Anti-rynke pleje Anti-rynke pleje

Med årene opstår der rynker i ansigtet. En effektiv anti-rynke creme kan mindske rynkerne. Uanset om du er på udkig efter en creme til de første få rynker, en creme til tydelige rynker eller en mere generel anti-age pleje, kan du forkæle dig selv med en skræddersyet rutine fra vores udvalg af anti-aging plejeprodukter.

1 resultat "Anti-rynke pleje"

FÅ MERE AT VIDE
FÅ MERE AT VIDE

I hvilken alder skal jeg begynde at bruge antirynkepleje?

Når det kommer til hudaldring, er vi ikke allesammen ens. Nogle mennesker bliver hurtigere mærket af aldringstegn end andre, især fordi der er flere forskellige faktorer, der har indflydelse på, hvordan rynker opstår i ansigtet. En sund kost, en ordentlig søvn, et moderat alkohol- og tobaksforbrug og frem for alt god solbeskyttelse er med til at forsinke aldringstegnene.  

Der er altså ikke nogen præcis regel for, hvornår man skal begynde at bruge antirynkepleje. Cellerne regenereres langsommere fra 30-årsalderen og opefter, og det er derfor, at de fleste anbefaler at starte med anti-rynke pleje i denne alder. Du kan dog også starte i en yngre alder, hvis det er nødvendigt. Vi ved, at tør hud har tendens til hurtigere at blive mærket af alder end fedtet hud. Det vigtigste er at bruge en antirynkecreme , der er tilpasset din huds behov.

Hvordan slipper man af med ansigtsrynker?

Hvilket antirynk produkt skal du vælge?

Det antirynkeprodukt, du vælger, afhænger af din hudtype og eventuelle ufuldkommenheder. Du skal pleje ufuldkommenheder, før du begynder på anti-age-pleje.

Fine linjer

Til de første alderstegn anbefaler vi antioxidant-pleje for at forhindre fine linjer i at dukke frem. A-Oxitive NIGHT Peeling Cream er produktet til de første fine linjer. Hvis det påføres ansigtet og halsen om aftenen, inden du går i seng, fremhæver det din huds fulde udstråling om morgenen. Bemærk, at det mest ideelle tidspunkt at bruge et antirynkeplejeprodukt på er om natten. Det skyldes, at det er om natten, at huden regenererer mest og dermed får mest gavn af de aktive ingredienser, du tilfører den med din anti-age-pleje.

Husk derudover at være særlig opmærksom på de sarte områder, hvor aldringstegn viser sig først: nemlig øjenomgivelserne. Fordel en mængde af A-Oxitive Eye Contour Cream svarende til en ært på spidsen af din ringfinger og dup derefter cremen på dine øjenlåg. Glat det ud på øjenbrynet, og dup forsigtigt på det nederste øjenlåg.

Tydelige rynker

Personer med mere tydelige rynker og tab af fasthed kan med fordel gå efter antirynkepleje, der indeholder mere målrettede aktive ingredienser mod synlige rynker, f.eks. hyaluronsyre, peptider og antioxidant-polyphenoler. Her er vores anbefalede hudplejerutine mod synlige rynker:

 1. Anvend Smoothing Cream på ren hud om morgenen. Den har et højt indhold af hyaluronsyre og antioxidanter og den forbedrer hudens struktur og gør den blødere, så huden bliver mere fast og glat.
 2. Vælg Physiolift Smoothing Regenerating Night Balm om natten, da den beroliger dine ansigtstræk og reducerer rynker, mens du sover, så du vågner op med en strålende hud.
 3. Brug Physiolift Eyes til at udglatte de sarte områder, der er mest mærket af hudaldring. Den reducerer rynker og furer, samtidig med at den mindsker de poser, der bliver mere synlige med alderen.

Tab af fasthed

Og endelig, hvis du har hud, som har mistet sin fylde og vitalitet og er blevet slap, kan du bruge en anti-rynkeserum til at stramme huden op såvel som specifikke plejeprodukter, der er bedre tilpasset behovene for moden hud.

 • DermAbsolu Day Cream og Comforting Night Balm er perfekte til at genoprette hudens fylde og velvære.
 • DermAbsolu Serum giver dit ansigt et friskt, ungdommeligt look.
 • DermAbsolu Youth Eye Care virker lokalt på slap hud omkring øjnene og reducerer mørke rande.

Hvordan undgår du rynker?

Her er nogle tips til at holde din hud smidig og forsinke rynker i at dukke frem:

 • Brug en ansigtsrens og/eller en makeupfjerner morgen og aften for at fjerne snavs, bevare din huds sunde look og optimere din antirynkeplejes virkning.
 • Fugt din hud intensivt morgen og aften - oplev vores fugtgivende cremer til ansigtet. Brug et øjeblik på at lave cirkulære massage på smilerynkerne og mellem øjenbrynene.
 • Udfør jævnligt en mini-pleje derhjemme med Gentle Exfoliating Gel og Soothing Radiance Mask.
 • Spis en sund og afbalanceret kost, der har et højt indhold af antioxidanter (grøn te, abrikos, rødbede, kål etc.) og omega 3. Derudover må du ikke glemme at drikke mindst en liter vand om dagen.
 • Beskyt dig selv mod solen, da det er den væsentligste årsag til hudaldring, med et solbeskyttelsesprodukt , der er tilpasset din fototype.
 • Vær opmærksom på kvaliteten og mængden af den søvn, du får.
Tilbage til toppen