av_institutionnel_juliet_4016-2-16x9

Huddiagnose: Hvilken ansigtsplejerutine skal jeg vælge?

Huden i dit ansigt er dynamisk og unik: Find ud af, hvad den virkelig har brug for med hjælp fra vores eksperter, og find den mest passende hudplejerutine til dig. Skal vi gå i gang?

KEND MIN HUD

Hvorfor skal man foretage en ansigtsdiagnose?

Din hud er unik, og det er dens behov også. Derfor er det ofte svært at forudsige, om visse hudplejeprodukter er de rigtige for dig, før du prøver dem. Nogle formuleringer kan være rettet mod et specifikt problem, men er måske ikke egnet til din hudtype.

Når du foretager en huddiagnose, vil du præcist kunne vurdere, hvad dit ansigt har brug for og vælge de produkter, der vil være effektive for dig. Vores eksperter står klar til at vejlede dig hele vejen igennem og hjælpe dig med at finde frem til den rutine, som din hud fortjener.

Hver sæson udfører vi i vores hydroterapicenter mere end 1.200 personlige plejeprogrammer for kurgæsterne og vi lærer dem forskellige hudplejeteknikker i vores workshops om hudsundhed. Med vores online-diagnose ønsker vi at dele ud af denne viden og hjælpe så mange personer som muligt uanset hudtypen.

Joëlle NonniAvène Hydroterapicenter

Find min rutine

Hvordan fungerer diagnosen?

 • <p><strong>Selfien, der analyserer din huds tilstand &mdash;&nbsp;</strong>Beskrivelse: 7 hudelementer analyseres af vores kunstige intelligens for at vurdere og visualisere din huds styrke og de problemer, der skal behandles f&oslash;rst.</p>
  Selfien, der analyserer din huds tilstand — Beskrivelse: 7 hudelementer analyseres af vores kunstige intelligens for at vurdere og visualisere din huds styrke og de problemer, der skal behandles først.
 • <p><strong>8 sp&oslash;rgsm&aring;l til at forst&aring; dine behov</strong> &mdash; Beskrivelse: Et hurtigt, fyldestg&oslash;rende sp&oslash;rgeskema, som er designet til at finde frem til din huds tilstand, f&aring; et overblik over dine plejerutiner- og vaner og opstille m&aring;l for en ny hudplejerutine.</p>
  8 spørgsmål til at forstå dine behov — Beskrivelse: Et hurtigt, fyldestgørende spørgeskema, som er designet til at finde frem til din huds tilstand, få et overblik over dine plejerutiner- og vaner og opstille mål for en ny hudplejerutine.
 • <p><strong>Din personlige plejerutine forklaret &mdash;&nbsp;</strong>Beskrivelse: Find vores anbefalede produkter og vores r&aring;d til en mere effektiv rutine.</p>
  Din personlige plejerutine forklaret — Beskrivelse: Find vores anbefalede produkter og vores råd til en mere effektiv rutine.

En ekspertdiagnose

Vores algoritme og vores dermatologiske eksperter giver personlig støtte

1344

Antal hudplejerutiner, som vores eksperter har udvalgt

440

Gennemsnitligt antal diagnoser, som udføres om dagen

30

Års dermatologisk forskning til alle hudtyper

Har du nogen spørgsmål?

For at kunne forstå din huds behov, skal du besvare nogle få spørgsmål om: 

 • Din alder,
 • Din hudtype (tør, normal, fedtet osv.),
 • Din huds sensitivitet,
 • De hududfrodringer, du oplever (rynker, akne, rødme osv.),
 • Hvad du leder efter (solbeskyttelse, beroligelse, fugttilførsel osv.),
 • Hvor meget din hud bliver udsat for solen,
 • Din daglige hudpleje- og makeuprutine,
 • Forureningsniveauet i det område, hvor du bor.

Alle disse faktorer er afgørende for, at vi kan anbefale de rette produkter til dit ansigt. Under diagnosen kan du også tage en selfie (helst uden briller og makeup), som vores software vil bruge til at analysere din hud. Dette billede vil kun blive opbevaret i den tid, det tager at finde frem til rutinen.

En online-diagnose kan naturligvis ikke erstatte en konsultation med en specialist. Den er dog et effektivt redskab til at forstå din hud bedre og kan hjælpe dig med at vælge de bedst egnede hudplejeprodukter. Hvis du ønsker at få en endnu mere præcis diagnose, kan du altid henvende dig på apoteket for at få personlig rådgivning.

Nej, det er ikke obligatorisk at tage en selfie for at få stillet en diagnose. Du kan godt springe dette trin over, hvis du ikke ønsker at tage en selfie. Dine svar på spørgeskemaet hjælper os med at finde frem til den bedste hudplejerutine for dig. Vi opfordrer dig dog til at tage en selfie, så vi kan foretage en præcis analyse af din huds tilstand og dermed give dig mulighed for at se og forstå din huds behov.

Som hovedregel opbevarer vi kun dine personoplysninger i det tidsrum, det er nødvendigt for at opnå de formål, de blev indsamlet til.

Vi opbevarer kun dine personlige oplysninger så længe, som det er strengt nødvendigt for at administrere vores forhold til dig. Hvis du ikke er kunde, opbevarer vi dog dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål i tre år fra datoen for den sidste interaktion mellem os, og hvis du er kunde, så længe vi er i kontakt med dig gennem vores salgsfremmende aktiviteter, medmindre du gør indsigelse, når du modtager en af vores markedsføringsmeddelelser.

IP-adresser, der indsamles af sikkerhedshensyn, opbevares ikke i mere end 10 dage.

Endelig bliver de indsamlede forbindelseslogs med dit samtykke opbevaret ved hjælp af cookies og andre trackere, der anvendes på vores websted, i en periode på højst tretten (13) måneder i overensstemmelse med gældende love og bestemmelser. For yderligere oplysninger henvises til afsnittet ”cookies” nedenfor.

Vi kan få brug for at opbevare dine persondata i en mappe ud over den periode, der er angivet nedenfor. Dette for at overholde juridiske forpligtelser, eller hvis det er nødvendigt i henhold til gældende forældelsesregler, for at gøre vores rettigheder gældende. Når det ikke længere er nødvendigt at opbevare dine persondata for at overholde vores juridiske forpligtelser eller forældelsesfrister, sikrer vi, at de enten destrueres fuldstændigt eller anonymiseres.

Tilbage til toppen