BODY 24h Deodorant

Permanent

24H roll-on deodorant, der er effektiv mod lugte og reducerer følelsen af fugt under armene. Den er velegnet til al slags sensitiv hud, selv barberet og voksbehandlet hud.

24-timers effektivitet

Fugtgivende, blødgørende, høj tolerance.

Roll-on tube

Kan bruges til Teenagere - Voksne

Fremstillet i Frankrig

Miljømæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Packaging

Genanvendelig emballage (i henhold til sorteringsanvisninger i Frankrig, som kan variere lokalt)

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Fremstilling

Fremstillet på en fabrik med miljøbeskyttelses-certifikation***

Indsamlet/opdyrket plante uden brug af pesticider

***I henhold til ISO 14001-standard eller ECOVADIS

Samfundsmæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Fremstillet i Frankrig

Når du køber dette produkt, er du med til at støtte og tage del i vores miljømæssige og samfundsmæssige forpligtelser:Eau Thermale Avène

* I samarbejde med dermatologer fra foreningen Euromelanoma, som er oprettet af europæiske dermatologer for at fremme og dele information om forebyggelse af ... kræft.

* I samarbejde med patienter med Tout le Monde contre le Cancer (United Against Cancer) og Association Ichtyose France.

* I samarbejde med lokale myndigheder og interessenter med APIA: Association for the Preservation of the Impluvium of the Waters of Avène (en forening til bevarelse af Avène-vandløbenes impluvium). Foreningen støtter og koordinerer alle frivillige lokale initiativer, som arbejder for bæredygtig skovforvaltning, at udvinde naturressourcerne ansvarligt og at bevare af den lokale naturarv.

* I samarbejde med PUR PROJET, en social virksomhed, der har til formål at genoprette økosystemer i havene i Indonesien. Vores forpligtelser

PÅFØRING
PÅFØRING

Et ritual, der giver kroppen ro.

Brugsfrekvens

Dagligt

Påføringstips

Påføres ved at rulle bolden rundt under armhulen.

KLINISKE RESULTATER
KLINISKE RESULTATER

Et plejeritual for en blød, smidig og fugtet hud hver dag.

INGREDIENSER INGREDIENSER

Et unikt og rent vand kombineret med naturlige fugtgivende stoffer, der skånsomt plejer sensitiv hud.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). ISODECYL NEOPENTANOATE. PENTYLENE GLYCOL. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). WATER (AQUA). HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. DIMETHICONE. BENZOIC ACID. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL (BUTYROSPERMUM PARKII OIL). CAMELINA SATIVA SEED OIL. CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL (CARTHAMUS TINCTORIUS SEED OIL). CETRIMONIUM CHLORIDE. CITRIC ACID. DIMETHYL PHENYLPROPANOL. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE. HYDROXYCAPRIC ACID. LYSINE. POLYSORBATE 60. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM POLYACRYLATE. SORBITAN ISOSTEARATE. SORBITAN STEARATE. SQUALANE. ZINC RICINOLEATE

Forbrugeren rådes til at kontrollere produktets sammensætning, før det købes.

Risstivelse og et antibakterielt kompleks

Risstivelse-og-et-antibakterielt-kompleks

Beskytter mod lugte og fugt.

Kompleks af beroligende oleo-stoffer

Kompleks-af-beroligende-oleo-stoffer

Kombination af 3 naturlige plantebaserede olier: shea, dodder og saflor, med Avène Termalkildevand. Beroliger, nærer og beskytter mod oxidativt stress.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du nogen bekymringer eller spørgsmål? Vores eksperter står klar til at hjælpe dig.

Hvis du har brug for at friske dig op i løbet af dagen, er tricket at spraye en let tåge Avène Termalkildevand på og skånsomt tørre det af, før du bruger BODY 24Hr Deodorant igen*. Friskhed garanteret.

Det kan du være sikker på, at der ikke er. Dens formel er alkoholfri, den efterlader ingen hvide striber og den har en høj hudtolerance. Den er velegnet til alle typer af sensitiv hud, selv barberet og voksbehandlet hud.

BODY 24Hr Deodorant er egnet til alle sensitive hudtyper, og det gælder for både mænd og kvinder. Vores deodorant vil opfylde forventningerne for alle, der ønsker en deodorant uden aluminiumssalte og alkohol, og som ikke efterlader hvide striber.

love salmon-2x

BÆREDYGTIG UDVIKLING

Bæredygtig udvikling er centrum for vores overvejelser og aktiviteter. Vi arbejder hver dag på at forbedre os for at værne om vores fælles fremtid.

Lær mere om vores forpligtelser ->

Back to top