Indhold

Din hud føles irriteret. Okay, men hvad er årsagen?

av_votre-peau_cicatrisation_irritations_bras_1x1 1:1

Der er en løsning til alle hududslæt

Hududslæt er en del af hverdagen. Mindre sår, tøj eller hud, der gnider, kulde, sol, vind, irritationsfremmende produkter, bakterier, vira eller svampe ... Der er så mange faktorer, der kan skade din hud. Disse aggressorer ændrer hudbarrieren, som ikke længere kan opfylde sine sædvanlige funktioner med at beskytte mod omverdenen og regulere fugtindholdet. Selvfølgelig vil løsningen være forskellig alt efter typen af udslæt. Men du kan give din hud en hjælpende hånd til at genopbygge sig selv med den rette pleje og creme. 

Et par ord fra vores ekspert

Visse faktorer kan udløse eller forværre din huds oversensitivitet: Det sker, når din hud reagerer kraftigt, når du ikke ønsker, den gør det. Hududslæt kan være en kilde til stort fysisk og psykisk ubehag. Det er vigtigt at identificere årsagen til irritationen for at finde den rette pleje.

Hvad der giver kontaktirritation og hvad man kan gøre ved det.

Har du hørt om kontaktirritation? Vi har alle oplevet det på et tidspunkt. Det er en type hudinflammationinflammation, der forårsages af en ekstern faktor:  klima, friktion, barbering, produkter, som huden ikke kan tåle (cremer, renssmidler, vaskemidler osv.).
Din hud bliver rød og kan også klø.
Huden kan gøre ondt, være stram, prikke og nogle gange klø, især hvis dit hududslæt skyldes en allergisk reaktion. Er du klar til at berolige din hud?

Tips til at afhjælpe dit hududslæt 

  • Identificér det irritationsfremmende og fjern det.
  • Rens din hud med et mildt produkt uden sæbe.
  • Påfør et egnet hudplejeprodukt, som din hud kan tåle, og som har en stærk fugtgivende virkning. Hvis dit hududslæt væsker, bør du i stedet vælge en udtørrende formel. 
av_votre-peau_cicatrisation_irritations_solager_conseils_1x1 1:1

Hvorfor er det vigtigt at identificere

smitsomme hududslæt?

Nogle udslæt skyldes smitte. Og nogle gange skåner vira, bakterier, svampe og andre parasitter ikke vores hud. Et eksempel er skoldkopper, der er lette at genkende. Andre typer udslæt opstår i vores mest intime områder og kan være yderst generende i hverdagen, f.eks. vaginale, vulva-, penis- eller analudslæt.

Det er vigtigt at handle hurtigt. Men hvordan?

 

• Hjælp huden med at genopbygge sig selv: Vælg en creme, der kombinerer kobber og zink for at opnå en antibakteriel og svampehæmmende virkning.
• Lad være med at kradse: Det forsinker genopbygningen af huden og kan give ar.

• Man skal ikke lege med sit helbred ... Heller ikke med huden. Vi anbefaler, at du kontakter en læge, hvis du har nogen som helst bekymringer. Nogle udslæt kan kræve opfølgende pleje.

VENLIG, KOMPETENT RÅDGIVNING

Når stress sætter sine spor på din hud

Den stress, du oplever, er aldrig ubetydelig. Den udløser et utal af reaktioner i din krop og kan også ses på din hud. Hvis du er tilbøjelig til at få udslæt og til at have problemer med huden, kan stress forværre dem.
Hvis det er tilfældet for dig, er det vigtigt at finde udløseren: Prøv at identificere årsagen til din stress for at finde løsninger, der hjælper dig med at håndtere dem effektivt. Sport, yoga, meditation, psykoterapi, madlavning, håndarbejde ... Der er mange måder at lette spændinger på. Find den, der tiltaler dig. Din hud vil takke dig for det. Det er indsatsen værd.

De rigtige trin til at pleje babys numse

De rigtige trin til at pleje babys numse

Kun få babyer undgår bleudslæt. Selv om denne inflammation er godartet, kan den være smertefuld for dit barn og ubehagelig for dig at være vidne til. Vi har alt, du har brug for at vide for at passe godt på din babys bløde hud.

Alle vores råd om at modvirke og pleje bleudslæt
Tilbage til toppen