Beskyttelse af fremtiden.
Solbeskyttelse

Solbeskyttelse

Beskyttelse af fremtiden.

Beskyttelse af fremtiden.

Solen er vores allierede, når det drejer sig om at holde sig sund.
Solens rolle i forhold til udvikling af stærke knogler og dens positive indvirkninger på vores velbefindende gør solen til en vigtig del af vores liv. Men den er ikke kun en ven. Når det drejer sig om solen, handler det om den rette mængde og selvfølgelig om beskyttelse.

Derfor har Eau Thermale Avène i mere end 30 år engageret sig i at tilbyde det bedste inden for solbeskyttelse til beskyttelse af sensitiv hud og bevarelse af alle hudtypers sundhed. Find den rigtige solbeskyttelse, så du kan nyde solen med omtanke.

SOLBESKYTTELSE

DEN ORANGE SERIE

Udviklet til sensitiv hud

  • Meget bredspektret UVA-UVB-beskyttelse
  • Ingen negativ indvirkning på den maritime biodiversitet*

Uanset om din hud er tør eller fedtet, eller om du er til produkter i små eller store størrelser, kan du helt sikkert finde den rigtige solbeskyttelse til dig og din familie i Avène solserien. Og når du vælger Avène, ved du, at vores produkter ikke har nogen negativ indvirkning på havmiljøet*.

Oplev serien
DEN ORANGE SERIE

SOLBESKYTTELSE

STANDARDEN INDEN FOR SOLBESKYTTELSE

Intense Protect 50+

  • Ultra bred UVA-UVB-BLÅT LYS-beskyttelse (HEV højenergi blåt lys)
  • Endnu lavere koncentration af solfiltre

Intense Protect 50+ er den højeste standard på det globale marked for solbeskyttelse.
Intense Protect 50+ kombinerer meget høj beskyttelse og meget høj tolerance og er velegnet til den mest sårbare hud samt hud, der udsættes for de mest intense sollysbetingelser. Optimal sikkerhed uden at gå på kompromis med effektiviteten.

OPDAG VORES INNOVATION
STANDARDEN INDEN FOR SOLBESKYTTELSE

ET PAR ORD FRA VORES EKSPERT

European Skin Cancer Foundation anbefaler Eau Thermale Avène Sun Care-produkterne på grund af den høje kvalitet af deres solbeskyttelse.

Professor STOCKFLETH,grundlægger af European Skin Cancer Foundation.
Fra samme serie

VORES TILBUD

Vælge den rette solbeskyttelse

Sun Spray Kids SPF50+

Sun Spray Kids SPF50+

Beskytter

Reflexe SPF50+

Reflexe SPF50+

Beskytter

Sun Mist SPF30

Sun Mist SPF30

Beskytter

Sport Fluid SPF 50+

Sport Fluid SPF 50+

Beskytter

Jeg leder efter det rette solbeskyttelsesprodukt til

VORES DOBBELTE ENGAGEMENT

At give din hud den bedste beskyttelse bør ikke ske på bekostning af planeten. I dag er vi lige så bekymrede for, hvad der sker under havets overflade  , som vi er for, hvad der sker i din hud, og denne dobbelte bekymring udgør kernen i vores engagement.

I flere år har vi engageret os i en miljømæssigt ansvarlig tilgang til udviklingen af hudplejeprodukter, der giver en meget høj UVA-UVB-beskyttelse med minimal negativ indvirkning på den maritime biodiversitet*.

Vi er stolte af at præsentere dig for vores Skin Protect Ocean Respect-tilgang.

 

Din hud

Din hud

Solbrun uden sol

Mange drømmer om at nyde solen og få en sund glød uden solens skadelige virkninger. Men er det virkelig muligt at blive solbrun uden sol, i skyggen eller midt om vinteren? Ja, takket være selvbruner. Men du skal vælge med omtanke ... og påføre det rigtigt. Brugsanvisning

Læs mere
Din hud

Din hud

Berolig din hud efter soleksponering

Hud, der udsættes for solen, er sart og endda svækket. Sådan plejer du din hud efter at have været ude i solen.

Læs mere
av_ingredient_sunsitive-protection

VORES EKSPERTISE INDEN FOR SOLBESKYTTELSE

Innovationer til beskyttelse af dit helbred

I over 30 år har vi sat solbeskyttelsesprodukter i centrum for vores innovation for at forbedre effektivitet, tolerance og velvære. 

Vores unikke Sunsitive® protection kombinerer et patenteret solfilterkompleks med fotostabil, vandafvisende UVA-UVB-beskyttelse og et unikt antioxidantkompleks for optimal cellebeskyttelse. Alt dette kombineret med fordelene ved Avène Termalkildevand, er kendt for sine beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende egenskaber.

Effektiviteten af hvert af vores TAvène solbeksyttelsesprodukter er dokumenteret af talrige in vitro- og in vivo-undersøgelser. Vi har især gennemført en klinisk undersøgelse under virkelige forhold, som viste en kraftig DNA-beskyttende virkning**. Vi engagerer os også i at samarbejde med patienter, sundhedspersonale og European Skin Cancer Foundation for at øge bevidstheden om solens farer og modvirke risikoen for hudkræft.

 

UOVERTRUFFEN EFFEKTIVITET

Det bedste fra vores forskningslaboratorie

Hvad angår solbeskyttelse har Eau Thermale Avène altid været en pioner: Vi var de første til at fremstille produkter med -UVA-filtre samt til at bruge fotostabile UVB-filtre.

I dag tager vores forsknings- og udviklingsteams et afgørende skridt fremad med udviklingen af TriAsorB™. TriAsorB™ er det første kemiske solfilter med ekstraordinær fotobeskyttelse, der er udvidet til at omfatte en farlig del af solens stråling: højenergi synligt blåt lys.

Det er et stort skridt fremad for nuværende og fremtidige generationer, som mere end nogensinde har brug for effektiv og sikker pleje.

 

av_sun care_mini-site_triasorb_473x473px
OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Vi kender nogle af de risici, der er: solskoldning, allergier, hudaldring, reduktion af solkapital, hudkræft... Nogle gange ignorerer vi dog farerne, selv om de er afgørende. Ved længere tids udsættelses for sol absorberer vi UVB- og UVA-stråling samt højenergi blåt lys, som allegiver reelle hudskader. UVB-stråler trænger ikke meget længere ind i huden end til epidermis, mens UVA-stråler trænger dybere ind. Den skade, de forårsager, er derfor mindre synlig og kan opdages på lang sigt. Som en forlængelse af UVA-stråling forårsager blåt HEV-lys omfattende, langvarige celleskade i huden, da det angriber alle cellernes komponenter: lipider, proteiner og DNA.

Vi sætter en ære i at beskytte din hud og respektere miljøet. Vores produkter er formuleret med et minimum solfiltre, som ikke er vandopløselige og uden silikone for optimal biologisk nedbrydelighed. Derudover er de formuleret, så de ikke har nogen indvirkning på koraller*, dyreplankton* og planteplankton* for at respektere havenes biodiversitet. Derudover bør det nævnes, at alle de ingredienser, vi bruger, er nøje udvalgt af videnskabelige eksperter for at opfylde tre mål: sikkerhed, effektivitet og tolerance. De er udvalgt og perfekt afbalanceret for at skabe det bedste for dig og for verdens have.

*Undersøgelse foretaget af Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer (Observatoriet for havmiljøet i Banyuls-sur-Mer), der er medlem af et europæiske center for maritime biologiske ressourcer (European Maritime Biological Resourced). **Lim HW et al. Fotobeskyttelsens aktuelle udfordringer. J Eur Acad Dermatol Venereol. 2017 Mar;76(351) 591-599. **Lim HW et al. Suboptimal påføring (påføring, som er under det anbefalede niveau) af en solcreme med høj SPF-beskyttelse forhindrer DNA-skader i epidermis (overhuden). Acta Derm Venered. 2018 Mar;98(9) 880-887.

Tilbage til toppen