Indhold

Terma-pleje mod eksem og psoriasis for voksne

Termalpleje: en grundlæggende pleje af eksem og psoriasis

Træn din hud til atter at forsvare sig selv

Kan termalpleje forbedre hudens komfort? Et ophold i et specialiseret miljø gør det muligt at pleje mange lidelser med naturligt termalkildevand. Avènes beroligende og irritationsdæmpende produkter er dedikeret til dermatologi og pleje af hudlidelser.

Termalpleje vil derfor hjælpe din hud, hvis den er i ubalance på grund af psoriasis eller eksem, med at genvinde sin evne til at forsvare sig selv, så du kan nyde resultaterne: mindre inflammation og kløe.

At føle sig godt tilpas i sin hud: En drøm, der går i opfyldelse takket være vandet fra Avènekilden og den engagerede hjælp fra teamet i Avène Hydroterapicenter. Jeg vil gerne takke dem varmt.

Françoise, kurgæst

Pleje med vand til alle hudtyper, der 

Har du psoriasis i hårbunden? Eller er det eksem, der gør dine hænder ulideligt kløende? For at din pleje kan blive så effektiv som muligt, har vores termallæger udarbejdet et program for hydroterapipleje, dvs. pleje med Avène Termalkildevand, som er målrettet dine problemer. Før du starter, beslutter vi sammen med dig hvilken termalpleje, du følger i ca. halvanden time hver dag.

Et eksempel på termalpleje:

  • Generel spray på huden giver mulighed for, at termalkildevandet og produktet trænger dybt ind i huden. Formål: at udnytte de kløedæmpende og beroligende egenskaber af Avène Termalkildevand bedst muligt.

Vores termalbehandling: vand- og cremebaseret

Kombinationen af Avène Termalkildevand og blødgørende cremer giver komfort og fugt.

Skånsomme body wraps.

Din krop dækkes med et tykt lag blødgørende creme, inden den pakkes ind i plastfilm i 45 minutter til 1 time. Formålet er at reducere hornlagets tykkelsen og fugte epidermis intenst for at opnå en meget mere smidig hud

Og din hårbund?

Håret deles i skilninger og en blødgørende creme påføres med fingerspidserne. Massage blødgør huden i hårbunden og giver et øjebliks afslapning. Cremen holdes på plads med et hårnet og fjernes dernæst ved brug af en mild shampoo.

 

Workshop om, hvordan man lægger makeup og genvinder selvtilliden

I Avènes workshop om medicinsk makeup lærer vores specialister dig effektive makeup-teknikker til at skjule dine uregelmæssigheder i huden. Uanset om du er en mand eller en kvinde, vil du stifte bekendtskab med den bedste måde at anvende cremer, korrigerender sticks og pudder på, afhængigt af om du har eksem eller psoriasis.

Gode vaner til at lære at håndtere din hudtilstand

Under din termalkur kan du deltage i de forskellige workshops, der tilbydes af vores teams. Disse workshops vil hjælpe dig med at lære, hvordan du bedre kan håndtere din psoriasis eller eksem i det daglige. Vores workshop om hygiejne og fugtgivende pleje viser dig gode vaner, mens vores workshop om alternativer til at klø sig giver dig tips til at håndtere kløe. Vent ikke: Tilmeld dig i dag.

Fra samme serie

Vores løsninger til at berolige atopisk hud

Eau Thermale Avènes hudplejeprodukter udviklet til at forbedre hudens komfort

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cream

XeraCalm A.D Lipid-Replenishing Cream

Nærer - Beroliger - Giver fugt - Fugter

XeraCalm A.D Concentrate

XeraCalm A.D Concentrate

Nærer - Beroliger - Reparerer - Reparationer - Genopbygger

Avène Termalkildevand Spray

Avène Termalkildevand Spray

Beroliger - Genopretter hudbarrieren

Tilbage til toppen