Hydrance BB LIGHT

Udjævner hudtonen - Giver fugt - Beskytter

Let og fugtgivende dagcreme, der fuldender teinten. Beskytter, fremhæver og gør huden ensartet. Derudover giver den huden en naturlig og sund glød.

24-timers fugtighedscreme

Fugtgivende, giver ensartet teint, solbeskyttelse med SPF 30.

Kan bruges til Voksne

Hudtype Normal hud - Dehydreret hud - Sensitiv hud

Har brug for Ensartet teint - Fugtpleje

Fremstillet i Frankrig

PÅFØRING
PÅFØRING

Oplev intens fugttilførsel.

u5wa3z31qn5sjn5h9mciwt6hohfr1p93eocgqro

Brugsfrekvens

Dagligt

Påføringstips

Fordel en lille mængde af cremen på fingerspidserne. Dup det ud over hele ansigtet og halsen og slut af med at glatte ud fra midten til konturerne på både ansigtet og halsen.

KLINISKE RESULTATER
KLINISKE RESULTATER

Fugter huden intensivt og genopbygger den langvarigt med vand, dag efter dag.

INGREDIENSER INGREDIENSER

En kombination af meget effektive aktive ingredienser for langtidsvirkende fugttilførsel

Cohederm

Cohederm

Patenteret fugtgivende kompleks med mikro-beholdere af vand, som huden kan gøre brug af efter behov, så den får tilført langvarig fugt.

Sunsitive® protection

Sunsitive®-protection

Patenteret filtersystem, der kun indeholder 4 solfiltre for meget bred UVB-UVA-beskyttelse, ProVitamin E for beskyttelse mod oxidativt stress og Avène Termalkildevand.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du nogen bekymringer eller spørgsmål? Vores eksperter står klar til at hjælpe dig.

Hvis du har kombineret hud, bør du bruge en farvet fugtgivende emulsion som Hydrance BB LIGHT i stedet for en farvet fugtighedscreme, fordi dens lette, ikke-fedtede konsistens vil være bedre egnet til din huds behov.

Start med at mattere huden med en creme til fedtet hud som f.eks. Cleanance Mattifying Emulsion. Derefter skal du vælge en let, farvet fugtighedscreme som Hydrance BB LIGHT i stedet for Rich. Du kan evt. slutte af med en matterende pudder.

Læg concealer oven på din farvede fugtighedscreme for at skjule lokale ufuldkommenheder. På bumser skal du bruge spidsen af en vatpind til at udviske deres konturer og afslutte med at dække bumsen med en matterende pudder.

Back to top