Udglatter virkelig huden, så den opnår langvarig fasthed.
PhysioLift

PhysioLift

Udglatter virkelig huden, så den opnår langvarig fasthed.

I en tid, hvor hver hudtype har sine egne behov, er det vigtigt at vælge en skræddersyet pleje.

I mere end 30 år har Laboratoires Dermatologiques Avène i de vigtige øjeblikke i livet ledsaget kvinder - de øjeblikke, hvor huden givergive problemer, og hjulpet dem med at reducere aldringstegn uden at forværre deres i forvejen sensitive hud. PhysioLift Anit-aging-serien, der er formuleret med nøje udvalgte aktive ingredienser, har en rynkebekæmpende, opstrammende og langvarig virkning, der er i overensstemmelse med hudens fysiologi.

Seriens udglatter tydelige rynker og genopretter hudens fasthed. Dag for dag forbedres hudens udseende.

PHYSIOLIFT

UDGLATTENDE DAGCREME

PhysioLift DAY Smoothing Cream

 • Højt indhold af hyaluronsyre
 • Udglatter dybe rynker

Smoothing Cream er et løfte om effektivitet, velvære og sensorisk nydelse og virker både på overfladen og i dybden. Den er beregnet til tab af fasthed, tydelige rynker og dybe furer. Den udglatter rynker, strammer huden op og genopretter dens udstråling. Fås i to konsistenser: med og uden solfilter.

Udglatter min hud
UDGLATTENDE DAGCREME
BEVIST EFFEKTIVITET

Min hudpleje, min helt.

100 %¹Udglattet hud
97 %¹Fastere hud
95 %¹Tydelige rynker reduceres

PHYSIOLIFT

GENOPBYGGENDE NATCREME

PhysioLift NIGHT

 • Højt indhold af hyaluronsyre og retinaldehyd
 • Genopbygger og udglatter huden

I løbet af natten udnytter huden tiden til at genopbygge sig selv. Takket være Smoothing Regenerating Night Balm er din hud glattere, når du vågner, og en tristtrist teint gevinder sin udstråling: Den er friskere og med mere glød.

Genopbygger min hud
GENOPBYGGENDE NATCREME

PHYSIOLIFT

ET TIP TIL FRISKE ØJNE

PhysioLift EYES rynker, hævelser, mørke rande

 • Højt indhold af hyaluronsyre og retinaldehyd
 • Udfylder rynker, mindsker hævelser og mørke rande

Denne creme er udviklet til de sarte øjenomgivelser og har en unik tekstur, der frigiver de aktive ingredienser hele natten igennem. Dextran Sulfate mindsker hævelser og mørke rande, så du får friskere øjenomgivelser, så snart du vågner, og en klarere hud resten af dagen. 

Pas godt på øjenomgivelserne
ET TIP TIL FRISKE ØJNE

TESTET OG GODKENDT

Dette er min favorit. Efter at have prøvet mange, mange øjencremer passer denne creme perfekt til mig. Som følge af dehydrering har jeg fine linjer, og jeg var derfor på udkig efter en meget fugtgivende og selvfølgelig effektiv øjencreme. Resultaterne var betydelige for mig, både på kort og lang sigt. Jeg har bemærket en reel forbedring i mine øjenomgivelser; nogle af mine fine linjer er forsvundet, og andre er betydeligt reduceret. Jeg har brugt den morgen og aften i to måneder nu.

Nathalie, 41 år gammel17-03-2019
EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

EN UNIK KOMBINATION AF AKTIVE INGREDIENSER

Centralt i vores sortiment

 • <h4 class="">Ascofillin&trade;.&nbsp;</h4><p>Aktiv ingrediens, der hj&aelig;lper med at restrukturere huden og styrke kollagensyntesen.</p>
  Ascofillin™. Aktiv ingrediens, der hjælper med at restrukturere huden og styrke kollagensyntesen.
 • <h4 class="">Hyaluronsyre .</h4><p>Aktiv n&oslash;gleingrediens. Udfylder tydelige rynker og giver huden fylde.</p>
  Hyaluronsyre .Aktiv nøgleingrediens. Udfylder tydelige rynker og giver huden fylde.

Effektiv pleje til hudens struktur

Hver aktiv ingrediens i PhysioLift-serien er nøje udvalgt af Laboratoires Dermatologiques Avène. Takket være sin unikke ekspertise i brugen af hyaluronsyre i mere end ti år opfylder Eau Thermale Avène i dag to presserende behov hos modne hudtyper: et øjeblikkeligt synligt resultat og en langtidsvirkende effekt på hudens sundhed og kvalitet.

Det dyrebare molekyle genoplader huden, så den virker både glattere og fyldigere. Kombineret med Ascofilline™ hjælper det huden med at genopbygge sin struktur indefra. Huden føles fastere og fyldigere. For en natcremes vedkommende er det retinaldehyd – en vigtig aktiv ingrediens, der anbefales til anit-aging cremer – der tager over og genoplader huden med A-vitamin, ungdommens vitamin*.

De multifunktionelle plejeprodukter i PhysioLift-serien lover effektivitet, velvære og sensorisk nydelse og virker både på overfladen og i dybden for at opnå et dynamisk ansigtsløft uden maskeeffekt. 

Pleje med et højt indhold af det beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende Avène Avène Termalkildevand.

 

av_physiolift_page-gamme_577x577

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du et spørgsmål eller en bekymring? Vi står altid klar til at hjælpe dig

Physiolift-plejeprodukter er formuleret til kvinder med tydelige alderstegn på huden. De modvirker især dybe rynker, tab af udstråling og tab af fasthed i huden. Hvis disse tegn forekommer i dit ansigt, er Physiolift-produkterne de rette for dig. De vil fuldende din anti-age-plejerutine for en mere intens virkning, der hjælper med at udglatte din hud og give den fylde.

Påfør helst disse produkter om aftenen. Selvom retinaldehyd er en væsentlig aktiv ingrediens, der virker mod hudaldring og har klinisk dokumenteret effekt mod rynker, er den ikke fotostabil. Dvs. at dens virking forringes ved kontakt med UV-lys og dermed delvist mister sin effektivitet. På den anden side er retinaldehyd ikke fotosensibiliserende, dvs. den øger ikke risikoen for solskoldning.

PhysioLift-produkterne er udviklet til at minimere risikoen for allergiske reaktioner. Hvis du har svære allergier eller intolerancer, anbefaler vi dog, at du bruger Tolérance Extrême-serien eller Tolérance CONTROL-serien. Spørg under alle omstændigheder din læge til råds.

¹Oversigt over dagcremens hydreringsindeks ved korneometri: 22 personer med dehydreret hud blev testet med enkelt påføring og sammenlignet med ubehandlet hud. ²% tilfredse. Brugertest: Testen blev udført på 84 personer mellem 45 og 65 år (gennemsnitsalder 53 år), som anvendte dagcremen i 56 dage. 1 anvendelse om dagen.

In vitro-undersøgelse.

Tilbage til toppen