VORES DETAILHANDLERE

EN HISTORIE OM TILLID

Eau Thermale Avène engagerer sig i at fortsætte sin primære mission: at give alle mennesker med sensitiv hud bedre hud- og livskvalitet.

I mere end 30 år har Avèrne skabt et stærkt tillidsforhold til sundhedspersonalet, især takket være mærkets grundlægger, farmaceuten Pierre Fabre, og hans visioner. For at imødekomme og så godt som muligt reagere på dine behov samarbejder vi med vores historiske: farmaceuterne og farmakonomerne.
Vedligeholdelse af dette stærke og langvarige forhold betyder, at vi kan give dig kompetente og personlige svar og altid hjælpe dig med at finde den bedst egnede Eau Thermale Avène-pleje. En effektiv måde altid at tage vare på din hud på.

Vi anbefaler Eau Thermale Avène-brandet til hele familien og alle hudtyper, selv de mest sensitive. Vi er overbeviste om mærkets effektivitet og sikkerhed, og derfor kan vi tillidsfuldt anbefale det hver dag.

Pharmacie Centrale la Collégiale à Guérande

Laboratoires Dermatologiques Avène: apotekets faste partner

Avène Dermatological Laboratories og apotekerne har et historisk forhold, fordi apoteket altid har været vores valg som distributionskanal for Eau Thermale Avène-brandet.

Laboratoires Dermatologiques Avènes produkter sælges på alle apoteker i Danmark.

Vi engagerer os i at støtte og uddanne apotekspersonale, så de bedst muligt kan formidle viden om brandet og rådgive dig om pleje til de mest krævende hudtyper. På apoteket lytter man opmærksomt til dig, og man forstår at imødekomme og forstå dine behov og finde løsninger og pleje, der hjælper dig. Det er denne kvalitetsoplevelse, som vi ønsker at opretholde ved at arbejde målrettet sammen med apotekspersonale.

av_thermal spring water_spray_social_12_post_3282779003131_hd 1:1  577 × 577
loc 2-2x
HVOR KAN DU FINDE OS? Vi står altid klar til at hjælpe dig

FIND EN FORHANDLER

Online apotek

Online apotek

Altid ved din side.

Se alle onlineforhandlere

Hvor kan jeg finde mine Eau Thermale Avène-produkter?

Vi besvarer dine spørgsmål

PÅ et apotek er derveluddannet fagpersonale: Farmaceuter og farmakonomer.. Det vil sige, at der er kompetente fagfolk uddannet i patologiske lidelser (herunder hudlidelser), som ved, hvilken pleje, de kan tilbyde. Avène findes på alle apoteker i Danmark Bemærk, at online-apoteker, der sælger Eau Thermale Avène-produkter, også er ejet af farmaceuter.

Nej, Laboratoires Eau Thermale Avène tilhører kategorien dermokosmetiske laboratorier, dvs. laboratorier, der anvender medicinsk forskning til kosmetiske formål, men som ikke er underlagt de samme juridiske regler som medicinske laboratorier for markedsføring af deres produkter. Du behøver ikke en recept for at købe vores produkter, selv om de undertiden anbefales af læger (dermatologer eller praktiserende læger) eller apotekere.

Nogle apoteker uddeler prøver, men i begrænset omfang for at begrænse deres miljøpåvirkning. Du kan altid få faglig rådgivning og valget af Avèneprodukter til din hud på apoteket. Derudover holder nogle apoteker lejlighedsvis særarrangementer med ekstra fokus på Avène.

Du kan bruge vores online huddiagnose. Svar spørgsmålene for at identificere din hudtype og find ud af, hvordan din hudplejerutine bør se ud.

ALT HANDLER OM DIG

Vi har samlet et par ting, som måske vil interessere dig. God fornøjelse med læsningen ...
Tilbage til toppen