Ekspertråd

Kombineret hud

Kombineret hud

Kombineret hud er en almindelig hudtype, som kan være svær at pleje…

Uanset din hudtype kan særlige faktorer udløse eller føre til, at huden overreagerer. Nogle sensitive hudtyper tåler stort set intet uden at reagere mens andre sensitive hudtyper kun reagerer på visse kosmetiske produkter eller visse ydre/indre påvirkninger.

The brand Eau thermale Avène

Kombineret hud

Vores huds egenskaber varierer på forskellige dele af kroppen. For eksempel ligner huden på øjenlåg, håndflader og armhuler ikke hinanden, hverken anatomisk eller funktionelt. Hvis vi kun kigger på ansigtet, finder vi forskellige karakteristika på huden på kinder, pande og hage.

Kombineret hud

"Kombineret hud" er en almindelig hudtype, der kan være svær at pleje.
Kombineret hud anses ikke i sig selv for et dermatologisk problem, såsom tør hud eller hyperseborreisk hud. Den er karakteriseret af et fedtet udseende i midten af ansiget - T-zonen (pande, næse og hage) - og et normalt til tørt udseende (af og til endda flagende hud) i resten af ansigtet.


Hvorfor kombineret hud og ikke tør hud?

Vi kan ikke lave om på vores hudtype, men for at kompensere for bestemte ubalancer må vi bruge relevante produkter.
Ikke desto mindre kan en hudtype forandre sig over tid: huden kan for eksempel ændre sig fra kombineret til tør, noget som ofte sker efter de 50.


 
Er det vigtigt at bekæmpe seboré?

Selvom kombineret hud også kan have hyperseborreiske og endda akneramte områder, berettiger det på ingen måde en generel hudpleje med produkter til fedtet og uren hud. Mennesker med denne hudtype bør pleje hudens særlige tendens til at reagere, som ofte forbindes med den kombinerede huds mere tørre områder. At bruge et kosmetisk produkt til fedtet og uren hud på tørre områder (eller omvendt, at bruge produkter til tør hud på fedtet og uren hud) har ofte negative følger og kan forårsage væsentligt ubehag i huden.


Hvordan bør jeg pleje min kombinerede hud?

Vi anbefaler brug af produkter specielt udviklet til kombineret hud for at:
behandle T-zonen på samme måde som fedtet hud. Målet er at mindske hudens blanke, fedtede udseende med en egentlig indsats mod hyperseboré kombineret med en matterende effekt.
forsyne de strammende områder med fugt og komfort.
Overrensende produkter bør aldrig bruges. De er for skrappe for ansigtets tørre områder og stimulerer talgproduktionen i de fedtede områder.

Din hudtype ...

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.