Vær opmærksom på at beskytte din huds udstråling, dag efter dag.
A-OXitive

A-OXitive

Vær opmærksom på at beskytte din huds udstråling, dag efter dag.

Oxidativ stress, forureningspartikler, UV-stråler og blåt lys fremskynder forekomsten af alderstegn på huden. En effektiv hudpleje er nødvendig. Eau Thermale Avène Laboratories tilbyder en ekspertløsning: Et ProVitamin-ritual, der hjælper huden med at forsvare sig mod skader fra af oxidativ stress og modvirker aldringstegn. A-OXitive er din bedste ven til at bevare hudens skønhed.

A-OXITIVE

DAGCREME

Antioxidant Defense Serum

  • Svarer til 15 % rent C-vitamin¹
  • Øger hudens udstråling

Den er let og flydende, har en ikke-fedtende finish og hjælper huden med at forsvare sig mod de skadelige virkninger af oxidativ stress. Påfør den i ansigtet, på halsen og brystet for at få en udglattet og beskyttet hud. Rynker og fine linjer reduceres, og teinten bliver frisk, strålende og fuld af energi.

At booste min huds udstråling
DAGCREME

A-OXITIVE

DAGCREME

Smoothing Water-Cream

  • Antioxidant: højt indhold af provitaminerne C og E
  • Beskytter mod forureningspartikler

Dens friske og fugtgivende gelcreme-konsistens virker som en barriere mod forureningspartikler uden at gå på kompromis med komfort i ansigtet, på halsen og på brystet. Teinten lyser op, tidlige rynker og fine linjer udglattes, og hudens struktur er mere ensartet. For en klar hud med glød.

At udglatte min hud
DAGCREME

TESTET OG GODKENDT

Jeg har brugt dette produkt i flere uger. Jeg kan virkelig godt lide den flydende konsistens. Duften er behagelig. Smoothing Water-Cream fugter og opfrisker min hud. Rynker og fine linjer reduceres. Teint ser strålende og mindre træt ud. Jeg anbefaler helt klart dette produkt.

Lena, 35 år gammel27-10-2019

A-OXITIVE

NATCREME

Peeling Cream og Smoothing Eye Contour Cream

  • Regenerer huden og genopretter cellulær aktivitet
  • Udglatter og toner huden

De parfumefri natcremer hjælper med skånsomt at modvirke synlige alderstegn og begrænse hudskader som forårsages af oxidativ stress. Over nat bliver hudens struktur forfinet, ujævnhederne reduceres og hudens glød genoprettes.

Oplev Peeling CreamOplev Smoothing Eye Contour Cream
NATCREME
BEVIST EFFEKTIVITET

Min aktive ProVitamin-rutine, min helt.

+83 %²Udglattet hud
89 %²Hudens tekstur er finere
61 %²Strålende teint

For at bidrage til bekæmpelsen af oxidativ stress forårsaget af vores miljø og livsstil har Avène Dermatological Laboratories udviklet en aktiv ProVitamin-rutine, der plejer huden dag og nat. Disse provitaminer frigives gradvist, hvilket sikrer en genopbyggende virkning og en antioxidantbeskyttelse hele dagen. Den er velegnet til alle hudtyper, også den mest sensitive, og giver en langvarig virkning, der understøttes af naturligt beroligende og irritationsdæmpende Avène Termalkildevand.

 

OM MORGENEN 

Antioxidant Shield Complex [provitaminer C & E] 

To kraftfulde antioxidanter:

- provitamin C (Ascorbyl glucosid): mere stabil og trænger bedre ind i huden end rent C-vitamin.

- provitamin E (pre-tocopheryl): mere effektiv end E-vitamin.

De hjælper med at bekæmpe den daglige oxidative stress og de skadelige virkninger af forureningspartikler. De bekæmper alderstegn og styrker teintens udstråling.

Du finder disse aktive ingredienser i Smoothing Water-Cream og Antioxidant Defense Serum

 

av_a-oxitive_page-range_gif
av_a-oxitive_page-range_gif

OM AFTENEN 

Fornyende kompleks [Retinaldehyd og provitamin E]

Det andet forsvarssystem mod virkningerne af oxidering og frie radikaler: synergien mellem retinaldehyd og provitamin E.

Retinaldehyd er en vigtig aktiv ingrediens i antiagecremer. Den har antirynkeegenskaber, der bekæmper hudens aldring uden at give irritation. 

Kombineret med provitamin E (pre-tocopheryl) skaber de et fornyende kompleks, der øger celleaktiviteten og afgifter huden. På denne måde forsinkes alderstegn, porerne strammes og hudens struktur forfines.

Du finder disse aktive ingredienser i Peeling Cream og Smoothing Eye Contour Cream.

 

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

A-OXitive-serien beskytter huden mod eksterne påvirkninger (forureningspartikler, fine partikler, en ubalanceret livsstil) og interne påvirkninger (stress, kronobiologisk aldring). Produkterne fra serien har derudover til formål at udglatte de første tegn på rynker og give teinten fornyet udstråling. A-OXitive-serien er til dig, hvis du; Har fået øje på de første tegn på rynker, føler, at din teint er blevet kedelig, eller mener, at din hud mangler ekstra daglig beskyttelse.

A-OXitive-serien er bygget op omkring en rutine, der giver produkterne et tidoblet udbytte. Effektivitet er videnskabeligt bevist. Rutinen skal følges således: Om morgenen skal du bruge Antioxidant Serum og Smoothing Water-Cream. Om aftenen skal du bruge Antioxidant Serum og Peeling Cream. (se "Bevist effektivitet").
Produkternes tolerance er blevet klinisk testet ud fra, at de anvendes i kombination. Det anbefales derfor, at du bruger produkterne sammen.

A-OXitive-produkternes tolerance er blevet testet på sensitiv hud.
Peeling Cream og Smoothing Eye Contour Cream indeholder dog retinaldehyd, som kan give svie. Vi anbefaler derfor, at du venter længere tid mellem hver påføring af disse to produkter, hvis du oplever at huden prikker eller lignende.

1In vitro-brugerundersøgelse på rekonstrueret epidermis, SOD-evaluering efter påføring af Antioxidant Defense Serum. 2Tilfredse i procent, kombineret påføring: Antioxidant Defense Serum to gange dagligt og Smoothing Water-Cream og Peeling Cream dagligt i 3 måneder, 36 personer i alderen 30-44 år.

Tilbage til toppen