av_instit-sensicure8-shower-hdrvb 1735x477 16x9

DET ER MERE END VAND. KILDEN TIL VORES BEHANDLINGER. Fire ting, du bør vide om Avène Termalkildevand

Avène Termalkildevand dukker op ved jordens overflade med en unik sammensætning, efter at det har rejst en lang underjordisk vej i over 50 år, er blevet beriget med mineraler og sporstoffer og den unikke mikroflora Aquaphilus Dolomiae, kilden til aktive stoffer.

1. Så meget mere end mineralvand

Den perfekte balance mellem calcium og magnesium, den neutrale pH-værdi og indholdet af silica og biologiske aktive stoffer gør det til vand med beroligende og helbredende egenskaber for selv den mest sensitive hud. Det er det eneste vand i verden med denne særlige sammensætning. Det er forskellen på termal kildevand og mineralvand.

2. En kilde til postbiotiske aktive ingredienser

Det er den unikke og specifikke mikroflora, Aquaphilus Dolomiae, der producerer de afbalancerende, anti-inflammatoriske og irritationsdæmpende aktive stoffer i Avène Termalkildevand

De er blevet undersøgt løbende af vores forskere i 18 år. Og takket være deres bioteknologiske ekspertise er der blevet udviklet tre stærke postbiotiske aktive ingredienser med målrettet virkning.

av_aquadolomiae_microscope_website 1x1

Vi ønsker ikke blot at tage det termale kildevand og bruge det. Vi ønsker at passe på det.

Sandrine BESSOU-TOUYALeder af vandforskningscentret og direktør for anvendt forskning for Dermo-Cosmetics R&D - Personlig pleje
AV_Institutional_Instagram_Post_Quarter3-2018_Hydrotherapy baths and treatment_Low-resolution_2 473x473

3. Kendte og anerkendte fordele

Resultaterne er der: kvantificeret, forklaret og dokumenteret. Mere end 150 videnskabelige undersøgelser bekræfter vandets effektivitet. Og hver sæson kommer der over 3000 patienter i alle aldre og med alvorlige dermatologiske lidelser som eksem, psoriasis eller bivirkninger i forbindelse med onkologiske behandlinger til Avène Hydroterapicenter.

  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-compress-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-hydrotherapy-treatment-water-massage-kid-hdrvb-square_368x460</span>
  • <span class="ezstring-field">av_instit-sensicure5-hdrvb-square_368x460</span>

4. En naturlig juvel med høj beskyttelse

Laboratoires Dermatologiques Avène er meget opmærksomme på hele Avène impluvium, der ligger i hjertet af den regionale Haut-Languedoc naturpark.

Det er et privilegium at være i besiddelse af en sådan ressource. Det er derfor en selvfølge, at vi passer godt på den og bevarer den til fremtidige generationer.

Se mere om Avène-impluviums hemmeligheder

av_instit-impluvium-forest-hdrvb-square 1x1
Tilbage til toppen