A-OXitive EYES

Permanent

Opfrisker - Lysner - Revitaliserer

A-OXitive EYES udglatter øjenomgivelserne og efterlader dem synligt friskere og mere strålende, når du vågner.

Udglattende øjenomgivelserne og gør dem strålende

U, udglattende, fremhævende, virker som en detox.

Pumpeflaske

Kan bruges til Voksne

Hudtype Alle hudtyper

Har brug for Virker mod rynker

Fremstillet i Frankrig

Produktets miljømæssige og sociale egenskaber er i gang med at blive forstærket for at forbedre dets øko- og socio-design

Miljømæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Fremstilling

Fremstillet på en fabrik med miljøbeskyttelses-certifikation***

***I henhold til ISO 14001-standard eller ECOVADIS

Samfundsmæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Fremstillet i Frankrig

Når du køber dette produkt, er du med til at støtte og tage del i vores miljømæssige og samfundsmæssige forpligtelser:Eau Thermale Avène

* I samarbejde med dermatologer fra foreningen Euromelanoma, som er oprettet af europæiske dermatologer for at fremme og dele information om ... forebyggelse af kræft.

* I samarbejde med patienter med Tout le Monde contre le Cancer (United Against Cancer) og Association Ichtyose France.

* I samarbejde med lokale myndigheder og interessenter med APIA: Association for the Preservation of the Impluvium of the Waters of Avène (en forening til bevarelse af Avène-vandløbenes impluvium). Foreningen støtter og koordinerer alle frivillige lokale initiativer, som arbejder for bæredygtig skovforvaltning, at udvinde naturressourcerne ansvarligt og at bevare af den lokale naturarv.

* I samarbejde med PUR PROJET, en social virksomhed, der har til formål at genoprette økosystemer i havene i Indonesien.

PÅFØRING
PÅFØRING

Beskyt din hud og giv den bedre udstråling, dag efter dag.

u5wa3z31qn5sjnm8159i74cgyakqcmm9o3j3m8y

Brugsfrekvens

En gang om dagen

Påføringstips

Om aftenen skal du fordele en mængde svarende til 1 ært af cremen på spidsen af din ringfinger og derefter duppe den på dine øjenlåg. Glat den ud langs øjenbrynet, og dup skånsomt på det nederste øjenlåg.

KLINISKE RESULTATER
KLINISKE RESULTATER

En komplet rutine til brug om dagen og natten for optimal effektivitet.

INGREDIENSER INGREDIENSER

En unik blanding af aktive ingredienser, der hjælper med at bekæmpe oxidativ stress og genoprette hudens udstråling.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). BUTYLENE GLYCOL. POLYSORBATE 40. SQUALANE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. SORBITAN PALMITATE. 1,2-HEXANEDIOL. BHT. CAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. DISODIUM EDTA. OLEOYL DIPEPTIDE-15. OLEOYL TETRAPEPTIDE-31. RED 33 (CI 17200). RETINAL. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. XANTHAN GUM

Forbrugeren rådes til at kontrollere produktets sammensætning, før det købes.

ProVitamin E

ProVitamin-E

En patenteret aktiv ingrediens fra Pierre Fabre Dermocosmetics. En stabil form af E-vitamin. Bekæmper oxidativt stress ved at forhindre, at der dannes frie radikaler og DNA-oxidation.

Retinaldehyd

Retinaldehyd

Stimulerer retinsyre, den førende dermatologiske aktive ingrediens. Modvirker synligheden af tiloversblevne ar og mindsker smertefulde følelser ved ardannelse ved at reducere hyperpigmentering og fremkalde kollagen- og elastinproduktion.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du nogen bekymringer eller spørgsmål? Vores eksperter står klar til at hjælpe dig.

A-Oxitive Eyes indeholder retinaldehyd, som er den aktive ingrediens, der giver øjencremen de væsentligste anti-age og anti-rynke egenskaber og dette er klinisk dokumenteret. Retinaldehyd er ikke fotostabil. Dvs. den nedbrydes ved kontakt med UV-lys og mister derfor delvist sin effektivitet. Det anbefales derfor, at man bruger den om aftenen for den optimale virkning. Vi anbefaler at bruge Soothing Eye Contour Cream om morgenen.

For at kunne vælge den rigtige øjencreme er det vigtigt at finde ud af, hvilken type rynker man har. Du bør bruge A-OXitive, hvis det er dine første rynker og fine linjer og du bemærker, at din teint bliver mindre fremhævet. Hvis du har tydelige rynker, og hvis du også ønsker et plejeprodukt til at modvirke mørke rande og hævelser, skal du vælge PhysioLift.

Vi anbefaler, at du starter med øjencremen. Den klassiske rutine efter rens er som følger:

1. serum
2. øjencreme
3. yderligere hudpleje

love salmon-2x

BÆREDYGTIG UDVIKLING

Bæredygtig udvikling er centrum for vores overvejelser og aktiviteter. Vi arbejder hver dag på at forbedre os for at værne om vores fælles fremtid.

Lær mere om vores forpligtelser ->

Tilbage til toppen