Oplev intens fugttilførsel.
Hydrance

Hydrance

Oplev intens fugttilførsel.

Vores hud dehydreres af daglig eksponering og aggressive stoffer (sport, offentlig transport, forurening, skærme osv.). Resultatet? Den føles stram, mister sin glød og ser hver morgen mere træt ud.

Fugtgivende pleje er både et tegn på og en betingelse for en sund hud og er et nødvendigt dagligt foretagende, der sikrer udstråling, friskhed og velvære.

Hele vores specialiserede Hydrance-serie giver langtidsvirkende fugt til alle dehydrerede og sensitive hudtyper.

HYDRANCE

MULTI-BESKYTTENDE FUGTPLEJE

Cream og Emulsion SPF 30

  • Et multi-beskyttende, fugtgivende skjold
  • Behagelig konsistens, der giver velvære

Disse to komplette dagcremer kombinerer fordelene ved langtidsvirkende fugttilførsel med SPF 30- og antioxidant beskyttelse. For at beskytte huden mod solens påvirkninger hele året rundt (selv om vinteren) og bevare dens skønhed.

Oplev Hydrance Rich Cream SPF 30Oplev Hydrance Light Emulsion SPF 30
MULTI-BESKYTTENDE FUGTPLEJE

HYDRANCE

NY GENERATION AF BB-CREMER

Tinted Hydrating Cream og Emulsion SPF 30

  • Selvjusterende nudenuancer, der passer til de fleste lyse hudtoner
  • En duo af silkeagtige, langtidsholdbare konsistenser

Disse to tonede BB Radiance-cremer fugter og udjævner diskret teinten og går den mere strålende. En langtidsvirkende naturlig effekt, der slører uregelmæssigheder og giver en frisk, strålende teint. Bonus? SPF 30-beskyttelse, der bevarer din teints naturlige skønhed hver dag.

Oplev Tinted Hydrating Cream SPF 30Oplev Tinted Hydrating Emulsion SPF 30
NY GENERATION AF BB-CREMER

TESTET OG GODKENDT

En tonet BB-creme, der er meget nem at påføre, og som giver et flot resultat. Meget behagelig hele dagen. Jeg vil anbefale den.

Delphine, 18 år gammel02-05-2020
Fra samme serie

OG DET ER IKKE ALT ...

Oplev vores andre cremer

Hydrance INTENSE Rehydrating Serum

Hydrance INTENSE Rehydrating Serum

Giver fugt

Hydrance RICH Hydrating Cream

Hydrance RICH Hydrating Cream

Nærer - Giver fugt

Hydrance LIGHT Hydrating Emulsion

Hydrance LIGHT Hydrating Emulsion

Giver fugt

Jeg leder efter det rette Hydrance-produkt til

En unik kombination af aktive ingredienser

En unik kombination af aktive ingredienser

Centralt i vores sortiment

  • <h3>Cohederm&trade; .&nbsp;</h3><p>Patenteret kompleks, som sikrer vanddepoter i huden og virker st&aelig;rkt fugtgivende.</p>
    Cohederm™ . Patenteret kompleks, som sikrer vanddepoter i huden og virker stærkt fugtgivende.
  • <h3>Av&egrave;ne Termalkildevand.&nbsp;</h3><p>Virker beroligende og irritationsd&aelig;mpende.</p>
    Avène Termalkildevand. Virker beroligende og irritationsdæmpende.

En intens kilde til fugt

Et patenteret kompleks af høj kvalitet: Cohederm™

Huden består af 70 % vand, så den har brug for vand for bevare sin skønhed og forsvare sig mod de aggressioner, den udsættes for hver dag.

Det patenterede Cohederm™-kompleks af aktive ingredienser findes i alle Hydrance-seriens produkter og virker positivt på huden, når den stresses af dehydrering. Når produktet kommer i kontakt med huden og det fordeles med et let tryk, nedbrydes blandingen af aktive ingredienser og frigiver komplekset og Avène Termalkildevandet. Sammen trænger de ind i de øverste lag af huden for at opbygge stratum corneum og give en langtidsvirkende og beroligende følelse. 

 

av_hydrance_page-gamme 577x511

Hydrance fugtighedscremer findes i to forskellige konsistenser, men hvilken bør du vælge? Uanset om huden er fedtet, tør eller normal, har den brug for fugt. Vælg den rette konsistens, så du får det bedste resultat for netop din hud.. Hver enkelt creme i serien har sine egne fordele. Find det hudplejeprodukt, der passer til dig ...

 

Creme

For at pleje din tørre til meget tørre, sensitive hud anbefaler vi Rich Hydrating Cream, der med sin nærende, cremede konsistens giver huden dybdegående næring og genopretter velvære og fugt på lang sigt.

u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbycmkyegqo3bqiy
u5wa3z31qn5sj8kgcnn1dqmgbd8oqxwu9tmn4po

Emulsion

Har du normal til kombineret sensitiv hud, bør du vælge Light Hydrating Emulsion for at opnå velvære og fugt med en mat finish. Dens hemmelighed? En lwt, smeltende konsistens, der fugter uden at virke tung på huden.

 

 

Find dit Hydrance-produkt.

En nærende, cremet BB Cream til tør til meget tør hud eller en let creme til normal til kombineret hud.

u5wa3z31qn5seo3iftzqyqmmdd8oqxwu9tmn4po

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Dehydrering forekommer, når hudens barrierefunktion forringes. Årsagerne: hormonelle forandringer, kulde, vind, rygning osv. Skånsom hygiejne er vigtigt for at undgå at beskadige hudens beskyttende film: brug renseprodukter uden sæbe, undgå for varmt vand og undgå at gnide huden kraftigt. Påfør en fugtighedscreme til din hudtype hver morgen, en fugtgivende natmaske for at øge fugttilførslen om natten og en fugtgivende serum ved hvert årstidsskifte.

Den grundlæggende rutine vil være den samme hele året rundt: skånsom rensning morgen og aften efterfulgt af et pust Avène Termalkildevand; en fugtighedscreme eller BB-creme om morgenen; om aftenen en fugtighedscreme mod urenheder eller med anti-ageeffekt. Derudover skal du en til to gange om ugen bruge en skånsom scrub og en fugtighedsmaske.
Tilpas din rutine til de skiftende årstider: tilføj en fugtgivende serum og erstat din dagcreme med en SPF30-fugtighedscreme, når solen er fremme.

Vi anbefaler et plejeprodukt til ansigtet såsom Aqua-Gel, der kan bruges som en dagcreme, som øjencreme og som natmaske. Og glem ikke Micellar Lotion, Avène Termalkildevand på spray og en BB-creme for at se godt ud, samtidig med at du beskytter dig mod solen.

¹Hydreringskinetik 24 timer efter en enkelt påføring. 22 testpersoner. ²% tilfredse, brugertest på 90 personer i alderen 18 til 60 år (gennemsnitsalder 43 år), 21 dages brug.

Back to top