Hvad siger du til at forsone dig med din hud?
Cleanance

Cleanance

Hvad siger du til at forsone dig med din hud?

Hvad siger du til at forsone dig med din hud?

Vi vil gerne hjælpe dig med st slippe af med din akne. Cleanance-hudplejeprodukterne er beviset på vores 30-årige engagement i alle hudtyper med tendens til akne.

Rens og pleje gil fedtet og uren hud hos teenagere eller voksne kvinder: Vi har et komplet sortiment, der garanterer effektivitet og høj tolerance, enten alene eller i kombination med en receptpligtig pleje. Du må ikke give op, Cleanance er din vigtigste allierede i denne kamp.

av_cleanance_gamme_visuel mannequin 1:1 473X473

Cleanance

Hudpleje- og hygiejneserie, som er anbefalet af dermatologer. Den reducerer effektivt og varigt overskydende talg, bumser og hudorme

Teenagere har meget at tænke på og ofte en travl hverdag. Hos Eau Thermale Avène mener vi ikke, at bumser bør være et problem oveni alt andet.

Cleanance-serien tilbyder ekspertløsninger med klinisk dokumenteret effektivitet efter 7 dage1, til at bekæmpe overskydende talg, uren hud og ar.

Med Cleanance kan du tage kontrollen over din hud tilbage.

RENS

REFERENCE

Cleanance Comedomed Anti-Blemishes Concentrate

 • Reducerer bumser og hudorme på kun 7 dage¹
 • Begrænser nye bumser og hudorme i at opstå

Cleanance Comedomed er en fantastisk måde at bekæmpe uren hud på. I modsætning til andre produkter mod bumser reducerer den ikke kun ufuldkommenheder, men bekæmper også roden, så nye bumser og hudorme begrænses. Resultatet? Den onde cirkel af bumser er brudt. 
 

Opdag dens effektivitet

REFERENCE

BEVIST EFFEKTIVITET

Min hudpleje, min helt.

#1

Pleje mod akne på apoteker og ordineret af læger²

Virkning mod genopblussen³

Urenheder efter to måneder⁴

RENS

ET MUSTHAVE

Cleansing Gel

 • Ny formel til skånsom rens af huden
 • Fjerner talg og snavs over længere tid

Ansigtsrens er grundlaget for pleje af uren hud. Cleanance Cleansing Gel hjælper med at rense og mattere huden uden at beskadige den. Den fjerner skånsomt snavs, der bidrager til tilstopning af porerne (støv, forureningspartikler, makeup) og reducerer overskydende talg, der forårsager bumser, så huden efterlades klar og frisk.
 

Rens min hud

ET MUSTHAVE

Jeg leder efter det rette Cleanance-produkt til

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Centralt i vores sortiment

 • Comedoclastin™
  Comedoclastin™Modvirker, at der dannes mikrokomedoner i folliklerne.
 • Avène Termalkildevand
  Avène TermalkildevandGiver alle sine beroligende og irritationsdæmpende egenskaber.

Dermatologisk innovation

En ny plantebaseret, komedolytisk, aktiv ingrediens: COMEDOCLASTIN™

Comedoclastin™ med patenterede* egenskaber er en innovation udviklet af Pierre Fabre Laboratories på basis af marietidselfrø. 

Den enestående aktive ingrediens tilbyder en unik løsningi pleje af mild til moderat akne. Den reducerer bumser og begrænser ny urenheder ved at virke på det rette tidspunkt i urenheders dannelsesproces, lige fra roden. Ved at modvirke, at talgfolliklerne udvikler sig til mikrokomedoner, bidrager den til at holde bumser på afstand.

 

av_cleanance_page-gamme_2 577x529
AV_Cleanance WOMEN_gamme_visuel mannequin 473x473

Cleanance WOMEN

Cleanance WOMEN-seriens effektivitet er tilpasset voksne kvinders liv og hud.

Bumser og uren hud forbindes oftest med teenageårene, men rammer også voksne, dog i en anden form. Det drejer sig hovedsageligt om betændte bumser, der ofte forekommer i den nederste del af ansigtet, og som er længe om at forsvinde.  

Voksne kvinders hud er sensitiv, kombineret eller tør og særlig udsat for aggressioner i dagligdagen. Den kan reagere ved at skinne på bestemte områder, med udvidede porer og med lejlighedsvise eller vedvarende urenheder. Det kræver specialpleje at håndtere disse gener.

Vores laboratorier har derfor skabt Cleanance WOMEN, de effektive plejerutine mod bumser dedikeret til voksne. 

 

CLEANANCE WOMEN

PLEJE TIL AT ØGE UDSTRÅLINGEN

Corrective Serum

 • Modvirker urenheder og strammer porerne
 • Frisk, let konsistens til en blød og smidig hud

Las ikke uren hud begrænse dig. 
Start din dag med at påføre Corrective Serum på ren hud. Et opstrammende koncentrat, der modvirker urenheder og hjælper med at genoprette en glat og strålende hud uden at gå på kompromis med en behagelig konsistens. Takket være P-Refinyl™ og glykolsyre strammer Corrective Serum straks porerne og forfiner din hudstruktur. 
 

Tilføj den til min rutine

PLEJE TIL AT ØGE UDSTRÅLINGEN

CLEANANCE WOMEN

EFFELTIV PLEJE

Smoothing Night Cream

 • Reducerer ar og uren hud og udglatter hudens struktur
 • Ikke-fedtende tekstur, der fugter huden

Brug Smoothing Night Cream som en del af din aftenrutine og lad formlen virke natten over. Cremen vil virke effektiv på din urene hud og samtidig give velvære og næring. Den indeholder retinaldehyd, en dermatologisk aktiv ingrediens, der har været anerkendt i over 30 år, og som hjælper med at reducere bumser og ar, så du får en mere ensartet og smuk hud. 
 

Køb denne creme

EFFELTIV PLEJE

CLEANANCE WOMEN

EN PERFEKTIONERENDE PLEJE

Day Emulsion

 • Modvirker urenheder og udjævner hudtonen
 • Let og behagelig konsistens med en mat finish 

Dagcremen modvirker dine ufuldkommenheder og sikrer samtidig 24-timers fugttilførsel, hvilket gør den til din bedste ven hver dag. Takket være dens Sunsitive Protection SPF 30-filtersystem er din hud beskyttet mod solens skadelige virkninger og risikoen for resterende mørke ar. Den er let tonet, udjævner naturligt huden og camouflerer subtilt ufuldkommenheder med en øjeblikkelig ”slørende” effekt.
 

Få mere at vide

EN PERFEKTIONERENDE PLEJE
av_cleanance_page-gamme_3 472x472

Cleanance HYDRA

En serie af kompenserende rense- og plejeprodukter til genoprettelse af velvære for en hud, der ellers er udtørret af medicinsk behandling.

Medicinsk behandling mod svær akne mindsker talgproduktionen og får på den måde bumserne til at forsvinde. De har dog den bivirkning, at de udtørrer huden. Tør hud er meget ubehageligt og kan medføre, at patienterne stopper behandlingen for tidligt.

For bedre at imødekomme patienternes forventninger og give mere velvære under hele forløbet har Eau Thermale Avène udviklet Cleanance HYDRA: pleje, der er specielt udformet til at berolige og genoprette hud, der er svækket af udtørrende aknebehandling.

 

CLEANANCE HYDRA

BEROLIGENDE PLEJE

Soothing Cream

 • Reducerer tørhed i huden og giver en mere behagelig fornemmelse i huden
 • Ikke-fedtende, cremet konsistens

Takket være Cleanance HYDRA og dens tredobbelte virkning på epidermis kan du genoprette din huds velvære. Cremen genopbygger hudens naturlige lag af fedt og vand, beroliger irritation og reducerer rødme, så du med sindsro kan fortsætte den pleje, din hudlæge har ordineret.

 

Daglig fugttilførsel til min hud

BEROLIGENDE PLEJE

TESTET OG GODKENDT

Jeg bruger isotretinoin mod akne, og min hud er særlig tør, så jeg lagde Cleanance Mattfying Emulsion til side og valgte i stedet Cleanance HYDRA. Den fugter huden godt, trænger dybt ind og giver en ikke-fedtet fornemmelse. Jeg anbefaler den morgen og aften til alle, der er under medicinsk behandling for akne.

Victoria, 26 år gammel03-05-2019

CLEANANCE HYDRA

SKÅNSOM RENS

Soothing Cleansing Cream

 • Renser skånsomt
 • Reducerer følelsen af ubehag

Det kan være en udfordring at rense huden uden at irritere den når du har en hud med tendens til akne og den allerede er svækket af en medicinsk behandling. Cleanance HYDRA Soothing Cleansing Cream renser skånsomt, samtidig med at den beroliger og nærer hud udsat for udtørrende og irritationsfremmende behandling. 
 

Fjerner snavs

SKÅNSOM RENS

Både teenagere og voksne døjer med akne. Bumser bør ikke være en kilde til bekymring, uanset hvor gammel du er. Avène Dermatological Laboratories står til din rådighed. 

”En hud du trives i” er vores brands signatur og det mantra, der guider vores laboratorium i forskning og stræben efter nyskabelse. Vores Cleanance-serie er en komplet serie til alle stadier af fedtet og uren hud. 

VI vil gerne hjælpe dig til at have det godt med din hud.

For at give dig mere sindsro i livet er her nogle tips til god hudpleje.

Tip #1 

Når du har fundet de rigtige produkter til din hud, er det vigtigste at anvende dem dagligt. Disciplin er ensbetydende med effektivitet. Påfør din creme dagligt på renset hud. Effektivitet er også ensbetydende med enkelhed. Brug ikke for mange produkter. Hold din rutine enkel, så bliver resultatet endnu bedre. 

 

av_cleanance_page-gamme_4 16:9 473 × 284
av_cleanance_page-gamme_6 473x284

Tip #2

Du kan bruge makeup, når du har bumser, så længe du bruger non-komedogen makeup og fjerner din makeup HVER AFTEN. En lille makeover har flere fordele: For det første har du mulighed for at kamuflere uensartetheder og få mere ro i sindet. For det andet er du meget mindre tilbøjelig til at pille i dine bumser, når du har makeup på. 

 

Tip #3

Det er enkelt. For at få det bedre med dig selv er det vigtigt at få ro i sindet. Motion kan gøre en forskel.   Motion forbedrer dit helbred, hjælper dig med at sove bedre, bidrager til at eliminere giftstoffer og reducerer stress. Alle disse gode ting bidrager til, at din hud forbedres.

 

av_cleanance_page-gamme_5 473x266
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Nogle gange går akne væk af sig selv med tiden, især for teenagere med hormonelt betinget akne. Det forekommer dog undertiden, at akne fortsætter ind i voksenalderen. Dette er især tilfældet for kvinderne, der rammes af akne i voksenalderen. Hormonelle forandringer (f.eks. pga graviditet) udløser akneudbrud, ligesom UV-stråling, støv og luftforurening - de er alle sammen faktorer, der har indflydelse på eksisterende akne og akneudbrud. Det er vigtigt, at man reagerer hurtigt og ikke tøver med at tage kontakt til relevant sundhedspersonale for at blive rådgivet korrekt.

Det bedste middel mod ardannelse på grund af akne er forebyggelse. Det er nemlig en lang og dyr proces at fjerne ar som følge af akne, da den kan involvere laserbehandlinger, kemisk peeling, mikrodermabrasion... Den bedste løsning er derfor at implementere en godt tilpasset og effektiv rutine mod urenheder. Jo færre bumser du får, desto færre ar vil der komme.
Heldigvis findes der dobbeltvirkende hudplejeprodukter, som f.eks. Cleanance WOMEN Smoothing Night Cream, der reducerer bumser, mindsker hyperpigmentering og reducerer ar.

Hvis du bærer en mundbind, kan du skabe en kvælende effekt for huden, hvilket kan gøre den mere modtagelig for udbrud.
Vores råd: Hygiejne er meget vigtigt, både morgen og aften. Styrk hudens fugtniveau, men gør det med produkter til fedtet hud eller uren hud, og som tilfører huden fugt og samtidig reducerer urenheder og begrænser, at de vender tilbage. Og sørg for at bruge en ren maske hver dag, da den kan blive fyldt med cremer og kosmetiske produkter, hvilket forårsager hudirritation og tilstoppelse af porerne.

1Undersøgelse af tolerance og effektivitet under dermatologisk kontrol. 51 personer brugte Cleanance Comedomed to gange om dagen i 56 dage. 2Comedomed 30 ml – #1 findes på apoteket. IQVIA Pharmatrend PharmaOne – Marked 83A Anti-seboroiske produkter på apoteker i Frankrig – oktober 2019 – i værdi. Comedomed 30 ml – #1 findes på apoteket. IQVIA-Xponent PharmaOne – i Frankrig, apoteker – Måned: November 2019 - i værdi - markedets omfang: Anti-seboroiske produkter (klasse 83A). 3Internationalt klinisk observationsstudie. 90 % af personerne oplevede ikke tilbagefald af akneudbrud efter 6 måneder (i henhold til definitionen af tilbagefald i GEA-protokollen, afsnit tre, der siger, testpersonen skal have modtaget oral eller lokal lægemiddelpleje). 48 personer brugte produktet 2 gange om dagen i 6 måneder. 436 personer med let til moderat uren hud. Komparativ klinisk undersøgelse: Gruppe på 18 personer brugte cremen 2 gange om dagen i 56 dage. Resultaterne blev sat op imod en kontrolgruppe på 18 personer, der ikke anvendte cremen.

*Patentregistreret

Back to top