Hide search Product line/need search
Tolérance extrême

Produktserier Tolérance extrême

Tolérance Extrême er udviklet til sensitiv hud hos alle, der har fokus på indholdsstoffer og det essentielle.

Lægens råd

Spørgsmål / Svar
  • D.E.F.I. står for Device for Exclusive Formula Integrity og beskriver det system, der gør det muligt at holde produktet intakt, helt uden konserveringsmidler, i en stor tube. D.E.F.I.-systemet garanterer produktets sterilitet før og under brug.

  • En lufttæt beholder forhindrer luft i at trænge ind og forhindrer dermed oxidering af produktet. Men der er en "dødmængde", som forbliver øverst i beholderen. Derfor er der risiko for retro-kontaminering og dermed behov for konserveringsmidler. D.E.F.I. systemet forhindrer både oxidering, og at der kommer luft ind. Der er ikke nogen dødmængde, og derfor kan der ikke ske retro-kontaminering. Formlen er steril og forbliver steril gennem hele brugsperioden.

  • Partiel sterilisering vil sige at producere en formel under betingelser, der er kontrollerede, men ikke sterile. Steriliseringen sker, når formlen produceres, før den emballeres i et sterilt miljø (det er princippet bag UHT-mælk). Tolérance Extrêmes komplette steriliseringsproces består i både at producere og emballere i et sterilt miljø. Det betyder - præ-sterilisering af alt udstyr, der kommer i kontakt med produktet, - filtreringssterilisering af alle flydende eller opløselige materialer, der bruges i produktformlen - emballering i et sterilt miljø.

  • Tolérance Extrême produkterne er daglig fugtpleje til alle, der går op i, hvilke stoffer, de påfører deres hud. Og til personer, som har svært ved at tåle almindelig kosmetik.

  • Hudens egen bakterieflora skal være i balance for at sikre en sund hud. Dette er endnu mere vigtigt ved sensitiv, allergisk og atopisk hud. Konserveringsmidler i cremer dræber ikke kun bakterier i cremen, men også bakterier på huden. Avène cremer i Sterile Cosmetics systemet bevarer og styrker hudens naturlige og sunde bakterieflora.

  • Et konserveringsmiddel er en substans, der sigter på at forebygge udviklingen af mikroorganismer i en formel. Annex VI i det relevante EU-direktiv specificerer 57 konserveringsmidler. Men nogle af de substanser, vi finder i kosmetiske produkter til andre formål (tilsatte duftstoffer, stimulerende eller opstrammende ingredienser) kan også have anti-mikrobielle egenskaber, der forhindrer vækst af mikroorganismer. Disse substanser, der ikke er specificerede, er "substanser med en tilfældig konserverende funktion" (visse alkoholer, æteriske olier, glykoller osv.)

  • Tolérance Extrême produkterne indeholder hverken specificerede eller ikke-specificerede konserveringsmidler (substanser med en tilfældigt konserverende funktion). Forskellen hænger sammen med det faktum, at formlen er steril - takket være D.E.F.I.-systemet og Sterile Cosmetics.

  • Med kun 7 ingredienser i Cleansing Lotion og Cream samt 6 ingredienser i Emulsion tilbyder Tolérance Extrême ultra-sikre formler, der fokuserer på det centrale. Ingredienserne er fysio-kompatible og ultra-fine i strukturen og integreres derfor fuldstændig i huden.

Rens

Pleje

Send by email

Løbende søgning

Login required

You must log into your Avène account to save this information.


Login or create an account

You can't post more than one comment on a product

Giv din vurdering

* Obligatoriske felter

Mine oplysninger

-Dag
-Måned
-År

Pierre Fabre Group brands:

*Obligatoriske felter

Thanks for sharing!

Your comment has been queued for review by site administrators and will be published after approval.