Oplev intens fugttilførsel.

Hydrance

Oplev intens fugttilførsel.

Huden dehydreres af daglig eksponering og eksterne påvirkninger (sport, offentlig transport, forurening, skærme osv.). Resultatet? Den føles stram, mister sin glød og ser hver morgen mere trist ud.

Fugtgivende pleje er både et tegn på og en betingelse for en sund hud og er et nødvendigt dagligt tiltag, der sikrer udstråling, friskhed og velvære.

Hele vores specialiserede Hydrance-serie med sin meget behagelige teksturer giver langtidsvirkende fugt til alle dehydrerede, sensitive hudtyper.

HYDRANCE

FUGTBOOSTER

Koncentreret fugtgivende serum

  • Booster øjeblikkeligt hudens fugtniveau med 132%*
  • Meget let vand/gel-tekstur

Denne serum giver et ordentligt boost af fugt til ansigtet. Den virker i 48 timer * og genopretter balancen i dehydreret, sensitiv hud. Den har en naturlig formulering med et højt indhold af hyaluronsyre og Niacinamide (B3-vitamin) og en frisk vand/gel-tekstur, der efterlader en vandfilm på huden. Den virker effektivt mod hud, der ser trist ud, og efterlader huden smidig, glat og strålende. 

Instrumentel test, 33 personer, 1 påføring. *

Start min fugtgivende rutine
FUGTBOOSTER

HYDRANCE

STANDARDEN

Aqua-Gel

  • Intens og langtidsvirkende fugt til huden
  • En innovativ vandgel-konsistens

Dette alt-i-et fugtgivende, beroligende og afgiftende plejeprodukt vil gøre din hud frisk og fugtmættet. Cremen har mange anvendelsesmuligheder og kan tilpasses en hvilken som helst livsstil og ethvert ønske. Den kan bruges som både dagcreme, natmaske og øjencreme. Hvad opnår du? En genoprettet frisk teint og fugt til huden i 24 timer1.

STANDARDEN
KLINISK DOKUMENTERET EFFEKTIVITET

Min hudpleje, min helt.

3 virkningerFugter, beroliger og virker som en detox
24 timerskontinuerlig fugttilførsel¹
97%Meget frisk konsistens²

HYDRANCE

MULTIBESKYTTENDE, FUGTGIVENDE PLEJE

Fugtgivende Cream og Emulsion SPF30

  • Et multibeskyttende, fugtgivende skjold
  • Konsistens, der giver velvære

Disse to komplette dagcremer kombinerer fordelene ved langtidsvirkende fugttilførsel med SPF30- og antioxidant beskyttelse. For at beskytte huden mod solens aggressioner hele året rundt (selv om vinteren) og bevare dens skønhed.

Oplev Hydrance Cream SPF30Oplev Hydrance Emulsion SPF30
MULTIBESKYTTENDE, FUGTGIVENDE PLEJE

TESTET OG GODKENDT

Denne creme er bare fantastisk. Den fugter min hud uden at efterlade den klistret. Og så dufter den bare så godt og er frisk og let. Den bedste fugtighedsgivende creme med gel-tekstur.

Justine, 20 år
Fra samme serie

OG DET ER IKKE ALT ...

Oplev vores andre cremer

Hydrance RICH Hydrating Cream

Hydrance RICH Hydrating Cream

Nærer - Giver fugt

Hydrance LIGHT Hydrating Emulsion

Hydrance LIGHT Hydrating Emulsion

Giver fugt

Hydrance BB RICH

Hydrance BB RICH

Udjævner hudtonen - Beskytter - Giver fugt

Hydrance BB LIGHT

Hydrance BB LIGHT

Udjævner hudtonen - Beskytter - Giver fugt

Jeg leder efter det rette Hydrance-produkt til

test

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Centralt i vores sortiment

Cohederm™

Cohederm™

Patenteret kompleks med en meget fugtgivende vanddepot-effekt.

Avène Termalkildevand

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Giver alle sine blødgørende, beroligende og irritationsdæmpende egenskaber.

Læs mere

En uendelig kilde til fugt

Et patenteret kompleks af høj kvalitet: Cohederm™

Huden består af 70% vand, så den har brug for vand for at bevare sin skønhed og forsvare sig mod de aggressioner, den udsættes for hver dag.

Det patenterede Cohederm™-kompleks af aktive ingredienser findes i alle Hydrance-seriens produkter og virker positivt på huden, når den stresses af dehydrering. Når produktet kommer i kontakt med huden og det fordeles med et let tryk, nedbrydes blandingen af aktive ingredienser og frigiver komplekset og Avène Termalkildevandet. Sammen trænger de ind i de øverste lag af huden for at genopbygge den og give en langtidsvirkende og beroligende følelse. 

 

av_hydrance_page-gamme 577x511

Hydrance fugtighedscremer findes i to forskellige konsistenser. Hvilken bør du vælge? Uanset om huden er fedtet, tør eller normal, kan den blive dehydreret, og den har derfor altid brug for fugtpleje. Vælg en creme med den rette konsistens og vandmængde for at modvirke, at huden skinner eller strammer. Hver enkelt creme i serien har sine egne fordele. Find det hudplejeprodukt, der passer til dig ...

 

Creme

For at pleje din tørre til meget tørre, sensitive hud anbefaler vi Hydrance Rich Hydrating Cream, der med sin nærende, cremede konsistens giver huden dybdegående næring og genopretter velvære og fugt, der holder.

u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbycmkyegqo3bqiy/
u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbd8oqxwu9tmn4po/

Emulsion

Har du normal til kombineret sensitiv hud, bør du vælge Hydrancve Light Hydrating Emulsion for at opnå velvære og fugt uden at huden fedter eller føles klæbrig. Dens hemmelighed? En luftig, smeltende konsistens, der fugter uden at fedte.

 

 

Der findes et Hydrance-produkt til alle.

En nærende, cremet BB Cream til tør til meget tør hud eller en let flydende creme til normal til kombineret hud.

u5wa3z31qn5seo3iftzqyqmmdd8oqxwu9tmn4po/

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Dehydrering sker, når hudens barrierefunktion forringes. Årsagerne: hormonelle forandringer, kulde, vind, rygning osv. Skånsom hygiejne er vigtigt for at undgå at beskadige hudens beskyttende film: brug sæbefri renseprodukter, undgå for varmt vand og undgå at gnide huden kraftigt. Påfør en fugtighedscreme til din hudtype hver morgen, en fugtgivende natmaske for at øge fugttilførslen om natten og en fugtgivende serum efter behov.

Den grundlæggende rutine vil være den samme året rundt: skånsom rens morgen og aften efterfulgt af et spray Avène Termalkildevand; en fugtighedscreme eller BB-creme om morgenen; om aftenen en fugtighedscreme, en creme mod urenheder eller et anti-age-plejeprodukt. Derudover kan du en til to gange om ugen bruge en skånsom scrub og en fugtighedsmaske.
Tilpas din rutine til de skiftende årstider: tilføj en fugtgivende serum og erstat din dagcreme med en SPF30-fugtighedscreme, når solen er fremme.

Vi anbefaler et plejeprodukt til ansigtet såsom Aqua-Gel, der kan bruges som en dagcreme, som øjencreme og som natmaske. Og glem ikke Micellar Lotion, Avène Termalkildevand på spray og en BB-creme for at give glød, samtidig med at du beskytter dig mod solen.

¹Hydreringskinetik målt 24 timer efter en enkelt påføring. 22 testpersoner. ²% tilfredse, brugertest på 90 personer i alderen 18 til 60 år (gennemsnitsalder 43 år), 21 dages brug.

Tilbage til toppen