A-OXitive NIGHT

Permanent

Afgifter - Udglatter - Genopbygger

Denne natcreme har en effekt, der svarer til 3 peelingbehandlinger* med glykolsyre hos en dermatolog. Derudover hjælper den med at modvirke tegn på hudaldring og begrænser skader, som forårsages af oxidativt stress. Uden parfume.

Aktiverer den cellulære aktivitet

Rensende, foryngende, udglattende.

Pumpeflaske

Hudtype Alle hudtyper

Har brug for Reducerer rynker og fine linjer - Glød

Fremstillet i Frankrig

PÅFØRING
PÅFØRING

Beskyt og åbenbar din huds udstråling, dag efter dag.

u5wa3z31qn5sjnm8159i74cgyakqcmm9o3j3m8y

Brugsfrekvens

En gang om dagen

Påføringstips

Anvendes om aftenen. Fordeles på fingerspidserne, hvorefter den duppes på ansigt og hals.
Arbejd fra dig midten af ansigtet ud mod siderne og derefter ned langs halsen og brystet.

KLINISKE RESULTATER
KLINISKE RESULTATER

Et komplet plejeritual for optimal effektivitet.

INGREDIENSER INGREDIENSER

En unik blanding af aktive ingredienser, der hjælper med at bekæmpe oxidativ stress og genoprette hudens udstråling.

WATER (AQUA). TRIETHYLHEXANOIN. CYCLOPENTASILOXANE. CETEARYL ALCOHOL. CYCLOHEXASILOXANE. CETEARETH-20. POLYMETHYL METHACRYLATE. CETEARETH-33. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. AMMONIUM ACRYLOYL DIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. BENZOIC ACID. BHT. CARAMEL. DISODIUM EDTA. MICA. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL (OENOTHERA BIENNIS OIL). OLEOYL DIPEPTIDE-15. OLEOYL TETRAPEPTIDE-31. PHENOXYETHANOL. RED 33 (CI 17200). RETINAL. SILICA. SODIUM HYDROXIDE. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE

Forbrugeren rådes til at kontrollere produktets sammensætning, før det købes.

ProVitamin E

ProVitamin-E

En patenteret aktiv ingrediens fra Pierre Fabre Dermocosmetics. En stabil form af E-vitamin. Bekæmper oxidativt stress ved at forhindre, at der dannes frie radikaler og DNA-oxidation.

Retinaldehyd

Retinaldehyd

Stimulerer retinsyre, den førende dermatologiske aktive ingrediens. Modvirker synligheden af tiloversblevne ar og mindsker smertefulde følelser ved ardannelse ved at reducere hyperpigmentering og fremkalde kollagen- og elastinproduktion.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du nogen bekymringer eller spørgsmål? Vores eksperter står klar til at hjælpe dig.

A-OXitive NIGHT er en anti-age natcreme, som du kan bruge hver aften for intensivt at modvirke de første rynker og fine linjer, tab af udstråling og ujævn hudstruktur. Den kan også bruges lejlighedsvist ved årstidsskifte, eller hvis du synes, at din hud er præget af midlertidig træthed, for at forny huden. Glem ikke brystet, især ikke i slutningen af sommeren.

Dette kan forekomme på grund af den aktive ingrediens, Retinaldehyd, som er en kraftfuld og effektiv ingrediens mod rynker. Hvis din hud er sensitiv, kan du føle ubehag ved brug af produkter, der indeholder Retinaldehyd. I dette tilfælde anbefaler vi at bruge cremen hver anden dag, indtil din hud vænner sig til Retinaldehyd.

Vi anbefaler to doser til ansigtet, én til halsen og én til brystet.

love salmon-2x

BÆREDYGTIG UDVIKLING

Bæredygtig udvikling er centrum for vores overvejelser og aktiviteter. Vi arbejder hver dag på at forbedre os for at værne om vores fælles fremtid.

Lær mere om vores forpligtelser ->

Tilbage til toppen