Sylvie og hendes behandling med termalkildevand mod psoriasis
Hver persons hud har sin egen historie

Hver persons hud har sin egen historie

Sylvie og hendes behandling med termalkildevand mod psoriasis

De nydt godt af pleje med Avène Termalkildevand og rådgivning fra vores eksperthold – enten som patient eller som ledsager af en patient har . Læs Sylvies beretning. Hun er kommet i Avène Hydroterapicenter i flere år. Hun lider af psoriasis. Under behandlingen giver hun slip.

Hvor længe har du været i Avène Hydroterapicenter for at berolige din psoriasis?

Første gang var jeg 30 år gammel og havde psoriasis på albuer, ben og lænden. Plamagerne var infalmmerede, jeg kløede mig meget og havde kun tøj med lange ærmer på. Jeg var meget optaget af det. På råd fra min hudlæge kom jeg to år i træk. Termalkildevandet gjorde underværker for mig. Efter tre/fire dage var min hud ikke længere den samme. Og så ventede jeg på grund af familieforpligtelser i tyve år, før jeg vendte tilbage igen. Denne sommer afslutter jeg mit fjerde ophold, og jeg tager hjem igen med en plan om at tage endnu et ophold til næste år.

Hvordan har du det, når du er her?

Min psoriasis rammer kun mine albuer, og jeg har lært at acceptere det. Men når jeg er her, så spørger jeg ikke mig selv hver dag, om plamagerne er blevet bedre eller værre. Jeg siger til mig selv: "Det får du svar på om tre uger". Og i mellemtiden giver jeg slip. Jeg føler mig mere fri og passer på mig selv. Jeg elsker at bade i Avène Termalkildevand, jeg lever i nuet, jeg finder mig selv og føler mig glad. Og jeg synes, at alt er smukt her: centrum, parken, vandrestierne...

av_psoriasis-patient_care
av_psoriasis-patient_lifestyle

Og efter din termale behandling?

Når jeg er her, lærer jeg at håndtere min sygdom. Jeg tror, jeg har været til næsten alle workshops: makeup, hygiejne, fugtpleje, alternativer til at klø sig og stresshåndtering. Jeg prøvede endda Tai Chi et år. Så jeg tager herfra med en masse gode råd og er motiveret til at omsætte dem i praksis. Jeg har det bedre med mig selv og er mere åben over for andre.

En sted: gangbroen, der fører fra badene til parken.

En behandling: Badet med Avène Termalkildevand.

En opdagelse: nye venskaber

 

av_psoriasis-patient2_lifestyle

Psoriasis:

Hvad er det?

Psoriasis er en kronisk inflammationstilstand, der er karakteriseret ved fremtrædende, røde, hævede pletter, der er dækket af hvidlige skæl eller en tynd, sølvfarvet film, der let skaller af. Der findes forskellige former for psoriasis: Det er en kompleks sygdom, som kan tage mange former fra den ene patient til den anden eller vise sig forskelligt på forskellige stadier i livet.

Tilbage til toppen