AV_ATSW_Spray_Reducing winter redness_social_post_3282779003131_HD 16x9

Vores bedste tips Genbrug vores produkter og spar på vandet i dit badeværelse

Hver eneste gestus, selv den mindste og enkleste, tæller, begyndende med affaldssortering på badeværelset. En vane, der nu er en fast del af vores hverdag.

Vi kan dog nogle gange være i tvivl om, hvorvidt en bestemt type emballage skal bortskaffes separat eller ej. Og hvad med denne her? Når det drejer sig om at spare på vandet, er emnet mindre gådefuldt - hvis vandhanen er slukket, er det ikke vandspild. 
Få et par tips, der kan hjælpe dig med at sortere vores produkter og reducere dit vandforbrug på badeværelset. 
 

Genanvendelse af vores produkter

Genanvendelse af vores produkter

Det, der sorteres korrekt, kan genanvendes. Genanvendelig emballage skal smides i genbrugsbeholderen. Alle de andre kan smides i skraldespanden til husholdningsaffald.

Yderemballage og indlægssedler: genanvendeligt papir og/eller karton

Pumpeflasker: genanvendelige

Flasker: genanvendelige

Sprayflasker: genanvendelige

Tuber: genanvendelige

Krukker (Hydrance Aqua-Gel, Body): genanvendelige

Airless flasker og krukker: ikke genanvendelige

Sterile kosmetiske flasker og tuber: ikke genanvendelige

Couvrance makeup (undtagen foundationtuber): ikke genanvendelig

Krukker (Revitalising Nourishing Cream): ikke genanvendelige

For at spare på vandet 

Det kræver blot få enkle tiltag at spare på vandet, uden at det betyder, at du går glip af den velvære, du er vant til på badeværelset. 
Når du f.eks. børster tænder eller barberer dig, skal du lukke for vandhanen, når du ikke har brug for vandet. Dette vil spare mindst 18 liter vand. Hvis du ganger dette tal med det antal gange, du børster tænder og/eller barberer dig, bliver det hurtigt til en betydelig mængde vand.
Vælg brusebad frem for karbad og sluk for vandet, mens du sæber dig ind. Det kan faktisk have en dobbelt godgørende effekt: - en for miljøet og en for din hud. For miljøet hjælper du med at reducere dit vandforbrug. Et brusebad (gennemsnitligt 80 liter vand) bruger tre gange mindre vand end et karbad. Med hensyn til din hud hjælper du med at passe på den. Hårdt vand har en tendens til at udtørre huden, og overskydende klor kan irritere den. Hvis du undlader at tage karbad, har din hud kontakt med vandet i kortere tid. Vi mener, at fem minutter er rigeligt til et brusebad. Så har du tid nok til at lytte til din yndlingssang for at komme i gang med dagen eller afslutte den med et forfriskende brusebad. Hvis du vil gå endnu længere, kan du også få installeret udstyr, som kan hjælpe dig med at spare på vandet.

Tilbage til toppen