Cleanance HYDRA Cleanser

Permanent

Beroliger - Renser - Nærer - Fugter

Renser og genopbygger nænsomt hudens komfort. Til tør og irriteret hud i medicinsk udtørrende behandling mod akne.

Dæmper irritation

Rensende, nærende, beroligende.

Flaske

Kan bruges til Teenagere - Voksne

Velegnet til Til bagsiden af nakken

Hudtype Uren hud - Sensitiv hud - Irriteret hud

Har brug for Rens - Beroliger irritation - Modvirker irritation - Rens

Fremstillet i Frankrig

Miljømæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Emballage_Logo

Packaging

Genanvendelig emballage (i henhold til sorteringsanvisninger i Frankrig, som kan variere lokalt)

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_Fabrication_logo

Fremstilling

Fremstillet på en fabrik med miljøbeskyttelses-certifikation***

***I henhold til ISO 14001-standard eller ECOVADIS

Samfundsmæssig indvirkning

GMPF_GREEN-IMPACT-INDEX_RSE_Logo

Fremstillet i Frankrig

Når du køber dette produkt, er du med til at støtte og tage del i vores miljømæssige og samfundsmæssige forpligtelser:Eau Thermale Avène

* I samarbejde med dermatologer fra foreningen Euromelanoma, som er oprettet af europæiske dermatologer for at fremme og dele information om ... forebyggelse af kræft.

* I samarbejde med patienter med Tout le Monde contre le Cancer (United Against Cancer) og Association Ichtyose France.

* I samarbejde med lokale myndigheder og interessenter med APIA: Association for the Preservation of the Impluvium of the Waters of Avène (en forening til bevarelse af Avène-vandløbenes impluvium). Foreningen støtter og koordinerer alle frivillige lokale initiativer, som arbejder for bæredygtig skovforvaltning, at udvinde naturressourcerne ansvarligt og at bevare af den lokale naturarv.

* I samarbejde med PUR PROJET, en social virksomhed, der har til formål at genoprette økosystemer i havene i Indonesien.

PÅFØRING
PÅFØRING

Til at hjælpe med at kompensere for medicinsk aknebehandlings udtørrende virkning.

Brugsfrekvens

Dagligt

Påføringstips

Påføres morgen og/eller aften på et fugtigt ansigt. Skum op med fingerspidserne og lidt vand, påfør skummet i ansigtet og på halsen i cirkulære bevægelser, skyl grundigt, og tør derefter ansigtet uden at gnubbe. For at opnå en ekstra blød hud kan du slutte af med et pust Avène Termalkildevand.

Kliniske resultater
Kliniske resultater

Udviklet til at forbedre livskvaliteten under medicinsk udtørrende aknebehandling

INGREDIENSER INGREDIENSER

En kombination af skræddersyede aktive ingredienser, der er udvalgt til hud, der er blevet svækket og udtørret af medicinske aknebehandling.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). WATER (AQUA). GLYCERIN. SODIUM COCOAMPHOACETATE. COCO-GLUCOSIDE. SODIUM MYRISTOYL GLUTAMATE. GLYCOL DISTEARATE. GLYCERYL OLEATE. SODIUM CHLORIDE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LINOLEATE. GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCERYL STEARATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PROPANEDIOL. SALICYLIC ACID. SODIUM BENZOATE. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TRIDECETH-6

Forbrugeren rådes til at kontrollere produktets sammensætning, før det købes.

Glykoleol

Glykoleol

Stimulerer produktionen af essentielle hudlipider (fedtsyrer, kolesterol, ceramider). Genaktiverer hudens naturlige syntese af lipider for at bekæmpe tørhed.

Dextransulfat

Dextransulfat

Beroliger og mindsker hævelse. Dæmper irritation og modvirker rødme.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har du nogen bekymringer eller spørgsmål? Vores eksperter står klar til at hjælpe dig.

Det er vigtigt, at du ikke irriterer din hud, når du renser den. Derfor skal du vælge en beroligende rensecreme, der er specielt formuleret til at kompensere for medicinsk udtørrende aknebehandlings bivirkninger. Du kan f.eks. vælge Cleanance HYDRA Cleanser. Efter du har renset og skyllet huden, skal du neutralisere vandets hårdhed med et spray Avène Termalkildevand. Husk derudover at bruge en fugtighedscreme, der er egnet til hud med akne, morgen og/eller aften for at berolige og genoprette hudens komfort, f.eks. Cleanance HYDRA Soothing Cream.

Du kan bruge Cleanance HYDRA Cleanser til at fjerne makeup, herunder øjenmakeup (dog ikke vandfast).

Cleanance HYDRA er et renseprodukt, der er velegnet til skånsom rens af ansigtet eller kroppen, hvis huden er svækket af udtørrende aknebehandling. Vær opmærksom på vandets temperatur: varmt vand vil øge evt. hudirritation og tørhed i huden Derfor anbefales lunkent vand.

love salmon-2x

AVÈNE TERMALKILDEVAND

Aktivt vand, en kilde til innovation.

Få mere at vide ->

Tilbage til toppen