Hvordan får man styr på akne?

Cleanance

Hvordan får man styr på akne?

At hjælpe dig af med din akne og dine bumser er en mission, vi tager meget alvorligt. Cleanance-hudplejeprodukterne er beviset på mere end 30 års engagement hud med tendens til akne.

Rens og pleje til fedtet eller hud med tendens til akne hos teenagere og voksne: Cleanance er et komplet sortiment, der garanterer effektivitet og høj tolerance, enten alene eller i kombination med receptpligtige produkter. Cleanance er din vigtigste allierede i kampen mod uren hud.

CLEANANCE

FORBEDRER HUDEN OG PLEJER URENHEDER

Cleanance AHA Serum

• Forbedret hud på ti dage1 
• Pletter, porer og mærker reduceres 

Effektiv pleje med sensorisk appel. Cleanance AHA Serum er det første serum med naturlige syrer, der er kraftigere end salicylsyre.2 
AHA Serum er velegnet til sensitiv hud og indeholder kun ti ingredienser, hvoraf 99,8 % er af naturlig oprindelse.

 

OPLEV

FORBEDRER HUDEN OG PLEJER URENHEDER

BEVIST EFFEKTIVITET

På mærker og pletter

10 dage

Forfinet hudtekstur efter ti dage¹

1,5 gange

mere effektiv end salicylsyre²

99%

naturlige ingredienser

1 - Test med 74 frivillige - påføring morgen og/eller aften 
2 - Ex vivo-test, explant-model, der sammenligner virkningen af mælkesyre + ravsyre vs. salicylsyre på stratum corneums stivhed. I testen er blevet undersøgt effekten af sammenlignelige koncentrationer

RENS

Pleje af uren hud

Cleanance Comedomed Cream

  • Reducerer bumser og hudorme på syv dage3
  • Begrænser nye bumser i at opstå

Cleanance Comedomed er en fantastisk måde at bekæmpe bumser og hudorme på. I modsætning til andre produkter mod bumser reducerer den ikke kun urenheder, men bekæmper også udviklingen af nye urenheder. Resultatet? Den onde cirkel af bumser er brudt. 
 

OPDAG DENS EFFEKT

Pleje af uren hud

BEVIST EFFEKTIVITET

Min hudpleje hjælper mig

#1

Hudplejeprodukter mod bumser, der sælges på apoteket og ordineres af læger⁴

90%

Effekt mod tilbagefald⁵

-45%

Urenheder efter to måneder⁶

3 Undersøgelse af tolerance og effektivitet under dermatologisk kontrol, hvor 51 personer brugte Cleanance Comedomed Cream to gange om dagen i 56 dage. 
4 Comedomed 30 ml – #1 blandt produkter for uren hud på apoteket. IQVIA Pharmatrend PharmaOne – Marked 83A Anti-seboroiske produkter på apoteker i Frankrig – oktober 2019 – i værdi. Comedomed 30 ml – #1 på apoteker blandt produkter for uren hud, der er blevet ordineret af læger. IQVIA-Xponent PharmaOne – i Frankrig, apoteker – Måned: November 2019 - i værdi - markedets størrelse: Anti-seboroiske produkter (klasse 83A). 
5 Internationalt klinisk observationsstudie. 90% af patienterne oplevede ikke tilbagefald med akne efter seks måneder (i henhold til definitionen af tilbagefald i GEA-protokollen (GEA≥3). Testpersonen skal have modtaget oral eller lokal lægemiddelbehandling). 48 personer brugte Cleanance Comedomed Cream to gange om dagen i seks måneder. 
6 36 personer med let til moderat uren hud. Komparativ klinisk undersøgelse. En gruppe på 18 personer brugte cremen to gange om dagen i 56 dage. Resultaterne blev sat op imod en kontrolgruppe på 18 personer, der ikke anvendte cremen.

RENS

MUSTHAVE-PRODUKTET MOD BUMSER

Cleanance Cleansing Gel

  • Ny formel til skånsom rens af huden
  • Fjerner langvarigt talg og snavs

Ansigtsrens er grundlaget for pleje af uren hud. Cleanance Cleansing Gel hjælper med at rense og mattere huden uden at beskadige den. Den fjerner skånsomt snavs, der bidrager til tilstopning af porerne (støv, forureningspartikler, makeup) og reducerer overskydende talg, der forårsager bumser, så huden efterlades klar og frisk.
 

Rense min hud

MUSTHAVE-PRODUKTET MOD BUMSER
Fra samme serie

OG DET ER IKKE ALT ...

Se alle vores løsninger til fedtet og uren hud

Jeg leder efter det rette Cleanance-produkt til

CLEANANCE: EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Centralt i vores sortiment

Comedoclastin™

Comedoclastin™

Modvirker, at der dannes mikrokomedoner i folliklerne.

Læs mere

Avène Termalkildevand

AV_EAU-THERMALE_Representation-Eau_png 500x500

Giver alle sine blødgørende, beroligende og irritationsdæmpende egenskaber.

Læs mere

Dermatologisk innovation mod urenheder

En ny plantebaseret komedolytisk aktiv ingrediens: COMEDOCLASTIN™

Comedoclastin™ er en innovation med patenterede* egenskaber, udviklet fra marietidselfrø af Pierre Fabre Laboratories. 

Den enestående aktive ingrediens giver en unik løsning i pleje af mild til moderat akne. Den reducerer bumser og begrænser ny urenheder ved at virke på det rette tidspunkt i urenheders dannelsesproces, meget tidligt i processen. Ved at modvirke, at talgfolliklerne udvikler mikrokomedoner bidrager den til at holde bumser på afstand.

Få mere at vide

av_cleanance_page-gamme_2 577x675
DIN HUD

DIN HUD

Pleje af voksenhud med akne

Akne er uforudsigelig: det kan dukke op igen i 30'erne eller aldrig forsvinde. Er du voksen og er du i tvivl om, hvordan man behandler og skjuler og forhindrer en forværring af tilstanden? Vil du gerne blive klogere på, hvordan man som voksen skal pleje sin hud med akne? Vi står klar til at rådgive dig om det hele.

Akne i 30 års-alderen: den psykologiske indvirkning hos voksne
DIN HUD

DIN HUD

Den psykologiske indvirkning, som akne har på voksne

Der gælder det samme for voksne som for teenagere: akne kan have en betydelig psykologisk indvirkning. Heldigvis findes der løsninger, selv hvis du er ude over teenagealderen.

Akne i 30 års-alderen: den psykologiske indvirkning hos voksne
av_cleanance_page-gamme_3 472x472

Cleanance HYDRA

En serie af kompenserende rense- og plejeprodukter til genoprettelse af velvære for en hud, der er udtørret af medicinsk behandling.

Medicinsk behandling mod svær akne mindsker talgproduktionen og får på den måde bumserne til at forsvinde. Det har dog den bivirkning, at huden udtørres.   Tør hud er meget ubehageligt og kan medføre, at patienterne stopper behandlingen for tidligt.

For at give mere velvære under hele behandlingen har Eau Thermale Avène udviklet Cleanance HYDRA: Hudpleje, som er specielt udviklet til at berolige og genoprette hud, der er svækket af udtørrende medicinsk behandling.

 

CLEANANCE HYDRA

BEROLIGENDE PLEJE

Blødgørende creme

  • Reducerer tørhed i huden og giver en mere komfortabel hud
  • Ikke-fedtende, cremet konsistens

Takket være Cleanance HYDRA og dens tredobbelte virkning kan du genoprette din huds velvære. Cremen genopbygger den hydrolipide film, beroliger irritation og reducerer rødme, så du med sindsro kan fortsætte den behandling, din hudlæge har ordineret.

 

Daglig fugttilførsel til min hud

BEROLIGENDE PLEJE

TESTET OG GODKENDT

Jeg får behandling mod akne og min hud er særlig tør, så jeg lagde Cleanance Mattifying Emulsion til side og valgte i stedet Cleanance HYDRA. Den fugter huden godt, trænger dybt ind og giver en ikke-fedtet fornemmelse. Jeg anbefaler den morgen og aften til folk, der er under medicinsk aknebehandling.

Victoria, 26 år gammel03-05-2019

CLEANANCE HYDRA

SKÅNSOM RENS

Cleanance HYDRA Cleanser

  • Renser skånsomt
  • Reducerer følelsen af ubehag

At rense uden at irritere huden: Det er udfordringen, når du har en hud med tendens til akne, og som allerede er svækket af en medicinsk aknebehandling. Cleanance HYDRA Cleanser renser skånsomt, samtidig med at den beroliger og nærer hud udsat for udtørrende og irritationsfremmende behandling. 
 

Fjerner snavs

SKÅNSOM RENS

Teenagere, unge voksne og forældre til teenagere: Bumser bør ikke være en kilde til bekymring, uanset hvor gammel du er. Avène Dermatological Laboratories kan med Cleanance-hudplejeserien hjælpe dig mere end nogensinde før.

Færre problemer med uren hud medfører samtidig færre psykologiske konsekvenser. 

For at give dig større sindsro er her nogle tips, der kan gøre en forskel.

 

 

Vores tips til at begrænse akneudbrud

1. tip: Påfør plejeprodukter regelmæssigt

Når du har fundet de rigtige produkter til din hud, er det vigtigt at anvende dem dagligt. Disciplin er ensbetydende med effektivitet. Påfør din creme dagligt på renset hud. Effektivitet er også ensbetydende med enkelhed. Brug ikke for mange produkter. Hold din rutine enkel, så bliver resultatet endnu bedre. 

 

av_cleanance_page-gamme_4 16:9 473 × 284
av_cleanance_page-gamme_6 473x284

2. tip: Fjern din makeup hver dag

Du kan bruge makeup, når du har bumser, så længe du bruger non-komedogen makeup og fjerner din makeup HVER AFTEN. En lille makeover har flere fordele: For det første har du mulighed for at kamuflere dine ufuldkommenheder og få mere ro i sindet. For det andet er du meget mindre tilbøjelig til at pille i dine bumser, når du har makeup på. 

 

3. tip: Dyrk sport

For at få det bedre med dig selv er det vigtigt at få fred i sindet. Motion kan være en rigtig god idé.   Motion forbedrer dit helbred, hjælper dig med at sove bedre, bidrager til at eliminere giftstoffer og reducerer stress. Alle disse gode ting bidrager til, at din hud forbedres.

 

av_cleanance_page-gamme_5 473x266

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM AKNE OG CLEANANCE-SERIEN

Er du i tvivl eller har du spørgsmål om akne? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Nogle gange går akne væk af sig selv med tiden, især for teenagere med hormonelt betinget akne. Det forekommer dog også, at akne fortsætter ind i voksenalderen. Dette er især tilfældet for kvinder. Hormonelle forandringer (f.eks. pga. graviditet) udløser akneudbrud, ligesom UV-stråling, støv og luftforurening alle er faktorer, der har indflydelse på eksisterende akne og akneudbrud. Det er vigtigt, at man reagerer hurtigt og ikke tøver med at tage kontakt til relevant sundhedspersonale for at blive rådgivet korrekt.

Det bedste middel mod ardannelse på grund af akne er forebyggelse. Det er nemlig en lang og dyr proces at fjerne ar som følge af akne, da den kan involvere laserbehandlinger, kemisk peeling, mikrodermabrasion... Den bedste løsning er derfor at implementere en godt tilpasset og effektiv rutine mod uren hud. Jo færre bumser du får, desto færre ar vil der komme.
Heldigvis findes der dobbeltvirkende hudplejeprodukter, som f.eks. Cleanance WOMEN Smoothing Night Cream, der reducerer bumser, mindsker hyperpigmentering og reducerer ar.

Hvis du har mundbind på, kan det skabe en kvælende effekt for huden, hvilket kan gøre den mere modtagelig for udbrud.
Vores råd: Hygiejne er meget vigtigt, både morgen og aften. Styrk hudens fugtniveau, men gør det med produkter til fedtet hud eller uren hud, og som tilfører huden fugt og samtidig reducerer urenheder og begrænser, at de vender tilbage. Og sørg for at bruge et rent mundbind hver dag, da det kan blive fyldt med cremer og kosmetiske produkter, hvilket forårsager hudirritation og tilstoppelse af porerne.

Undersøgelse af tolerance og effektivitet under dermatologisk kontrol. 51 personer brugte Cleanance Comedomed to gange om dagen i 56 dage. 2Comedomed 30 ml – #1 findes på apoteket. IQVIA Pharmatrend PharmaOne – Marked 83A Anti-seboroiske produkter på apoteker i Frankrig – oktober 2019 – i værdi. Comedomed 30 ml – #1 findes på apoteket. IQVIA-Xponent PharmaOne – i Frankrig, apoteker – Måned: November 2019 - i værdi - markedets størrele: Anti-seboroiske produkter (klasse 83A). ²Internationalt klinisk observationsstudie. 90% af personerne oplevede ikke tilbagefald af akne efter 6 måneder (i henhold til definitionen af tilbagefald i GEA-protokollen, afsnit tre. Testpersonen skal derudover have modtaget oral eller lokal lægemiddelbehandling). 48 personer brugte produktet to gange om dagen i seks måneder. ³36 personer med lette til moderate ujævnheder. Komparativ klinisk undersøgelse. En gruppe på 18 personer brugte cremen to gange om dagen i 56 dage. Resultaterne blev sat op imod en kontrolgruppe på 18 personer, der ikke anvendte cremen.

*Patentet er under behandling.

Tilbage til toppen