Ansvarlig udvikling og produktion, en tilgang til løbende forbedringer
For naturen

For naturen

Ansvarlig udvikling og produktion, en tilgang til løbende forbedringer

Reduktion af miljøpåvirkningen fra vores formler og emballage er en del af en løbende forbedringsproces. Vi sikrer, at vi handler fra designfasen og gennem hele livscyklussen for vores produkter, fra valg af ingredienser til produktion, hvor prioriteten er at give dig effektive, sikre produkter med garanteret kvalitet.

AV_Institutional_Print_Post_Quarter3-2018_Hydrotherapy bath and treatment_High-resolution_CMJN_2-jpg 1202x460

Fra kilden til din hud

Lokal produktion i forbindelse med Avène termalkilden, 90 % af vores renseprodukter er biologisk nedbrydelige1, økodesign af solbeskyttelsesformler, 93 % af vores emballage er genanvendelig: Vi handler i alle faser af produktets livscyklus, fra kilden til din hud, for at reducere vores miljømæssige fodaftryk.
Dokumentation

1- eksklusive specifikke produkter og OECD 301B-test

Produktionsanlæg i Avène-les-Bains

Produktionsanlægget i Avène i Frankrig fremstiller, pakker og kontrollerer mærkets produkter. Avène Termalkildevand tappes direkte fra kilden og ledess til produktionsanlægget, hvor det bevarer alle sine egenskaber, så det forbliver intakt for alle, der bruger produkter med Avène Termalkildevand. Produktionsanlægget er udstyret med højteknologisk udstyr og effektive kvalitetsstyringssystemer. Fabrikken har adskillige certificeringer, herunder ISO 14001-certificering for sin miljøstyring.

 

Vores tips til genbrug af vores produkter og vandbesparelse på badeværelset.

Det, der sorteres korrekt, kan genanvendes. Affaldssortering har mange anvendelsesmuligheder. Det bidrager især til at bevare naturens ressourcer og begrænse drivhusgasemissionerne og energiforbruget.
Det er også muligt at spare på vandet uden at gå på kompromis med selvforkælelse, når du er på badeværelset.

Se vores råd

av_body_gentle-shower-gel_473x590
Back to top