Vores historie

Vandet, der gør hele forskellen: Avène Termalkildevand Spray

I mere end tre århundreder har Avène Termalkildevand bevist sin gavnlige virkning på hudens tilstand. En rig historie, der blev inspireret af Bains d'Avène i Hérault i 1736 i hjertet af det, der nu er kendt som den regionale Haut-Languedoc naturpark.

Historien om vandet, der gør hele forskellen, historien om vandet med de beroligende egenskaber, vandet, som er hele nerven i plejen med Eau Thermale Avène mærket siden 1990.

1736 - Markis de Rocozels hest, der led af hudproblemer, blev beroliget, når den badede i Avènes termale kilde.

1743- - Den første termale pool bygges. De første gæster ankommer til hjertet af det, der bliver til den regionale Haut-Languedoc naturpark. Her oplever de fordelene ved Avène Termalkildevandet, der strømmer ud fra Sainte-Odile kilden.

av_marquis-de-rocozels-horse-1736 577x453
av_great-chigaco-fire-1871 577x372

1772 - Det medicinske fakultet i Montpellier anerkender Termalkildevandets terapeutiske egenskaber.

1871 - Amerika opdager fordelene ved Avène Termalkildevandet, da det eksporteres over Atlanten for at berolige forbrændinger hos ofrene for den store brand i Chicago.

1874 - Kilden erklæres for "almennyttig" af Marshal de MacMahon, republikkens præsident, efter at det franske lægeakademi officielt har bekræftet Avène Termalkildevandets terapeutiske egenskaber.

1975 - Pierre Fabre køber området og kilden og iværksætter et omfattende program for grundlæggende, farmakologisk og klinisk forskning i Avène Termalkildevand.

av_old-avene-bath  577x480
av_thermal-centre-in-1990 577x511

1990 - Forekomsten af sensitiv hud stiger i hele verden og er et voksende dermatologisk problem. Avène Hydroterapicenter slår dørene igen. Eau Thermale Avène, et hudplejemærke dedikeret til sensitiv hud, bliver grundlagt: Termalkildevand på spray, ansigtspleje til intolerant hud, kropspleje, Cold Cream, solbeskyttelse og korrigerende makeup. Produkterne fremstilles på stedet i Bains d'Avène for at bevare egenskaberne i Avène Termalkildevandet intakt fra kilden til huden.

1996 - Den første hudplejeserie med et minimalt antal ingredienser og uden konserveringsmidler udvikles efter princippet om steril kosmetik: Tolérance Extrême, dedikeret til hud med tendens til allergi.

2001 - Fremstilling af Cicalfate, der i dag er det mest ordinerede produkt af læger og dermatologer inden for plejeprodukter, der sælges på apoteket.

AV_Tolerance-Extreme-1996 577x426
AV_instit-water-research-center-hd 577x557

2007 - Oprettelse af vandforskningscentret med henblik på at overvåge, kontrollere og beskytte Avène Termalkildevand.

2009 - D.E.F.I., et perfekt hermetisk emballagesystem, som gør det muligt at bevare sterile formler intakte i store formater uden konserveringsmidler.

2010 - Certificering af Avène Hydroterapicenter, det første hydroterapicenter dedikeret til dermatologi, der har opnået Aquacert HACCP Thermalisme®-certificeringen, hvilket er en garanti for den høje kvalitet af behandlingerne og termalkildevandet.

2013 - Udvikling af I-modulia®, den første post-biotiske bioteknologiske aktive ingrediens fremstillet af Avène Termalkildevand med ANTI-KLØE effekt til at berolige atopisk hud. XeraCalm A.D.-serien kommer til verden.

Siden 2013 er Eau Thermale Avène solbeskyttelsesprodukter blevet udviklet i henhold til et strengt formuleringscharter for at give den bedste solbeskyttelse og samtidig minimere miljøpåvirkningen. Skin Protect – Ocean Respect: en tilgang med løbende forbedringer for at opnå endnu større effektivitet samtidig med respekt for huden og havene.

av_packshot composition_cleanance_comedomed_still life product photos 577x611
AV_XERACALM-AD_Representation-I-Modulia_png 577x507

Siden 2017 - Produktionsanlægget er blevet ISO 14001-certificeret for sin tilgang til miljøstyring. 100 % af strømforbruget kommer fra vedvarende energikilder uden direkte CO2-emission.

2019 - Introduktion af Cleanance COMEDOMED, en revolutionerende hudplejeserie til pleje af hud med tendens til akne, og [C+-Restore]TM, en ny postbiotisk genopbyggende aktiv ingrediens fra Cicalfate+-serien.

2020 - 30 års innovation dedikeret til sensitiv, intolerant hud og hud med tendens til allergi. Ekspertise baseret på over 150 grundlæggende kliniske studier på Avène Termalkildevand oganerkendt af de største videnskabelige og dermatologiske eksperter. 30 års engagement i at sikre respekten for miljøet og reducere vores miljømæssige fodaftryk. EAU THERMALE AVÈNE, har været en beroligende gave i 30 år, og vil være det i lang tid fremover.

Tilbage til toppen