Milena, gæst med atopisk dermatitis i Avène Hydroterapicenter
Hver persons hud har sin egen historie

Hver persons hud har sin egen historie

Milena, gæst med atopisk dermatitis i Avène Hydroterapicenter

De har fulgt en kur og nydt godt af Avène Termalkildevand samt rådgivning fra ekspertholdet i Avène Hydroterapicenter – enten som patient eller som ledsager af en patient har .
Læs Erikas udtalelse, hvor hun fortæller os om sin datter Milena, der har atopisk dermatitis, og om deres familietur til Avène Hydroterapicenter.

Hvordan fik du kendskab til at Avène Hydroterapicenter?

Fra min datters børnelæge. Milena har lidt af atopisk dermatitis i de sidste seks måneder. Den er karakteriseret ved plamager i albuerne og knæene, og nogle gange kan det også forekomme på ryggen eller maven. Hun er i dag fire et halvt år gammel, og hun siger, at det brænder, svier og klør. Hendes hud er meget tør. Kløen begynder, så snart hun vågner, og kommer igen om aftenen og om natten. Det er svært at leve med hver dag. Vi føler os magtesløse.

Hvad oplevede du i Avène? 

Vi kom både for at benytte fordelene ved Avène Termalkildevand og for de workshops og konferencer, der blev afholdt om atopisk dermatitis. Vi havde virkelig brug for begge dele. Med behandlingerne føles Milenas hud mindre grynet og klør mindre. Min datter er især vild med boblerne. Og min mand og jeg skiftes til at deltage i de tilbudte workshops på skift. Disse forældre-barn-sessioner om hudens sundhed giver os også mulighed for at interagere med andre familier, så vi føler os mindre alene. Og at have en særlig tid sammen med plejepersonalet.

AV_dematitis-atopic-child-girl-3_lifestyle

Hvordan forestiller du dig fremtiden efter den termale pleje af Milenas atopiske dermatitis?

Vi kunne sammen med hudlægen se en klar forbedring af Milenas hud ved afslutningen af den termale pleje. Jeres workshops har også været nyttige for os. De er designet til børn, så min datter også kunne forstå vigtigheden af den daglige pleje. Hun har også lært nogle få alternativer til at klø sig. Jeg lærte, hvordan man påfører cremen rigtigt. Disse tre uger har motiveret os til at vende tilbage til gode vaner, og vi er fast besluttet på at fortsætte derhjemme for at forlænge fordelene ved den termale pleje i Avène. Vi glæder os til at komme tilbage næste år.

 

AV_dematitis-atopic-child_girl_care
AV_dematitis-atopic-child-girl_lifestyle

Et sted : det store damspil i parken ved Avène Hydroterapicenter (for at underholde Milenas bror)

En behandling : Avène Termalkildevand bad

En opdagelse : de smukke og meget varierede landskaber i regionen

ATOPISK DERMATITIS

En kronisk tilstand

Atopisk dermatitis, også kendt som atopisk eksem, er en kronisk inflammatorisk hudsygdom. De mest almindelige symptomer er røde, kløende pletter og tør hud. 

Tilbage til toppen