

SOS-PLEJE
BEVIST EFFEKTIVITET

Min hudpleje, min helt.

-69%¹Øjeblikkelig reduktion af kløe*
75%²Fugtet hud
-49%³Reduktion af synlige tegn hos atopiske personer allerede efter 3 dage.

XeraCalm A.D

STANDARDEN INDEN FOR BEROLIGENDE PLEJE

Balm

  • Beroliger kløe*
  • *Nærer meget tør hud

Der er hjælp på vej.
Denne blødgørende hudpleje til dagligt brug nærer din hud i dybden og genopretter dens velvære. Dette er det bedste middel til at berolige kløe og genoprette balancen i hudens mikrobiom.

Næring for at modvirke

STANDARDEN INDEN FOR BEROLIGENDE PLEJE

ET PAR ORD FRA VORES EKSPERT

The European Dermatology Forum tildeler hudplejeprodukterne fra XeraCalm A.D-serien Emollient Plus-status. Hudplejeprodukter, der er Emollient Plus-udnævnt, virker mod udbrud af atopisk eksem og balancerer hudens mikrobiom hos patienter med atopisk eksem.

Dr. ARIADNA ORTIZ BRUGUESDermatolog og medicinsk direktør for Avène Dermatological Laboratories

Jeg leder efter det rette XeraCalm A.D-produkt til

Forbedret effektivitet

En skræddersyet aktiv ingrediens til atopisk hud: I-MODULIA®
12 års forskning var nødvendig for at udvikle den første unikke og bioteknologiske aktive ingrediens med flere egenskaber. Den er udvundet og har sine egenskaber fra Avène Avène Termalkildevand:
I-modulia®

XeraCalm A.D er formuleret med denne patenterede aktive ingrediens og er en ultrainnovativ, ultraeffektiv og ultrasikker serie, der egner sig til brug på ansigt og krop hos spædbørn, børn og voksne. Denne ekstraordinære aktive ingrediens virker direkte på de vigtigste symptomer ved atopisk eksem, især kløe*.

av_xeracalm-ad_page-gamme-473-418
AV_XERACALM_A-D_2021_STERILE_COSMETICS_GIF_FRENCH

Vores laboratorier har udviklet en unik og enestående proces med henblik på kun at bevare de ingredienser, der er nyttige for huden, og på at udvikle produkter uden konserveringsmidler: Sterile Cosmetics®. Denne unikke teknologi gør det muligt at holde produktet sterilt og fri for kontamination udefra under hele dets anvendelse – uden brug af konserveringsmidler og konserveringslignende stoffer.

XeraCalm A.D giver på den måde hud med atopisk eksem den respekt og sikkerhed, den har brug for.

LÆS MERE

av_xeracalm_ad_pikedoo_programme 1800x800

Vores 21 historier, der mindsker kløe

Er du forælder? Har dit barn ikke lyst til at bruge kløedæmpende creme?

Den bedste måde til at berolige huden er ved dagligt at påføre en blødgørende creme- Men det kan i nogle tilfælde være meget svært at implementere en daglig hudplejerutine med børn. Derfor har vi udviklet en sjov og unik supportservice  , der hjælper dig med at implementere en daglig rutine til påføring af fugtighedscreme.

Følg Prikkepuf, den lille figur med eksem, på hans eventyr. I 21 dage vil hans spændende oplevelser blive fortalt, når det er tid til at bruge fugtighedscreme: de har præcis den rette længde til at få etableret gode rutiner på en sjov måde – og mens I er sammen.

Lyt til historierne

 

av_xeracalm_ad_pikedoo_cremage_original

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Lipid-Replenishing Balm og Lipid-Replenishing Cream er til daglig brug for at begrænse og modvirke tør hud og kløe*. Soothing Concentrate anvendes lokalt for straks at berolige intens og pludselig opstået kløe*. Det er et SOS-produkt, som du skal have med dig. Uanset om der er tale om en balm eller cream, skal du sørge for at tilpasse konsistensen til din hudtype eller årstiden: Balm er til meget tør hud, mens Cream er til tør hud.

Berolig din hud hurtigt med et kompres med Avène Termalkildevand: Spray vandet på nogle kleenex og lad dem ligge på ansigtet i 10 minutter. I tilfælde af kløe* skal du regelmæssigt anvende et beroligende koncentrat. Husk også på øjenlågene, hvis det er nødvendigt. I tilfælde af irritation skal du bruge en beskyttende og genopbyggende creme en til to gange om dagen. Og som en forebyggende foranstaltning bør du fugte og beskytte din hud med en XeraCalm A.D Cream eller Balm mindst en gang om dagen.

Simple men dog vigtige daglige handlinger begrænser tør hud og genopretter hudens barrierefunktion. Hvis du tager de rigtige skridt, kan du gøre udbruddene mindre hyppige. Her er vores råd:
Vælg et skånsomt vaskeprodukt som f.eks. en vaskeolie og brug ikke for varmt vand. 32-34 °C er passende for at undgå at irritere huden. Sørg for, at dit barn ikke tager bade, der varer mere end 10 minutter. Fugt og beskyt huden med eXeraCalm A.D Cream eller Balm mindst en gang om dagen, selv når hudens tilstand synes at være under kontrol.

1Selvevaluering udført på en analog skala af 68 personer med atopisk dermatitis og/eller pruritus. Evaluering af kløende fornemmelse straks efter første påføring. 2Evaluering af fugtindeks 1 time efter første påføring, 20 personer. 3Evaluering af L-PO-SCORAD (selvevaluering af eksemens sværhedsgrad) på 49 personer med atopisk dermatitis eller pruritus efter påføring af Concentrate 4 gange om dagen i 3 dage.

*På grund af tør hud

Tilbage til toppen