av_instit-thermal-water-skin5-hdrvb-square 1440*579
Fordelene ved Avène Termalkildevand

SAMMENSÆTNING Fordelene ved Avène Termalkildevand

Fordele, der går tilbage til Avène Termalkildevands oprindelse

Der blev iværksat et omfattende forskningsprogram med henblik på at forstå årsagerne til vandets hudplejende egenskaber. Det er ved at gå tilbage til Avène Termalkildevandets oprindelse, at forskerne er begyndt at forstå årsagerne til dets effektivitet.

I Avène er vi i nærheden af indlandsvand, der stammer fra fordampningen fra havene. Dette rene vand blandes med havpartikler og bliver fyldt med mineralsalte, inden det løber ned til en dybde på -1500 meter i det, der kaldes Avène impluvium, som ligger i hjertet af den regionale Haut-Languedoc naturpark.

av_instit-thermal-water-skin-hdrvb-square

En original mineralsk arv, en kilde til fordele for huden

Så hvorfor anses det for at være vandet til alle sensitive hudtyper? Det skyldes, at det fra naturens side er 100 % rent og har et meget lavt indhold af mineraler. Dets pH-værdi er neutral, og det har en ionisk balance af bikarbonat, kalcium og magnesium, hvilket er optimalt for hudens balance og tolerance. Dets unikke og uforanderlige sammensætning af mineraler og sporstoffer samt fraværet af potentielt irriterende stoffer som natrium og svovl gør det til den bedst allierede for alle sensitive hudtyper, selv de mest reaktive og sarte hudtyper.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-thermal-water-skin3-hdrvb-square</span>
  • <span class="ezstring-field">av_protection-env-avene_brand-website_the-brand_ratio-4-3</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-postcancer-hydrotherapy-scar-hdrvb-square</span>

En særlig biologisk arv

Vandet får ikke kun sit mineralindhold fra denne gamle klippe. Det er også her, at det møder en unik bakterie kaldet Aquaphilus dolomiae, med henvisning til vandet og Varved-dolomitten, som er den klippe, hvorfra vandet får sin unikke og uforanderlige sammensætning. Denne mikroorganisme er kilden til de aktive stoffer, der giver Avène Termalkildevand sine beroligende, anti-inflammatoriske og genopbyggende egenskaber.

av_aquadolomiae_microscope_website 600x600

20-gouttes_logo_eta le don d_apaiser_ft carre

Renheden og den konstante sammensætning gør Avène Termalkildevand unikt og værdifuldt.

av_instit-thermal-water-skin6-hdrvb-square 472x580

En vigtig sammensætning for huden

Dets lave mineralindhold - det laveste på markedet - men også dets balance mellem kalcium og magnesium, dets høje indhold af silica og dets mange forskellige sporstoffer gør det til et uundværligt plejeprodukt for alle sensitive, intolerante og allergiske hudtyper.

I dag er der mere end 150 kliniske og farmakologiske undersøgelser, der bekræfter dets effektivitet i forbindelse med sensitiv hud. Det er regelmæssigt genstand for internationale publikationer fra læger, farmaceuter og forskere i dermatologi.

Avène Termalkildevand

7,5

Neutral pH

7,5

266 mg/L

Lavt mineralindhold

266 mg/L

14 mg/L

Rig på silica

14 mg/L

Lav natriumkoncentration

= 2

Ca2+/Mg2+ forhold

= 2

Bredt udvalg af sporstoffer

Sammen med hudlægen kunne vi se en klar forbedring af Milenas hud ved afslutningen af den termale behandling. Vi er fast besluttet på at fortsætte plejen derhjemme, indtil vi kommer tilbage næste år.

ErikaMor til Milena, 4½, der lider af atopisk dermatitis
av_instit-child-patient-doctor-hdrvb-square 720*720 crop
av_thermal spring water_spray_eretail_6_post_3282779003131_hd 600x600

De daglige fordele ved Avène Termalkildevand

Avène Termalkildevand Spray giver dig mulighed for at nyde godt af alle de naturligt beroligende egenskaber fra Avène Termalkildevand derhjemme - vandet er helt intakt. Den kan bruges i alle hudplejerutiner og på ethvert tidspunkt i løbet af dagen. Til at friske din hud op om morgenen uden at dehydrere den, berolige brændende fornemmelser fra voksbehandling eller barbering, optimere virkningen af dine hudplejecremer, fiksere din makeup og til at friske dig op efter træning eller når temperaturen stiger... Der er mange anvendelsesmuligheder. Men hver gang vil du mærke denne utroligt blide og beroligende fornemmelse i alle plejeprodukterne fra Avène Dermatological Laboratories.

Læs mere om Avène Termalkildevands effektivitet

De gode egenskaber ved Avène Termalkildevand til hudproblemer

Avène Termalkildevand anbefales til hud med problemer takket være dets beroligende, irritationsdæmpende og anti-inflammatoriske egenskaber.

Hvis Avène Termalkildevandet anvendes alene, som supplement til dermatologisk pleje eller receptpligtige behandlinger, hjælper det med at berolige irritation, eftervirkninger fra forbrændinger og kløe forårsaget af arvævsdannelse, reducerer uønskede hudpåvirkninger efter onkologiske behandlinger og dem, der er forbundet med lokale aknebehandlinger. Det forbedrer kort sagt patienternes daglige livskvalitet betydeligt.

title

Reduktion af kløe

medicineret behandling + Avène Termalkildevand Spray¹.

receptpligtig behandling alene¹.

¹Multicentrisk undersøgelse, 30 testpersoner med øjenlågseksem opdelt i 2 grupper, 9 allergo-dermatologiske centre. 6 sprøjtninger á 5 sekunder/dag i 7 dage.
p &lt; 0,05 efter 7 dage.

Jeg lider af psoriasis på albuer, ben og i lænden. Før var pletterne betændte, og jeg kløede mig meget. Termalkildevandet gjorde underværker for mig. Efter tre/fire dage var min hud ikke længere den samme.

Tilbage til toppen