Indhold

Psoriasis og eksem: termalpleje for børn

Termalpleje er også for børn

Hvad er formålet med en termalpleje?

Hvis dit barn lider af eksem eller psoriasis, kan en termalkur være løsningen. Resultaterne er entydige. Avène Termalkildevand er beroligende, irritationsdæmpende og dæmper kløe. Og det er tilfældet fra den allerførste pleje. Evalueringer, der vurderer sværhedsgraden af udbruddene – såsom de berørte områders tilstand, sygdommens intensitet, kløe og søvnløshed – viser en signifikant forbedring. Dit barns livskvalitet vil ændre sig radikalt: Det vil have mindre behov for at klø sig, og nætterne vil være mere rolige - for hele familien. Og lige så vigtigt er det, at dit barn vil være mindre bange for at blive kigget på og vil være i stand til at deltage i flere aktiviteter, der passer til dets alder. 

Forandringen er utrolig. Og det er kun med vand. Jeg kan næsten ikke tro det.

Youngmi, mor til Yeram, 7 år, Seoul, Korea

Hvordan kan termalpleje tilpasses børn?

Du skal ikke være bekymret. Vores kurbade er fuldkommen børnevenlige. Og termalpleje anbefales til selv de yngste børn, fra 3 måneder. Dit barn skal være ledsaget af et familiemedlem. Det er en mulighed for en fælles oplevelse, der varer 3 uger. 

Ud over den klassiske pleje vil vores medicinske team sammensætte et skræddersyet program med lærerige workshops, så du og dit barn bedre kan forstå dets tilstand. 

En anden fordel, denne gang for dig. At deltage i behandlingerne sammen med dit barn er en glimrende måde ikke at føle sig isoleret på. Du vil kunne møde andre forældre og tale om dine problemer og udveksle tips og erfaringer.

Hvordan virker plejen?

 

1. Klassisk pleje

Plejen består af behandlinger baseret på Avène Termalkildevand. Det daglige program varer i 1,5 time. Det består af højst 4 termale behandlinger, f.eks. bad, brusebad og lokale sprays til ansigt, hænder eller hårbund.

2. Læring om sundhed

Dit barn er den vigtigste aktør i forhold til sin lidelse, så det er vigtigt at det lærer den godt at kende. Regelmæssige lægeundersøgelser, rådgivning og workshops vil hjælpe dit barn med at få ejerskab over sin lidelse.

Du kan få flere oplysninger på avencenter.com

 

VENLIG, KOMPETENT RÅDGIVNING

Hvilke resultater kan jeg forvente for mit barn?

Resultaterne er overbevisende. På kort sigt, i løbet af de tre ugers pleje, kan der allerede iagttages en aftagen i symptomerne og en forbedring af læsionernes heling. På længere sigt fortsætter de gavnlige virkninger, og de fortsætter i de efterfølgende måneder. Vores medicinske team i Avène har vist, at livskvaliteten ved kroniske dermatoser er væsentligt forbedret seks måneder efter opholdet.

Hvad bør du gøre, når du tager på termalophold med dit barn?

Et termalophold med dit barn er noget, du skal forberede dig på. 

Kontakt Avène Hydroterapicenter, som vil sætte dig i kontakt med en læge på resortet, så du kan få en lægekonsultation den første behandlingsdag. 

Og glem ikke at booke din indkvartering.

Tilbage til toppen