En skånsom hygiejne- og plejerutine til dagligt brug.
Body

Body

En skånsom hygiejne- og plejerutine til dagligt brug.

Sensitiv, nogle gange tør eller dehydreret hud har brug for daglig pleje. Men det er ikke altid let at tage den nødvendige tid til dig selv. Og alligevel er det en vigtig pause, som du bør tage om morgenen eller om aftenen, så du starter eller slutter dagen på en god måde.

For at gøre din daglige hudplejerutine til et essentielt øjeblik – et øjebliks nydelse - har Avène Dermatological Laboratories udviklet en hygiejne- og hudplejeserie, der kombinerer effektivitet og sanselig nydelse.

Krop

FUGTER INTENSIVT

Moisturising Melt-In Balm

  • Fugter i op til 24 timer1
  • Hurtigt absorberet og ikke-fedtende

Moisturising Melt-In Balm giver huden intensiv og langtidsvirkende fugttilførsel. Huden føles fløjlsblød, fyldt ud og fugtet i op til 24 timer1. Dens bløde og cremede konsistens giver dig velvære. Hvem har ikke brug for det?. 

Min daglige dosis fugttilførsel
FUGTER INTENSIVT

TESTET OG GODKENDT

Et forkælende produkt med den perfekte konsistens, der efterlader huden perfekt blød og med en delikat duft. Jeg kan varmt anbefale den.

Nathalie, 50 år gammel13-10-2019

Krop

24-TIMERS BESKYTTELSE

24Hr Deodorant²

  • Giver langtidsvirkende fugttilførsel
  • Velegnet til barberet eller voksbehandlet hud

Hudplejende deodorant. Med respekt for hudens naturlige fysiologi beskytter 24Hr2 Deodorant mod lugtgener og begrænser følelsen af fugt under armene. Dens formel med høj tolerance efterlader ingen hvide eller gule mærker og gør huden blød samt fugter og beskytter den hele dagen. 

Min friskhedsbeskytter
24-TIMERS BESKYTTELSE

Jeg leder efter det rette Cicalfate-produkt til

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Centralt i vores sortiment

  • <h4 class="">Oleo-beroligende kompleks.&nbsp;&nbsp;</h4><p>En kombination af Av&egrave;ne Termalkildevand og tre naturlige planteolier. Fugter og beroliger sk&aring;nsomt sensitiv hud.</p>
    Oleo-beroligende kompleks.  En kombination af Avène Termalkildevand og tre naturlige planteolier. Fugter og beroliger skånsomt sensitiv hud.

Fordi vi ønsker at udvide den hudplejeoplevelse, vi tilbyder til sensitiv hud, har vi udviklet en ny aktiv ingrediens: oleo-soothing-komplekset. Det er en kombination af de beroligende egenskaber fra Avène Avène Termalkildevand og de nærende, omstrukturerende og antioxidante egenskaber fra 3 naturlige planteolier: shea-, camelina- og saflorolie. 

Camelina-, shea- og saflorolie opfylder hudens behov gennem deres høje indhold af essentielle fedtsyrer. Dermed forstærkes lipidbarrieren, og huden genvinder sin velvære og et optimalt fugtniveau. 

Oprindelsen og kvaliteten af denne plantetrio er en del af Pierre Fabre Botanical Expertise-tilgangen og derfor perfekt kontrolleret, så oliernes effektivitet og sikkerhed samt en etisk og ansvarlig produktionsramme sikres.

Resultater
3Naturlige planteolier
94 %³Brugernes oplever, at deres hud er blød efter påføring
0%.Kartonemballage

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

For at give din hud blødhed og velvære anbefaler vi plejerutinen fra Body-serien. Rens din hud skånsomt med et sæbefrit vaskeprodukt. Dup tørt og påfør Body Moisturising Melt-In Balm dagligt, med særlig opmærksomhed på de mest tørre områder. Eksfolier derudover en gang om ugen din hud skånsomt med Body Gentle Scrub. Din hud vil føles behagelig og blød igen.

Produkterne i Body-serien kan bruges af både kvinder og mænd. Deres formuleringer, som er beriget med Avène Avène Termalkildevand og naturlige planteolier, blødgør og beroliger alle typer af sensitiv hud.

Body 24Hr Deodorant er udviklet til alle hudtyper, selv de mest sensitive. Dens nøje testede formulering har en garanteret sikkerhed for hud, der er blevet sensibiliseret som følge af medicinsk behandling.

¹Evaluering af den fugtgivende effekt i overhudens øverste lag, 19 personer, 1 påføring. ²24 timer: Sniffe-test, 20 personer.
³Brugertest. Minimum procentdel af tilfredshed på alle produkter i sortimentet til kroppen.
*Biologisk nedbrydelig formel i henhold til OECD301B-forordningen. 

Tilbage til toppen