Hudpleje mod rødme

Hudpleje mod rødme

Ansigtsrødme: Der findes den type rødme, der blot fører til lidt rødme, rødme omkring næsen, og så findes der den slags, der gør kinderne røde som valmuer. Hvordan modvirker du ansigtsrødme? Med vores hudplejeprodukter mod rødme.

Filtrer produkter
Filtrer produkter

4 resultater "Hudpleje mod rødme"

FÅ MERE AT VIDE

Sådan genkender man ansigtsrødme

Ansigtsrødme forekommer hovedsageligt hos personer med lys hud. Symptomerne er en rød, nogle gange lilla, farve i ansigtshuden, som varierer i styrke. Denne usædvanlige misfarvning, som også er kendt som erythrose eller ansigtserytem, kan være koncentreret omkring bestemte områder i ansigtet, f.eks. rødme omkring næsen og røde kinder, eller det kan forekomme over hele ansigtet.

I nogle tilfælde forekommer rødme midlertidigt og i en kort periode, mens det i andre tilfælde varer i månedsvis, især ved hypersensitiv hud. Flere forskellige symptomer kan opstå som følge af rødme, f.eks. varm hud, kløe, røde pletter i ansigtet osv.

Årsager til ansigtsrødme

Ansigtsrødme skyldes, at blodkarrene i dermis (læderhuden) og under epidermis (overhuden) udvides.

Denne tilstand kan skyldes en overophedning af huden i ansigtet som følge af stærke følelser (vrede, forlegenhed, stress eller generthed) eller ydre/indre påvirkninger:

 • Indtagelse af alkohol eller stærk og krydret mad.
 • Fysisk aktivitet.
 • Insektbid.
 • Hvis din hud udsættes for meget høje temperaturer.
 • Visse typer medicin.
 • Varmefornemmelser som skyldes overgangsalderen
 • Hvis du udsættes for for kraftig UV-stråling eller ikke bruger solbeskyttelse, hvilket giver røde pletter eller solskoldning.

Flere forskellige hudproblemer kan også give røde pletter i ansigtet:

 • Allergier i  over for bestemte vaskemidler eller kosmetiske produkter.
 • Rosacea eller couperose, en kronisk tilstand, derf.eks. viser sig ved rødme på kinderne og næsen, og derefter i panden og på hagen.
 • Akne kan føre til røde pletter i ansigtet på grund af betændte urenheder.
 • Urticaria manifesterer sig som læsioner i dermis i form af røde papler og urenheder.
 • Seboroisk dermatitis (skæleksem) danner røde pletter og skæl (små skæl) på ansigtets fedtede dele og hårbunden.
 • Psoriasis og eksem.

Hvordan slipper du af med ansigtsrødme?

Det første skridt, du kan tage, for at slippe af med ansigtsrødme, er at identificere årsagen og fjerne problemet i den grad, det er muligt. Din læge eller hudlæge vil være til stor hjælp ifm. dette.

Du kan have brug for jævnligt at slappe af for at dulme stress eller du kan prøve at undgå følgende: krydderier, alkohol, ekstreme temperaturer eller udsættelse for solen.

Da ovennævnte faktorer kan være svære at undgå, findes der hudplejeprodukter, som kan hjælpe dig med at genoprette balancen i din hud og berolige den. Vælg produkter uden parfume og alkohol for at være sikker på, at du ikke udløser en reaktion.

Eau Thermale Avène har udviklet en serie af hudplejeprodukter mod rødme. Den giver personer, der er ramt af rødme i huden, mulighed for at indføre en hudplejerutine til ansigtet for at modvirke midlertidig og kronisk rødme.

Du kan starte din hudplejerutine med at rense dit ansigt med Anti-redness CLEANSER. Den renser og fjerner skånsomt makeup fra hud med tendens til rødme og respekterer dens sensitivitet. Din hud vil blive ren, frisket op og beroliget. Slut af med et pust Termalkildevand Spray for at opnå ekstra beroligelse. Hvis du ønsker fugttilførsel, tilbyder Eau Thermale Avène cremer mod rødme, der letter hudens mikrocirkulation, reducerer hudens hypersensitivitet, modvirker rødme og opretholder hudens balance. Afhængigt af hvilken hudtype og hvilke udfordringer, du har, findes der flere forskellige cremer mod rosacea og couperose:

 

Hvordan skjuler jeg ansigtsrødme?

Påfør green corrector stick med en pensel eller din fingerspids for at skjule din rødme. Vlg en consealer uden parfume .

Blend ind i huden, indtil du opnår en grå nuance. Læg derefter et lag Compact Foundation Cream eller Fluid Foundation Corrector på (afhængigt af rødmens intensitet), som begge udjævner din teint og beskytter dig mod solen takket være deres SPF 30-beskyttelse. Slut af med et strejf Translucent Mosaic Powder for at holde makeuppen på plads.

Hvis du foretrækker tonede cremer, kan du bruge Anti-redness UNIFY Unifying Care, som i et enkelt trin fugter, korrigerer og reducerer rødme i ansigtet. Desuden giver den SPF 30-solbeskyttelse, som beskytter dig mod UVA- og UVB-stråler, der potentielt kan forstærke din rødme.

Tilbage til toppen