Indhold

Hydroterapi til eksem og psoriasis

Hydroterapi er en effektiv måde til langvarigt at dæmpe kløe og følelsen af stramhed. Personaliseret behandling, som er tilpasset den specifikke form for eksem eller psoriasis under lægelig overvågning, vil give din hud ny komfort.

av_instit-sensicure5-hdrvb_1x1 472x472

Hvorfor følge et forløb med hydroterapi, hvis man har eksem og psoriasis?

Er din hud stram og tør og klør den? Giver det en følelse af smerte hver dag eller i perioder? Hydroterapi er en behandlingsform, der er tilpasset din specifikke tilstand. Uanset om du lider af atopisk eksem eller psoriasis, vil dette forløb, som foregår i et beroligende miljø, hjælpe din hud med at genoprette sit naturlige forsvar.

Atopisk eksem

Psoriasis

Eksem og psoriasis: fordelene ved Avène hydroterapi

Avène hydroterapi består af en række behandlinger med termalpleje samt behandlinger, der tilfører huden fugt, og som er målrettet symptomerne på eksem og psoriasis. Formålet er at lindre inflammerede og irriterede områder og dæmpe kløende hud øjeblikkeligt og langvarigt, i ansigtet, på kroppen og/eller i hårbunden. Allerede i løbet af dit ophold vil du opleve bedring, men det, der er mest væsentligt er, at effekten varer flere måneder efter endt kurophold. Behandlingerne giver huden grundlæggende pleje, der genopbygger huden og frem for alt genopretter dens evne til at forsvare sig selv og opretholde et tilstrækkeligt fugtniveau. Dette er en af de bedste måder til at forsinke eller endda forhindre inflammatoriske udbrud på.

Hydroterapi til børnHydroterapi til voksnePsoriasis

av_instit-sensicure8-shower-hdrvb-square 472x472

"Folk plejede at se på hende, som om hun var unormal. Men nu bekymrer hun sig ikke om, hvad andre folk tænker om hendes hud".

Rooksanamor til Alisha (15 år), Durban, Sydafrika
av_instit-hydrotherapy-treatment-bath-kid-hdrvb-square

Børn kan også nyde godt af fordelene ved Avènes hydroterapi

Fra 3-måneders alderen og opefter kan børn også nyde godt af hydroterapi, især hvis de ledsages af en slægtning, en forælder eller bedsteforælder. Mange børn blive ramt af eksem og kan derfor drage masser af fordel ved hydroterapi. Psoriasis opstår sjældnere høs børn. Men uanset om dit barn er ramt af eksem eller psoriasis, så påvirker det dem og det er lige så generende for dem som for voksne. Så, hold dig ikke tilbage med at tilmelde dit barn et Avène hydroterapi-forløb. Avène hydroterapi er nemlig velegnet til alle personer i alle aldre. Lægen, der styrer forløbet, vil planlægge et personligt program med hydroterapi-behandlinger og workshops om hudens sundhed. Dette vil hjælpe dit barn til at lære at håndtere tilstanden bedre i dagligdagen. Derudover er det ofte en fordel for dit barn eller dig som forælder at få mulighed for at komme i kontakt med andre i samme situation.

Hvordan forbereder man sig på et Avène hydroterapi-forløb?

For at sikre, at dit ophold eller dit barns ophold forløber så godt som muligt, er det vigtigt atforberede sig inden. Til at starte med skal du kontakte Avène Hydroterapicenter for at lave en aftale med en læge til, når du ankommer til Avène. Det er denne hudlæge, som i henhold til din hudlidelse og din historik og på baggrund af en undersøgelse af dit helbred vil udarbejde en plan over de mest hensigtsmæssige behandlinger for dig eller dit barn.

AV_instit-doctor-skin-patient-hd 472x472
av_instit-sensicure7-local-pulverization-hdrvb-square 472x472

 

Eksem og psoriasis: vand, der beroliger irriteret hud

Avène Termalkildevand har antiinflammatoriske, irritationsdæmpende og beroligende egenskaber på atopisk hud og hud, der er ramt af psoriasis. De behandlinger, der tilbydes under opholdet, virker skånsomme og beroliger huden. Hydroterapi-behandlingerne tilpasses hvert enkelt person, hvilket bringer huden tilbage til den balance, som den har så hårdt brug for.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-body-wrapping-hdrvb-square 368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-hair-massage-hdrvb 367x460</span>

VENLIG (OG KOMPETENT) RÅDGIVNING

Har I nogle tips mod kløe, hvis man oplever inflammatoriske udbrud? Vi anbefaler at bruge kompresser. Gennemvæd dem med Avène Termalkildevand og placér dem derefter på læsionerne.

 

Hydroterapi for voksne: Vandbehandlinger til alle typer af kløende hud

 

 

Hydroterapi: workshops til at give dig den nødvendige viden om eksem og psoriasis

Det er vigtigt at have den nødvendige viden om sin hudlidelse for at kunne håndtere den bedst muligt. De workshops, der er en del af et kurophold, vil give dig mulighed for at lære, hvordan huden fungerer, de vil præsentere de rigtige metoder til at berolige din hud dagligt og de vil hjælpe dig med at begrænse de psoriasis- eller eksemudbrud, du vil komme til at opleve.

av_eczema-psoriasis_ateliers_1x1_v1 472x472
AV_baby-strategy_dermatologue 472x472

Eksem og psoriasis: særlige behandlinger til spædbørn

Spædbørn kan følge en hydroterapi-behandling ligesom voksne. Behandlingerne tilpasses barnets alder, og en forældrene skal ledsage barnet. Spædbørn kan modtage og have særlig gavn af hydroterapi-behandling fra 3-måneders alderen og op. To gange om dagen vil spædbarnet blive badet, et bad der har blødgørende, antiinflammatorisk og beroligende virkning. Dette vil hjælpe dem til endelig at få ro på deres hud.

 

Hydroterapi for børn: Hvordan udføres behandlingerne?

Og hvordan fungerer de i praksis? Vi hjælper dig.

Nej. Termalpleje er beregnet til at give en langvarig gavnlig effekt i flere måneder efter kuropholdet. For størstedelen af personer med en kronisk hudlidelse forbedres livskvaliteten væsentligt op til seks måneder efter hydroterapikur.

En person med f.eks. eksem eller psoriasis kan kun få dækket én hydroterapi-behandlingssession af den ranske sygesikring i løbet af samme kalenderår, fra januar til december.

Ja, det er de. Børn fra 3 måneder og opefter med en af de hudlidelser, der står på den franske sygeforsikringens liste, kan få hydroterapi i selskab med en af deres forældre. Dette gælder for børn, der lider af eksem eller psoriasis.

Hydroterapi varer 18 sammenhængende dage. Hvis du afbryder en behandling, vil du ikke kunne modtage refusion af den franske sygesikring, undtagen i tilfælde af force majeure eller af medicinske årsager.

Vores løsninger til atopisk hud

Eau Thermale Avène-hudplejeprodukter, der er designet til at få dig med kløende hud til at føle dig bedre tilpas.
av_xeracalm_balm_1_post_3282770114171_ld -2-

XeraCalm A.D-serien

Jeg har ikke længere hverken rødme, kløe eller allergi. Det er helt vildt dejligt. Min hud er blød. Opdag vores kløedæmpende produkter
Tilbage til toppen