Hide search Product line/need search
XeraCalm A.D

Produktserier XeraCalm A.D

Efter 12 års bioteknologisk forskning tilbyder Eau Thermale Avène den første fugtighedscreme dedikeret til kløende hud.

Lægens råd

Spørgsmål / Svar
  • Normalt, nej. Men nogle gange kan børn have intolerancer over for bestemte madvarer, som vil forværre deres eksem. Det vil sige, at din læge i nogle tilfælde vil kigge efter fødevareallergier. Efter nærmere undersøgelser kan en særlig diæt komme på tale.

  • For at mindske risikoen for atopisk dermatitis i familier med forøget risiko anbefales det, at moderen ammer så længe som muligt. På samme måde anbefales det at udsætte inkluderingen af mere varierede fødevarer (især æg og fisk) til efter 6-måneders alderen.

  • Selvfølgelig - eksemhud skal vaskes hver dag. Et bad giver mange fordele: Det rengør, afslapper og forbereder huden på blødgørende pleje. Men vær varsom: Badet bør ikke være for varmt, omkring 32-34˚C, fordi varmt vand kan forårsage kløe. Renseprodukter eller badeolier bør være meget skånsomme.

  • De anbefales ofte til atopiske børn. De omfatter behandlinger (bade, brusebade, at drikke vand) med termalkildevand, måske udsættelse for sol i begrænset omfang og almindelig medicinsk opfølgning. Det er en måde, hvorpå børn og forældre kan blive bedre kendt med atopisk dermatitis og dens behandling.

  • Dyrehår (ponyer, hunde, katte) eller fuglefjer kan forårsage åndedrætsallergier. Hvis barnet har et kæledyr, som det elsker, og det ikke giver problemer, er det fint at beholde det. På den anden side, hvis barnet nyser meget eller har konjunktivit, kan det vær en god idé at fjerne dyret. Hvis I endnu ikke har et dyr, så bør allergirisikoen tages med i betragtning, før I anskaffer et.

Rens

Pleje

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.