21 lydhistorier
der hjælper
ved eksem

Et program
udviklet af
XeraCalm A.D

Deltag
i programmet
Bouton plus

Deltag i programmet

Tak.
Vi har modtaget din tilmelding.
Du modtager en daglig påmindelse på email og/eller SMS om Prikkepufs historie til dit barn.

Adgang til alle historierne.

L'atopie en détails

21 historier, der mindsker kløe

Oplev historierne om Prikkepuf og hans eksem sammen med dit barn. Hør hver dag en ny lydepisode, mens du giver dit barn creme på. Skab en beroligende oplevelse og en intim hyggestund for dig og dit barn.

Hvordan virker det?

Det er så nemt

Dit barn kan lytte til og følge lydhistorien om Prikkepuf: en lille fyr, der også har atopisk hud. Hver historie vil fortælle dit barn mere om, hvad atopisk hud er, og hvordan man kan pleje huden og klare sig godt igennem hverdagen.

Pikedoo

Praktisk set

Når du har registreret dig, har du adgang til alle 21 lydepisoder. Du kan lytte til dem dag efter dag for at lære Prikkepufs historie at kende. For at gøre det så nemt som muligt, modtager du hver aften en sms eller en e-mail, alt efter hvad du foretrækker, med et link. Ved at klikke på linket får du adgang til dagens episode - Prikkepufs nye eventyr - som I kan lytte til, mens dit barn får creme på.

Pikedoo

Uddrag fra den første historie

21 dage med gode vaner

Hver dag vil de spændende historier om Prikkepufs eventyr ledsage påføringen af dit barns creme. Og i disse 21 dage vil dit barn lære gode vaner på en sjov og underholdende måde.

Pikedoo

Tips, der
hjælper dig

Når du kommer længere gennem historierne, får du også en bedre forståelse for dit barns hudproblemer, og ved at opdage andres nyttige tips, vil du automatisk selv få gode vaner i forhold til atopisk hud hver dag.

Pikedoo

Sammen kan vi lykkes

Disse historiers lydformat hjælper dig med at oprette en beroligende boble og gør det let for dig, mens du har creme på hænderne. Der er ingen sider, du skal vende - ingen bog, der skal bladres i: Prikkepufs stemme giver dig mulighed for frit at anvende den fugtgivende creme, samtidig med at dit barns fantasi stimuleres.

Pikedoo
Famille pikedoo

DEN FUGTGIVENDE MASSAGE - ET SPECIELT ØJEBLIK AT DELE

At anvende en fugtighedscreme hver dag er en af ​​nøglerne til at berolige dit barns tørre, atopiske hud og mindske kløe på lang sigt.

Dette er en tid til nænsom, beroligende pleje og til at skabe bånd med mor eller far. Men det er også en tid på dagen, der kan blive en byrde, da det ofte er svært at få et lille barn til at stå stille - selv i et par minutter. Dette kan betyde, at cremen anvendes mindre eller slet ikke anvendes overhovedet.

Derfor tilbyder Eau Thermale Avène dette støtteprogram for at hjælpe dig med at anvende cremen korrekt og for at gøre dette til en naturlig del af dine daglige vaner - ligesom at klæde sig på eller børste tænder.

Del din mening

Hvad synes du om programmet?

Tak.
Vi gennemlæser dit tip inden det offentliggøres.
Du vil snart kunne se det på siden.
På gensyn.

Har Xeracalm A.D støtteprogrammet hjulpet dig?
Del din erfaring.

Din oplevelse kan måske hjælpe en anden.

Vi elsker at høre fra jer. Ris og ros modtages med kyshånd.

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.