#BetterAge pleje til sensitiv hud
Fremhæv det gode
Alder er en sindstilstand.

Der er en tendens til at gå tilbage til det naturlige og autentiske. Det gælder både for indretning, mad og skønhedsidealet. Vi søger i stigende grad hen mod at fremhæve vores ansigtstræk. Vi kan give huden mere glød og øge elasticiteten med de rigtige hudplejeprodukter. Fælles for det hele er, at vi kan fremhæve og understrege vores ansigtstræk - fremfor at eliminere problemområder med kirurgiske indgreb.
Hvorfor hige efter at se yngre ud, når du kan bære din alder smukt gennem livet?

Rynker er tegn på erfaring og levet liv

Alderstegn kan afsløre meget om din livstil. Et levet liv kan efterlade tegn både bogstaveligt og billedligt talt. Ved at tage vare på dig selv med kost, motion og hudpleje kan du minimere disse alderstegn.

Sæt dig selv fri

Aldring kan ikke stoppes. Omfavn den. Frigør dig selv for negative tanker. Fokusér på, hvad du er glad for, og hvad du kan gøre for fremhæve de gode sider. At værdsætte og elske dig selv, er rygraden af dit mentale velvære.
"Nu ved jeg, at jeg kan" #NowICan

Tilbage til forsiden
À lire aussi
Et ønske om forandring

Mange modne kvinder befinder sig i et stadie i livet, hvor overvejelser og ønsker om forandring kan opstå. Vi har alle vores egen unikke historie og erfaring, der kan bygge grundlag for en helt ny æra. Den nye tid vi går i møde, kan derfor være nøglen til at leve livet med ens egne behov i forreste række.

Læs mere
Fordelen ved at bruge tid på dig selv

Hvad nu, hvis du fik muligheden for at stille dig selv spørgsmål, som du ikke tidligere har overvejet?
Nu hvor jeg har mere tid, hvad vil jeg så egentlig med den? Hvem vil jeg bruge min tid på? Hvordan kan jeg berige mit liv? I den modne alder er der for de fleste rig mulighed for at fokusere på dine drømme, behov og ønsker.

Læs mere
Det handler om perspektiv

Kvinder gennemgår mange forandringer i det modne stadie i deres liv - både arbejdsmæssigt, hormonelt og måske også familiemæssigt. Der kan være tabuer omkring alder, lige såvel som alder kan hyldes af mange. Det handler om dit perspektiv.

Læs mere
Send by email

Vi har ikke alle de samme behov.
Find en Avène hudplejerutine skræddersyet til dine behov.

Start now
  • Produktanbefalinger til dine hudproblemer
  • Adgang til dine foretrukne produkter og anmeldelser
  • Opgørelse af dine køb for at belønne din loyalitet
Tilmeld dig nu

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account