Kun det vigtigste
Vores Eau Thermale  Avène pleje

Vores Eau Thermale Avène pleje

Kun det vigtigste

Vi lægger vægt på en enkel formel, der kan opfylde behovene for selv den mest sensitive hud. Eksperterne i udviklingen af Eau Thermale Avène-produkter arbejder konstant på at udvikle formler med det helt rigtige antal ingredienser. Et dybdegående interview med Catherine Bidan, leder af Eau Thermale Avène-laboratoriet.

av_formulation-expert-cbidan1 577x577

Hvad er de særlige kendetegn ved Eau Thermale Avène dermokosmetiske produkter?

De indeholder en ingrediens, som kun vi har: Avène Termalkildevand, en aktiv ingrediens med beroligende egenskaber og som er unik i sin mineralske og biologiske sammensætning. Desuden er vores formler så enkle, at de fint kan tolereres af selv de   mest sensitive hudtyper: Vi sørger for, at vores ingredienslister er så korte som muligt, og vi sigter efter kun at anvende det mest nødvendige. Intet overflødigt, kun det, huden har brug for.

Vi tilbyder også naturlige formler og formler, der minimerer vores miljøpåvirkning: 90 % af vores renseprodukter er biologisk nedbrydelige* , og vi bruger ikke-økotoksiske solfiltre**. Og uanset hvilket produkt, der er tale om, skal det være effektivt, have en behagelig konsistens, være egnet til gentagen anvendelse i løbet af dagen, og frem for alt skal det kunne tåles uden problemer af selv den mest sensitive hud.

 *OECD 301B-test, eksklusive landespecifikke produkter **Test udført af Observatoire Océanologique de Banyuls-sur-Mer (Banyuls-sur-Mer Ocean Observatory) på repræsentative arter af koraller, planteplankton og dyreplankton 

Hvordan garanterer I sikkerheden ved Eau Thermale Avène dermokosmetiske produkter?

Alle ingredienser i vores portefølje af råvarer skal godkendes af vores toksikologiske afdeling. Når vi har fået vores samtykke, tilføjer vi ingredienserne til vores formler, som derefter også testes. Derefter udfører vi tolerancetest ved hjælp af alternative metoder og kliniske test. Først derefter beslutter vi, om vi godkender produktet eller ej. Protokol, præcision, krav og etik er et forankret led i vores farmaceutiske kultur.

Intet overflødigt, kun det, huden har brug for. Uanset hvilket produkt, der anvendes, er det designet til at være sikkert, effektivt, veltolereret og med en behagelig konsistens.

PF_RESEARCH_VIGOULET_HD_2016 -12- 577x611

Hvorfor er der så få ingredienser i formlerne i de dermokosmetiske produkter fra Eau Thermale Avène?

Fordi, ved at begrænse deres antal begrænser vi samtidigt risikoen for, at huden reagerer på en ingrediens, hvilket er et nøglepunkt. Men det er ikke den eneste måde at undgå en eventuel reaktion på: Valget af ingredienser er naturligvis også afgørende, og gennem alt dette håber vi på at opnå en bedre tolerance.

Vores formler indeholder også et reduceret antal ingredienser, fordi vi tvinger os selv til at gå meget længere, end reglerne kræver. Vi foregriber risici ved at reducere specifikke konserveringsmidler og forsøger at erstatte kontroversielle ingredienser som silikone, silica, akrylat osv. samtidig med, at vi sikrer den samme tolerance, effektivitet og konsistens. Det er udfordringen med minimalistiske formler. Det handler om at være kreativ. 

 

av_formulation-expert-cbidan2 577x577

Hvordan læser man ingredienslisten på et kosmetisk produkt?

De første ingredienser, der nævnes, er dem, som har den højeste koncentration i formlen. Hvis din hud er sensitiv, skal du vælge de formler, der har den korteste ingrediensliste, og undgå dem, der indeholder farvestoffer, æteriske olier og alkohol. 

Sterile kosmetikprodukter er formuleret uden konserveringsmidler og parfume og fremstilles i et sterilt miljø.

Lad os se nærmere på Sterile Cosmetics: Hvad er Sterile Cosmetics helt præcist?

Det er en fremstillingsstandard, som udelukker alle former for konserveringsmidler (listede eller ulistede) i et kosmetisk produkt. Alle de pågældende produkter er således formuleret uden konserveringsmidler og parfume og fremstilles i et sterilt miljø. De har fordel af en perfekt hermetisk forseglet emballage, der sikrer, at de bliver bevaret og beskyttet mod enhver risiko for kontaminering efter åbning. Sterile kosmetiske produkter indeholder derfor kun de aktive ingredienser, der er afgørende for deres effektivitet. Ingredienserne er udelukkende udvalgt på grund af deres perfekte kompatibilitet og deres gode tolerance for de mest krævende hudtyper, der er tilbøjelige til at få uforudsigelige hudreaktioner. En vigtig nyskabelse.

Tilbage til toppen