av_tolerance control_social_7_post_3282770138801_hd  1440*579
Kilden til tre postbiotiske aktive ingredienser

AQUAPHILUS DOLOMIAE Kilden til tre postbiotiske aktive ingredienser

Efter mere end 12 års arbejde opdagede Pierre Fabre Research-forskerne, at der fandtes en mikroflrra i Avène Termalkildevand. De opdagede hemmelighederne bag en unik og hidtil ukendt mikroorganisme.
En mikroflora, der er knyttet til det usædvanligt rene miljø. De kaldte den Aquaphilus Dolomiae. Denne bakterie, som ikke findes i noget andet økosystem i verden, er kilden til de aktive stoffer, der bl.a. bidrager til effektiviteten af Avène Termalkildevand.

I-modulia®, den første postbiotiske aktive ingrediens mod kløe

Avène Termalkildevand er kendt for sin beroligende og irritationsdæmpende virkning på huden, hvilket til dels skyldes dets unikke biologiske signatur: Aquaphilus Dolomiae. Denne mikroflora, der er isoleret og derefter forstærket ved hjælp af bioteknologi, er kilden til den første irritationsdæmpende postbiotiske aktive ingrediens: I-modulia®

Det mindsker kløe, beroliger atopisk hud og har målbare virkninger på eksem. Den er i centrum af XeraCalm A.D-serien. En hudplejeserie, der er designet til at mindske kløe og få den til at forsvinde efter 5 dage.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-doctor-skin-patient-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_thermal spring water spray - xeracalm soothing concentrate_social_1_post_3282779003131_328277-1-jpg_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-children-hydrotherapy-center hdrvb-square_368x460</span>

[C+-Restore]™ det genopbyggende aktivstoftil sensitiv hud

De helbredende egenskaber fra Avène Termalkildevand er videnskabeligt bevist og demonstreret i laboratoriet. I forsøget på at forstå denne genopbyggende mekanisme har forskerne isoleret og patenteret [C+-Restore]™ fra mikrobiotaen i Avène Termalkildevand. En nyunik postbiotisk aktiv ingrediens, der fremmer genopbygningen af epidermis og er kernen i Cicalfate+-serien.

Når den kombineres med et antibakterielt kompleks af kobber/zink og det beroligende og irritationsdæmpende Avène Termalkildevand, hjælper den med atgenopbygge irriteret sensitiv hud i op til 48 timer.

av_thermal spring water_spray_social_13_post_3282779003131_hd

Vi arbejder i den modsatte retning af den, der bruges til at skabe lægemidler, idet vi begynder med et molekyle for at teste dets aktivitet. Det er en fascinerende og dybdegående analyse.

D-Sensinose™, en innovation til at kontrollere hyperreaktivitet i huden

Avène Termalkildevand har beroligende og irritationsdæmpende egenskaber takket være dets unikke mineralske og biologiske dobbelt signatur. Vores forskere har udviklet en unik og patenteret postbiotisk aktiv ingrediens ud fra dette vand: D-Sensinose™. Den regulerer al overfølsomhed i huden, og alle dens godgørende egenskaber kommer til deres ret i vores Tolérance CONTROL hudplejeserie. Den beroliger straks hypersensitiv hud og kontrollerer reaktiviteten på lang sigt. Huden beroliges på 30 sekunder, og dens beskyttende barriere genoprettes i løbet af 48 timer.

 

Denne tredje postbiotiske aktive ingrediens er den, der koncentrerer alle de indre rigdomme i Aquaphilus Dolomiae.

Katia Ravard-HelfferEau Thermale Avène Innovationsprojektleder
Tilbage til toppen