Termalkildevand side

Avène: en god historie

Avène en god historie

Den lange historie begyndte i en lille landsby i Sydfrankrig. Den smukke, gamle landsby Avène ligger i Orb-dalen, i hjertet af Haut-Languedoc Nationalparken.

Avène, i nationalparkens hjerte

De klimatiske forhold giver en frodig vegetation, og påvirkningen fra Middelhavet og Atlanterhavet sikrer Avène et perfekt afbalanceret klima med masser af sol.

Avène hinsides grænserne

Over hele verden eksisterer der et ægte tillidsforhold mellem Avène Dermatological Laboratories og forbrugerne.

Men lad os starte med begyndelsen:

Avène, en smuk historie
 
  • 1736: Det siges, at Marquis de Rocozels havde en hest med en hudlidelse. For at hesten ikke skulle smitte de øvrige heste, slap marquis'en den fri. Hesten fandt lindring for sin lidelse ved at rulle sig i og drikke vandet fra kilden i Avène. På den måde opdages Avène Termalkildevands hudplejende egenskaber. 
  • 1743: Marquis'en af Rocozels, som ejer området, opfører den første behandlingsspa med Avène Termalkildevand, og de første patienter ankommer til Orb-dalen og kilden.
  • 1826: Avène Termalkildevand anbefales af tidens førende franske dermatologer, bl.a. dr. Jean-Louis Alibert.
  • 1871: Amerika opdager Avène Termalkildevands kvaliteter under behandlingen af forbrændte ofre efter Den Store Brand i Chicago.
  • 1874: Avène Termalkildevands omdømme vokser, og kildevandet bliver deklareret "af relevans for offentligheden" af den franske regering.
  • 1975: Mr. Pierre Fabre, som er meget knyttet til sin region, køber området med Avène kilden og udvikler den termale aktivitet i dalen. Der lægges an til produktion af Eau Thermale Avène produkter baseret på kildevandets beroligende og irritationsdæmpende egenskaber. 

 
  • 1990: Et nyt og moderne hydroterapicenter for folk med hudlidelser som atopisk eksem, psoriasis, brandsår mm. åbner tæt ved de oprindelige bade i Avène. Termalkildevandet føres direkte fra kildevældet i et sterilt system til både centret og produktionsenheden.  
  • 1993 og 2003: Udvidelse af produktionsanlægget
  • 2004: Udvidelse af Avène Hydroterapicenter.
  • 2007: Avène Dermatological Laboratories konsoliderer sin internationale førerposition. I dag tiltrækker Avène Hydroterapicenter årligt 2.800 patienter, som drager fordel af de fremragende produkter, der ud over i Frankrig fås i over 100 lande.

Tillid til de terapeutiske fordele ved Avène Termalkildevand, som indgår i alle produkter, men også tillid til relevansen af de altid innovative formler.

Denne tillid er global, for Avène Termalkildevand er ikke kun anerkendt i Frankrig, hvor det fås på næsten alle apoteker, men også verden over, fra USA til Japan og Kina - et marked, som Avène åbnede og hvor mærket nu er kosmetisk markedsleder på apotekerne.

 

Selv om Avène Termalkildevand stadig mangler at røbe alle sine hemmeligheder, er de fleste blevet afsløret i løbet af de seneste 30 års forskning, udført på Avène Dermatological Laboratories - en del af Pierre Fabre gruppen - og af talrige farmakologiske og kliniske studier. Det naturligt beroligende og irritationsdæmpende Avène Termalkildevand er rigt på bestanddele, som især anbefales til den mest sensitive hud.

The brand Eau thermale Avène

Site Thermal

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.